PatraGr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 kalhmera paidia den gnwrizw ean eimai sto lathos thema. Loipon, paw na agorasw ena kinhto apo ena paidi sto insomnia, kai mou prosferei ena tropo mesw ths acs pou egw proswpika den empisteuomai kai den kserw ean uparxei, sugekrimena mou eipe auta ((πας εσυ σαν αγοραστης σε ενα καταστημα acs.δινεις τα στοιχεια μ και τα χρηματα π θα συμφωνησουμε.μετα αυτοι την ιδια μερα έρχονται και σου παραδίδουν το κινητο) ) yparxei tetoia uphresia? kai ean nai, pws kserw egw oti tha labw to swsto antikeimeno h genikotera oti tha labw kati meta thn apostolh twn xrhmatwn 1
mikele13- Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 σε αυτες τις περιπτωσεις,κανεις αγορες χερι-χερι για να μην εχεις δυσαρεστα αποτελεσματα... απλα πραγματα...
nikos1982 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 η βαζεις όρο αν μπορεις οτι θα πλήρωσης μετα απο ελενγχο του προιοντος.νομίζω μπορεις να το κανεις αυτο.
PatraGr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 autos leei prwta na stilw ta xrhmata kai otan tha tou ta paradwsei h acs tote autos tha dwsei yo kinhto. Apo oso kserw omws, den euparxei '' antikatabolh'' pou na dinei kapoios prwta ta xrhmata kai na lambanei meta to anyikeimeno
arisg90 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πρωτον,γραφε Ελληνικα και οχι Greeklish.Ο ελεγχος πριν παραλαβεις που γραφει ο απο πανω επιβαλλεται και τα κουριερ σου παρεχουν αυτη τη δυνατοτητα.Κατα 99.9% δεν υφισταται αυτος ο τροπος πληρωμης-παραλαβης.Συμφωνειτε ποιος θα πληρωσει τα εξοδα,ο πωλητης στελνει το πακετο και με την παραλαβη ο αγοραστης πληρωνει,στο καταστημα ή σπιτι του.Προσεχε γιατι απο τα λογια του φαινεται,αν οχι απατεωνας,υποπτος. Διαβαζοντας και το 2ο ποστ σου,σου ζηταει να κανεις κατι σαν ''καταθεση''.Αποφυγε το.Εκτος και αν εχει παρα πολλες αξιολογησεις (>50) και ολες θετικες.
PatraGr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 οκ παιδιά, ευχαριστώ για την βοήθεια σας, κλείνω το θέμα και βλέπω. Και εγώ εχω την αίσθηση πως μάλλον πάει για κλοπή γιαυτό ήθελα να πάρω μια 2η γνωμη για την ακρίβεια εαν μπορεί να μου πει κάνεις πως το κλείνω, θα μου έκανε μεγάλη χαρη
leriban Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 στη γενικη ταχυδρομικη γινεται αυτο που λες.πουλήσα μια καρτα ηχου σε εναν απο το φορουμ πηγα στο καταστημα χωρισ να εχω σφραγισει την καρτα ηχου πηρα τα λεφτα και του εστειλα την καρτα ηχου.
PatraGr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 leriban ωραία αλλά δεν σε δεσμευε κανένας να στέλνεις μετα την κάρτα, μπορούσες να την κρατήσεις για τον εαυτό σου αφου είχες ιδι πάρει τα χρήματα! στη γενικη ταχυδρομικη γινεται αυτο που λες.πουλήσα μια καρτα ηχου σε εναν απο το φορουμ πηγα στο καταστημα χωρισ να εχω σφραγισει την καρτα ηχου πηρα τα λεφτα και του εστειλα την καρτα ηχου.
leo06 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 kalhmera paidia den gnwrizw ean eimai sto lathos thema. Loipon, paw na agorasw ena kinhto apo ena paidi sto insomnia, kai mou prosferei ena tropo mesw ths acs pou egw proswpika den empisteuomai kai den kserw ean uparxei, sugekrimena mou eipe auta ((πας εσυ σαν αγοραστης σε ενα καταστημα acs.δινεις τα στοιχεια μ και τα χρηματα π θα συμφωνησουμε.μετα αυτοι την ιδια μερα έρχονται και σου παραδίδουν το κινητο) ) yparxei tetoia uphresia? kai ean nai, pws kserw egw oti tha labw to swsto antikeimeno h genikotera oti tha labw kati meta thn apostolh twn xrhmatwn ναι φίλε μου υπάρχει,'αγορά' λεγεται
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 leriban ωραία αλλά δεν σε δεσμευε κανένας να στέλνεις μετα την κάρτα, μπορούσες να την κρατήσεις για τον εαυτό σου αφου είχες ιδι πάρει τα χρήματα! Για μαλακες τους έχεις στην μεταφορική εννοειται οτι δεν θα του δώσουν τα λεφτα αν δεν τους παραδώσει το αντικειμενο πρώτα... Το θεμα είναι οτι η μεταφορική δεν μπορει να ξερει τι υπαρχει μεσα στο κουτι και εννοειται οτι δεν εχει το δικαιωμα να το ελεγξει..... Οποτε μονο εκει μπορει να γινει η πουστια... Στο να μην έχει το κουτι μεσα οτι συμφωνήθηκε!
leo06 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 leriban ωραία αλλά δεν σε δεσμευε κανένας να στέλνεις μετα την κάρτα, μπορούσες να την κρατήσεις για τον εαυτό σου αφου είχες ιδι πάρει τα χρήματα! για να πάρεις τα χρήματα πρέπει να στείλεις το πακέτο,όσο για έλεγχο πριν την παραλαβή στην γενική δεν ισχύει μου είπαν ακόμη και αν συμφωνήσει ο αποστολέας
PatraGr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 οκ παιδιά πραγματικά ευχαριστω ολους για την βοήθεια! Καλές γιορτές κι χρόνια πολλα να σστε ολοι καλα
leriban Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 οχι γιατι ειναι εντολη αγορας...δινεις το προιον και μετα παιρνεις τα χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις