Udaba Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μου έκανε αρνητική αξιολόγηση ένας αγοραστής , ο οποίς στο rate , ψεύδεται , δίνω το ελεύθερο στους admins να δούνε την συνομιλία μας και να μου βγάλουν την αρνητική αξιολόγηση . Το όνομα του PARAK
conkal Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 πρεπει να στειλεις μηνυμα σε καποιον διαχειριστη . δεν νομιζω οτι θα εχεις εδω την ανταποκριση που περιμενεις
corsair04 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 γενικά δεν τον ενδιαφέρει το forum το θέμα αγγελίες γιατί ακόμα και δίκιο να έχεις δεν πρόκειται να τον αποκλείσουν χρήστη από το forum για να μην εξαπατήσει και άλλους την έχω πατήσει δυο φορές και την μια έδωσα 140€ άδικα και ούτε καν ενδιαφέρθηκε κανείς είναι να πέσεις σε καλό μέλος και οι αξιολογήσεις δεν αντιπροσωπεύουν κανέναν εγώ είχα και χαρτί από service (plaisio )ότι το μέλος με εξαπάτησε το ανέφερα και στον admin και το μέλος ακόμα πουλάει στις αγγελίες ελπίζω να μην την πατήσουν και άλλοι . 1
rus Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Eγω μολις προσεξα οτι καποιος νεοφερτος μου εκανε αρνητικη αξιολογηση με βρισια χωρις να εχει γινει συναλλαγη!... Απλα επειδη δε συμφωνησαμε στις διαπραγματευσεις. Ονομα: baboulass Συμφωνα με την αναρτηση του paredwse εδω πιο πανω Ενημερώνονται τα μέλη ότι οποιαδήποτε "αξιολόγηση" αγγελίας δημοσιεύεται χωρίς να έχει προηγηθεί συναλλαγή και γίνεται με σκοπό τον άμεσο ή έμμεσο σχολιασμό αγγελίας θα διαγράφεται και το μέλος που την δημοσιεύει θα τιμωρείται. Αν κάποιο μέλος δημοσιεύει κατ'επανάληψη σχολιασμό παρά τις παρατηρήσεις, θα υφίσταται μόνιμο αποκλεισμό από το forum. 1
Hal9000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Eγω μολις προσεξα οτι καποιος νεοφερτος μου εκανε αρνητικη αξιολογηση με βρισια χωρις να εχει γινει συναλλαγη!... Απλα επειδη δε συμφωνησαμε στις διαπραγματευσεις. Ονομα: baboulass Συμφωνα με την αναρτηση του paredwse εδω πιο πανω Ενημερώνονται τα μέλη ότι οποιαδήποτε "αξιολόγηση" αγγελίας δημοσιεύεται χωρίς να έχει προηγηθεί συναλλαγή και γίνεται με σκοπό τον άμεσο ή έμμεσο σχολιασμό αγγελίας θα διαγράφεται και το μέλος που την δημοσιεύει θα τιμωρείται. Αν κάποιο μέλος δημοσιεύει κατ'επανάληψη σχολιασμό παρά τις παρατηρήσεις, θα υφίσταται μόνιμο αποκλεισμό από το forum. Αναφορά τότε για διαγραφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις