Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω εγώ κόσμο που το έχει ήδη πάρει, μην αγχώνεσαι...

Πηγαμε σημερα στην electroline και το ειδαμε απο κοντα: http://www.electroline.com.cy/products/telecom/mobile-phones/smartphones/IT34293 ηταν αναμενω το τσεκαρε ο φιλος μου και δεν επαιρνε λολλιποπ ενω σε αντιθεση με τα αλλα κινητα εκει περνανε λολλιποπ ανετα ολα και μονο δυο μηνων ειναι το συγκεκριμενο κινητο εκει. MOTOROLA MOTO E.

Ξερουμε αν θα παρουν λολλιποπ και αυτα: PRESTIGIO 3404 DUO BLACK PRESTIGIO 3452 DUO ;

Το παιδι λεει γιαιτι να το παρω αν δεν θα παιρνει λολλιποπ επειδη μετα η μοτορολα μπορει να πει δεν θα το βγαζω το λολλιποπ γι αυτη την εκδοση. Εσεις τι λετε ;

Δημοσ.

Πηγαμε σημερα στην electroline και το ειδαμε απο κοντα: http://www.electroline.com.cy/products/telecom/mobile-phones/smartphones/IT34293 ηταν αναμενω το τσεκαρε ο φιλος μου και δεν επαιρνε λολλιποπ ενω σε αντιθεση με τα αλλα κινητα εκει περνανε λολλιποπ ανετα ολα και μονο δυο μηνων ειναι το συγκεκριμενο κινητο εκει. MOTOROLA MOTO E.

Ξερουμε αν θα παρουν λολλιποπ και αυτα: PRESTIGIO 3404 DUO BLACK PRESTIGIO 3452 DUO ;

Το παιδι λεει γιαιτι να το παρω αν δεν θα παιρνει λολλιποπ επειδη μετα η μοτορολα μπορει να πει δεν θα το βγαζω το λολλιποπ γι αυτη την εκδοση. Εσεις τι λετε ;

Εγώ λέω να μην πάρει τπτ ο φίλος σου ο πρήχτης. Ας πάρει τα Prestigio να γελάσουμε και αν δει Lollipop να μας πει κι εμάς. Αν ένα κινητό αυτής της τιμής πάρει σίγουρα Lollipop αυτό είναι το Moto E.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω να μην πάρει τπτ ο φίλος σου ο πρήχτης. Ας πάρει τα Prestigio να γελάσουμε και αν δει Lollipop να μας πει κι εμάς. Αν ένα κινητό αυτής της τιμής πάρει σίγουρα Lollipop αυτό είναι το Moto E.

MOTOROLA MOTO E Αυτο το ξερουμε αλλα θελει να βεβαιωθει 100% οτι θα παρει LOLLIPOP γιατι αν δεν παρει lollipop τοτε τι να το κανει με kit kat ; Μεχρι στιγμης στην Ελλαδα και στην Κυπρο κανενας δεν πειρε αναβαθμιση σε lollipop εκτος και αν το κανουν χειροκινητα που δεν μας το προτεινε ο ανθρωπος εκει το χειροκινητο καλυτερα να περιμενουμε αν και δεν ξερουμε ακριβες μηνα ουτε ημερομηνια.

Δημοσ.

Θα πάρει 100 τοις 100 απλά αν το κινητό προορίζεται για Κύπρο μπορεί να αργήσει. Τα Prestigio δεν θα δουν ποτέ καμία αναβάθμιση.

• Like 3
Δημοσ.

Θα πάρει 100 τοις 100 απλά αν το κινητό προορίζεται για Κύπρο μπορεί να αργήσει. Τα Prestigio δεν θα δουν ποτέ καμία αναβάθμιση.

Πως το μαθενουμε αυτο αν αργησει και ποτε δηλαδη ; Αν το βαλω να ειναι στις ηνωμενες πωλητιες το παιρνω αμεσος ασχετος αν ειμαι στην Κυπρο ή αν το κανω χειροκινητα του παιδιου θα παθει κατι μετα πως επιστρεφω στο κιτκατ 4.4.2 που ειχε προεγκαταστημενο πανω ;

Δημοσ.

γιατι αν δεν παρει lollipop τοτε τι να το κανει με kit kat ;

Κάνετε πλάκα έτσι? Lollipop or Die ?  Οι υπόλοιποι ας πετάξουν τα κινητά τους δηλαδή...

Πολύ θέλω να μάθω το λόγο που θέλει απεγνωσμένα lollipop λοιπόν.

Και εντελώς φιλικά, και σε lollipop να πάει πάλι θα βρει στραβά να γκρινιάζει. Εγώ δεν βγάζω άκρη.

Δεν γίνεται να πληρώσει για suzuki και να πάρει porshe.

Ας τα βγάλουν πέρα οι καημένοι οι πωλητές :P

Δημοσ.

Κάνετε πλάκα έτσι? Lollipop or Die ?  Οι υπόλοιποι ας πετάξουν τα κινητά τους δηλαδή...

Πολύ θέλω να μάθω το λόγο που θέλει απεγνωσμένα lollipop λοιπόν.

Και εντελώς φιλικά, και σε lollipop να πάει πάλι θα βρει στραβά να γκρινιάζει. Εγώ δεν βγάζω άκρη.

Δεν γίνεται να πληρώσει για suzuki και να πάρει porshe.

Ας τα βγάλουν πέρα οι καημένοι οι πωλητές :P

Το lollipop ειναι το νεοτερο λειτουργικο συστημα της Google φιλε μου ετσι θα το παρει σε τιμη ευκαιριας 100 ευρω. Το θελει απλος να ειναι λολλιποπ να περναει δηλαδη το λολλιποπ πανω δεν τον νοιαζει αν θα ναι διπυρινο αν θα χει μικρη οθονη αν δεν θα χει καμερα μπροστα επειδη η τεχνολογια προχωραει οπως λεει ο ιδιος του αυτος θα μενει μια εκδοση πισω ; Και δεν πιστευει πως θα βρει προβληματα στην λολλιποπ και αν βρει τοτε θα υπαρχουν μελλοντικα αλλες αναβαθμισεις fix pack δηλαδη.

Δημοσ.

Πες του να πάρει το prestigio, να φτιάξει λογαριασμό στο insomnia και να ανοίγει κάνα θέμα Παρασκευή μεσημέρι να μας λέει για τα προβλήματα που έχει το κινητό να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.

Πέρα από την πλάκα επειδή μας ταχεις ψιλό πρήξει σε σημείο τρολλαρισματος πες του ή να πάρει το moto E που ΣΙΓΟΥΡΑ 100% ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΆΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΌΛΟ ΤΟ ΧΡΌΝΟ θα πάρει lollipop 5.0 ή να πάρει κάνα turbox να μείνει για πάντα στην 4.1 και να ησυχασει.

Δημοσ.

Οκ φιλε μου εγινε. Θα του πω για μοτο ε τελικα αλλα να του το περασω χειροκινητα η να περιμενουμε ; αν το περασω χειροκινητα και θεληση να επιστρεψει στο προεπιλεγμενο λειτουργικο τι πρεπει να κανω ποια ειναι τα σταδια ; παιρνουμε αντιγραφο ασφαλειας; αν ναι τοτε πως ;

Δημοσ.

Οκ φιλε μου εγινε. Θα του πω για μοτο ε τελικα αλλα να του το περασω χειροκινητα η να περιμενουμε ; αν το περασω χειροκινητα και θεληση να επιστρεψει στο προεπιλεγμενο λειτουργικο τι πρεπει να κανω ποια ειναι τα σταδια ; παιρνουμε αντιγραφο ασφαλειας; αν ναι τοτε πως ;

Όχι χειροκίνητα, να περιμένει δεν είναι τίποτα μέχρι τέλος Απρίλιος αρχές Μαΐου θα το χει λογικά. Για να γυρίσεις πίσω πρέπει να μπεις σε διαδικασία να φλασαρεις ρομ κλπ, δεν συστήνεται για μη γνώστες. Αντίγραφο ασφαλείας μια στο τόσο πρέπει να παίρνει έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Οκ πως φλασησρουμε ρομ κλπ και πως βρισκουμε το λογισμικο κιτ κατ το προεπιλεγμενο για να το ξανα περασουμε ;

ειδα αυτο το βιντεο εδω αλλα ειναι για νεχυς δεν θα κανει ;
Δημοσ.

Το lollipop ειναι το νεοτερο λειτουργικο συστημα της Google φιλε μου ετσι θα το παρει σε τιμη ευκαιριας 100 ευρω. Το θελει απλος να ειναι λολλιποπ να περναει δηλαδη το λολλιποπ πανω δεν τον νοιαζει αν θα ναι διπυρινο αν θα χει μικρη οθονη αν δεν θα χει καμερα μπροστα επειδη η τεχνολογια προχωραει οπως λεει ο ιδιος του αυτος θα μενει μια εκδοση πισω ; Και δεν πιστευει πως θα βρει προβληματα στην λολλιποπ και αν βρει τοτε θα υπαρχουν μελλοντικα αλλες αναβαθμισεις fix pack δηλαδη.

Επίσης, έχεις καταλάβει ότι ο φίλος σου δεν ξέρει τί θέλει και γιατί το θέλει !?

τί πάει να πει θα μείνει πίσω στην τεχνολογία, κι ας πάρει ότι να ναι κινητό.

Δηλαδη, θα βάλεις σε έναν pentium 3 να τρέχει windows 7, μόνο και μόνο για να μη μείνεις πίσω?

Και αλήθεια, δεν χάνει κάτι και να μείνει σε kitkat. Είναι κινητό, όχι pc κι ούτε έχει δυνατότηα να κάνει τα μισά απ όσα κάνει ένα pc.

Όσο προχωρά το android η μεγάλη μνήμη ram γίνεται παραπάνω από απαραίτητη και ήδη με 1γίγα ram δεν θα μπορεί να έχει το high-end κινητό που θέλει, ώστε να μπορεί να αξιποιήσει στο μέγιστο το lollipop.

Εσύ πιστεύεις ότι θα πάρει κι άλλες αναβαθμίσεις στο μέλλον, αλήθεια? :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...