Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!βρηκα βios update για το λαπτοπ μου μονο που οταν ξεκιναω την εγκατασταση μου λεει να βαλω κ την μπαταρια για να συνεχισει..Μονο που η μπαταρια μου ειναι χαλασμενη :( υπαρχει αλλος τροποσ να κανω εγκατασταση??????????

Δημοσ.

δεν θα τον αφησει λογικα.πρεπει να ειναι πανω και θεωρητικα να ειναι απο ενα ποσοστο και πανω γεματη.μπορει να δοκιμασει να την εχει πανω μηπως και κανει το update αλλιως ναι θελει αλλη μπαταρια για να γινει.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα Usb.το bios περιμενει να δει φορτισμενη μπαταρια πανω.το κανουν οτι σε περιπτωση που κοπει το ρευμα ή σε περιπτωση που οταν γινει η αναβαθμιση κοψει το ρευμα απο την πριζα να υπαρχει πανω η μπαταρια.αν κραταει εστω και ενα λεπτο η μπαταρια θα σε αφησει.αν δεν την αναγνωριζει καν τοτε ναι εχεις θεμα.ειναι λιγο βλακεια αλλα δυστυχως δεν γινεται αλλιως οσο ξερω.

Δημοσ.

Να ρωτήσω γιατί σκας να κάνεις bios update; Τι παραπάνω σου προσφέρει η αναβάθμιση;

Έχει η καινούργια έκδοση κάτι που το χρειάζεσαι απαραίτητα; Αν όχι, άστο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω γιατί σκας να κάνεις bios update; Τι παραπάνω σου προσφέρει η αναβάθμιση;

Έχει η καινούργια έκδοση κάτι που το χρειάζεσαι απαραίτητα; Αν όχι, άστο.

πολλες φορες ειναι αυτο που λενε να εισαι Up to date.και εγω σε οτι παιρνω κατευθειαν ανα πασα στιγμη πιο νεο firmware ειτε διορθωνει κατι μικρο ειτε κατι μεγαλο ειτε μου χρειαζεται ειτε οχι.οποτε τον καταλαβαινω τον τοπικ σταρτερ.

Δημοσ.

αν μπορουσε να βρει σε τι αντιστοιχουν οι επαφες της μπαταριας (πανω στην μητρικη εννοω)..και να τα καλωδιωσει με καποιον μετασχηματιστη (με τα σωστα volts/amperes προφανως)..ισως ξεγελουσε το συστημα οτι εχει μπαταρια....

αλλα θελει λιγο ψαξιμο και υλικα...

Δημοσ.

Δε μας ειπες για πιο λαπτοπ μιλαμε φιλος. Το πιθανοτερο ειναι να γινεται απο cmd. Ετσι το εκανα σε ενα dell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...