Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου εχει σχιστει το διχτακι ακουστικου στο iphone 5s αυτο το οποιο ακουμε οταν κανουμε κλησεις.ξερει κανεις αν μπορω να το φτιαξω δηλαδη αλλαγη μονο στο διχτακι ή πρεπει να κανω αλλαγη ολου του ακουστικου??? οποιος ξερει ας βοηθησει.το ακουστικο λειτουργει κανονικα

Επεξ/σία από mr ok21
Δημοσ.

μου εχει σχιστει το διχτακι ακουστικου στο iphone 5s αυτο το οποιο ακουμε οταν κανουμε κλησεις.ξερει κανεις αν μπορω να το φτιαξω δηλαδη αλλαγη μονο στο διχτακι ή πρεπει να κανω αλλαγη ολου του ακουστικου??? οποιος ξερει ας βοηθησει.το ακουστικο λειτουργει κανονικα

Θέλει δουλειά από την άποψη ότι πρέπει να σηκώσει το digitizer με την οθόνης,να προσπαθήσεις να ξεκολήσει το ακουστικό από το γυαλι να βάλεις νέο δίχτυ και ξανά κόλλημα. Μάλλιστα δεν είμαι σίγουρος εαν γίνεται. Εαν δεν γίνεται,να ξέρεις ότι αλλάζει μόνο αν αλλαχτεί όλο το display assemply και δεν σε συμφέρει να το αλλάξεις μόνο για το δίχτυ.

Δημοσ.

<p>Ναι γινεται να το αλλαξεις.</p>

Κωστα αξιζει να το παω στην info quest???? Ειναι εντος εγγυησης

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωστα αξιζει να το παω στην info quest???? Ειναι εντος εγγυησης

Δεν αφορα την εγγυηση αυτο αφου προφανως η ζημια εγινε απο τον χρηστη

Επεξ/σία από KostasI
Δημοσ.

Πρόσεχε μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά προσπαθώντας να το αλλάξεις. Ρώτα για την εγγύηση (αν και δύσκολο) αλλιώς άστο έτσι, δεν θα πάθει κάτι

Δημοσ.

Πρόσεχε μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά προσπαθώντας να το αλλάξεις. Ρώτα για την εγγύηση (αν και δύσκολο) αλλιώς άστο έτσι, δεν θα πάθει κάτι

Αυτο θα κανω ζιο.θα παω και στην εγγυηση να ρωτησω αν γινεται κατι . Ευχαριστω παντως

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...