SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Νομίζω η πιο κατάλληλη κατηγορία ειναι στα κινητά τηλέφωνα και μετα στο διάφορα http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/, αν ψάχνεις ομως για κάρτα μπορείς πολύ απλά να γράψεις στην αναζήτηση των αγγελιών micro sd , καρτα sd κτλπ και θα σου βγάλει αποτελέσματα. Υ.Γ : Και κατι αλλο οταν θέλουμε να κάνουμε τετοιες ερωτήσεις δεν ειναι ανάγκη να ανοίξεις θέμα , μπορείς να στείλει ενα pm ( Προσωπικό μήνυμα ) σε κάποιον χρήστη ή σε καποιον mod για να σε κατευθύνει
kostas8080 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 πρώτα απ'όλα δεν γεννήθηκα χθες αυτά τα εχω κάνει... αλλα αποτέλεσμα δεν βρήκα... ποιο πολύ το ξεκίνησα το Θέμα μπας και έχει κάνεις καμία Micro sd προς πώληση και δευτερον δεν δέχομαι τέτοιου είδους υποδείξεις από κανέναν
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 πρώτα απ'όλα δεν γεννήθηκα χθες αυτά τα εχω κάνει... αλλα αποτέλεσμα δεν βρήκα... ποιο πολύ το ξεκίνησα το Θέμα μπας και έχει κάνεις καμία Micro sd προς πώληση και δευτερον δεν δέχομαι τέτοιου είδους υποδείξεις από κανέναν για χαλαρωσε λιγακι.βλεπεις οτι προσπαθει καποιος να σε κατευθυνει με ωραιο ευγενικο τροπο.δεν υποτιμησε κανεις την νοημοσυνη σου ουτε το τι εχεις κανει απλα επειδη δεν γινεται καποιος να ξερει τι εχεις δοκιμασει ή οχι απο την στιγμη που δεν εχεις γραψει σου λεει ολα τα βηματα.ακομα και να εχει καποιος sd για πωληση παλι ειναι λαθος εδω το θεμα.ανοιγεις αγγελια και βαζεις ζητηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις