Gogokotr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Πρόσφατα χάλασε το laptop μου και ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο, όμως δεν έχω την δυνατότητα να διαθέσω αρκετά χρήματα. Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα αυτό το site http://pcrama.gr/e-shop/index.php#/category/3 Θέλω λοιπόν να μου πείτε αν αξίζει κάποιος από αυτούς τους υπολογιστές. Δεν ξέρω τόσα πολλά για το hardware και γενικότερα ούτε άτομα που γνωρίζω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
severus snape Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αυτο το site νομιζω οτι πουλαει μεταχειρισμενους υπολογιστες γιατι εχουν παλιο hardware μεσα , πες μας ποσα χρηματα διαθετης πρωτα απο ολα. Πες μου και πια θα ειναι η χρηση που θα του κανεις.(gaming,internet,movies...).
Gogokotr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέχρι 200 ευρώ. Τον θέλω κυρίως για ίντερνετ, να βλέπω ταινίες, να κατεβάζω με torrent ή να βλέπω online, παιχνίδια μόνο του fb. Και για αποθήκευση, επεξεργασία φωτογραφιών από την φωτογραφική μου μηχανή. Αυτά. Σ'ευχαριστω πολύ για την απάντησή σου.
Federacion Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μόνο από αγγελία. Δεν συμφέρουν τα μαγαζιά μεταχειρισμένων. Τα λεφτά που δίνεις είναι πολύ πολύ λίγα αλλά με πολλούς συμβιβασμούς θα κάνεις τη δουλειά σου. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ρώτα στην κατάλληλη ενότητα αν θέλεις ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις