Προς το περιεχόμενο

Ecoo E04 Aurora Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.

Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο κινητακι.

Μου φενεται πολυ φθηνο γι'αυτα που προσφερει, κατι που μου κινει υποψιες ως προς τη ποιοτητα και την αξιοπιστια του. Αλλωστε η συγκεκριμενη Κινεζικη μαρκα ειναι καινουρια, οποτε εχω αλλον ενα λογο για να ειμαι καχυποπτος.

post-338473-0-57073900-1428911093_thumb.jpg

post-338473-0-44536800-1428911291_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου το έχω εδώ και ενάμιση μήνα το κινητό.Είμαι υπερευχαριστημένος,το κινητό είναι φανταστικά γρήγορο σε σχέση με άλλα οκτα κινέζικα(lenovo A808T 6595,Cubot x9 e.t.c.)με τον MTK 6752 64bit που διαθέτει.Πολύ καλή ανάλυση 1920χ1200,με ζωντανια στα χρώματα και πολύ καλό κοντραστ.Μπαταρία πάρα πολύ ικανοποιητική,με χρήση επαγγελματική(αρκετές συνομιλίες την ημέρα) ,WIFI,δεδομένα ανα τακτά χρονικά διαστήματα(θαρώ πως οι μπαταρίες γενικά στα οκτα θέλουν ένα up...).Η Rom του πολύ σταθερή και δεν ψάχνομαι σε καμία περίπτωση για κάποια custom(προς το πάρόν :P)Η κατασκευή του θα σας καταπλήξει,είναι πολύ στιβαρό με πολύ καλή ποιότητα στα πλαστικά του μέρη. Το προτείνω ανεπιφύλακτα το κινητάκι.Καμία υποψία ως προς τη ποιότητα  και την αξιοπιστία του.Απλά οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν ένα γερό μπάσιμο στην αγορά. ;)

Και να φανταστείτε πως εγώ έχω το πρώτο,αυτό με τα 2gb ram :)

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου το έχω εδώ και ενάμιση μήνα το κινητό.Είμαι υπερευχαριστημένος,το κινητό είναι φανταστικά γρήγορο σε σχέση με άλλα οκτα κινέζικα(lenovo A808T 6595,Cubot x9 e.t.c.)με τον MTK 6752 64bit που διαθέτει.Πολύ καλή ανάλυση 1920χ1200,με ζωντανια στα χρώματα και πολύ καλό κοντραστ.Μπαταρία πάρα πολύ ικανοποιητική,με χρήση επαγγελματική(αρκετές συνομιλίες την ημέρα) ,WIFI,δεδομένα ανα τακτά χρονικά διαστήματα(θαρώ πως οι μπαταρίες γενικά στα οκτα θέλουν ένα up...).Η Rom του πολύ σταθερή και δεν ψάχνομαι σε καμία περίπτωση για κάποια custom(προς το πάρόν :P)Η κατασκευή του θα σας καταπλήξει,είναι πολύ στιβαρό με πολύ καλή ποιότητα στα πλαστικά του μέρη. Το προτείνω ανεπιφύλακτα το κινητάκι.Καμία υποψία ως προς τη ποιότητα  και την αξιοπιστία του.Απλά οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν ένα γερό μπάσιμο στην αγορά. ;)

Και να φανταστείτε πως εγώ έχω το πρώτο,αυτό με τα 2gb ram :)d

το παρηγγειλα τελικα απο μινιντιλ 173 ευρω (οι τυποι κολλησανε στο παλιο συναλλαγμα και με χρεωσανε τοσο!!!!)

το 3αρι πηρα.... ας προσευχηθουμε ολοι μαζι να μη βγει φολα.

Δημοσ.

το παρηγγειλα τελικα απο μινιντιλ 173 ευρω (οι τυποι κολλησανε στο παλιο συναλλαγμα και με χρεωσανε τοσο!!!!)

το 3αρι πηρα.... ας προσευχηθουμε ολοι μαζι να μη βγει φολα.

Ουτε φόλα ούτε τίποτα...Θα εκπλαγείς  (θετικά εννοείται) με το κινητό.Εγώ και να το άλλαζα πάλι Ecoo ε04 θα'παιρνα :D 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To xτυπησα κι εγω απο εδω http://www.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-ecoo-e04-aurora-plus-3gb-mtk6752-17ghz-octa-core-55-zoll-fhd-bildschirm-a-g-302068με δωρεαν DHL για τον αδερφο μου,με το κουπονακι ecooe04 κατεβαινει και 5 ευρω.

Tωρα αναμενουμε... shifty.gif

Αν το έπαιρνες από εδώ, με το κουπόνι forum-5, θα σου έβγαινε στα 211€, 3€ πιο φθηνά και με το κουπόνι που είπες ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

διαβαζει φλασακια το κινητο?

η μνημη για εφαρμογες ειναι ενιαια (περιπου 12GB λογικα) ή σε 2 μερη?

αυτονομια, ηχο ,αποδοση , θερμοτητα ,gps πως τα παει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...