Sheogorath Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ανάλογα την μητρική και τα φουρφούρια. Μέχρι 3 θα έβαζα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 το πιο αργο σε στροφες fan 80mm διαμετρο και παχος 15mm ποιο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Απο το ίδιο site κοίτα τα: BitFenix 4-Molex to 3 x 3-Pin 7v Fan Adapter BitFenix 4-Molex to 3 x 3-Pin 5v Fan Adapter Ρίχνουν το voltage απο 12V σε 7V ή 5V (αναλόγως τι θα πάρεις). Αν ήταν να επιλέξω,προσωπικά θα κοίταγα τον αντάπτορα για τα 7V,γιατί κάποιοι ανεμιστήρες δέν ξεκινάνε κάν αν η τάση είναι πολύ χαμηλή. Οχι, λόγω της χαμηλής τάσης 7v Vs 12v Αρα να κοιτάξω να πάρω αυτό που προτείνεις?? Αυτό που εδειξα δεν θα κάνω δουλειά? Ή θα γίνει κάτι λάθος, και θα έχω πάλι φασαρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αρα να κοιτάξω να πάρω αυτό που προτείνεις?? Αυτό που εδειξα δεν θα κάνω δουλειά? Ή θα γίνει κάτι λάθος, και θα έχω πάλι φασαρία? Αυτό που έβαλες είναι διακλαδωτής απο ένα 3pin σε έξι 3 pin.Αν κατάλαβα καλά,θέλεις να συνδέσεις όλους τους ανεμιστήρες εκεί και στην συνέχεια πάνω σε ένα header της μητρικής για να έχεις και τον έλεγχο των στροφών; Γίνεται,άλλα παίρνεις ρίσκο έτσι γιατί ενδέχεται να υπερφορτώσεις το κανάλι. Σε γενικές γραμμές,προσπαθούμε να έχουμε το δυνατό λιγότερους ανεμιστήρες συνδεδεμένους πάνω στην μητρική ή τουλάχιστον η τροφοδοσία τους να γίνεται ανεξάρτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αυτό που έβαλες είναι διακλαδωτής απο ένα 3pin σε έξι 3 pin.Αν κατάλαβα καλά,θέλεις να συνδέσεις όλους τους ανεμιστήρες εκεί και στην συνέχεια πάνω σε ένα header της μητρικής για να έχεις και τον έλεγχο των στροφών; Γίνεται,άλλα παίρνεις ρίσκο έτσι γιατί ενδέχεται να υπερφορτώσεις το κανάλι. Σε γενικές γραμμές,προσπαθούμε να έχουμε το δυνατό λιγότερους ανεμιστήρες συνδεδεμένους πάνω στην μητρική ή τουλάχιστον η τροφοδοσία τους να γίνεται ανεξάρτητα. εντάξει 4 ανεμηστήρες δεν είναι πολλοί. κατάλαβα!Άρα να κοιτάξω να πάρω το καλώδιο που έδειξες; στα 7v στις πόσες στροφές θα είναι,εαν μαξ είναι 2000rpm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafiozoskotsos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Εγώ θα πρότεινα για να υπαρχή έλεγχος στους ανεμιστήρες βάση τη θερμοκρασία να πάρεις δυο Y cables και να συνδέσεις στο ένα την ψήκτρα και τον έναν ανεμιστήρα και στο άλλο τους δυο ανεμιστήρες και αν θες και τέταρτο ανεμιστήρα τον συνδέεις στο τροφοδοτικό με molex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos o gamer Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 http://www.e-shop.gr/inline-fan-power-adapter-board-4-pin-molex-p-PER.754231δες και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 εντάξει 4 ανεμηστήρες δεν είναι πολλοί. κατάλαβα!Άρα να κοιτάξω να πάρω το καλώδιο που έδειξες; στα 7v στις πόσες στροφές θα είναι,εαν μαξ είναι 2000rpm? Δέν μπορώ να σου πώ με σιγουριά.Κάθε ανεμιστήρας (κάθε μοτέρ βασικά),αντιδράει διαφορετικά ανάλογα με την τάση που του δίνεις.Ιδανικά, θα περιστρέφεται κοντά στα 1000rpm. Όπως είχα γράψει και στην αρχή του νήματος,υπάρχει τρόπος και να συνδέσεις πολλούς ανεμιστήρες και να έχεις τον έλεγχό τους.Ο μόνος λόγος που δέν έχω αναφέρει (ξανά) την λύση του fan hub,είναι το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δέν μπορώ να σου πώ με σιγουριά.Κάθε ανεμιστήρας (κάθε μοτέρ βασικά),αντιδράει διαφορετικά ανάλογα με την τάση που του δίνεις.Ιδανικά, θα περιστρέφεται κοντά στα 1000rpm. Όπως είχα γράψει και στην αρχή του νήματος,υπάρχει τρόπος και να συνδέσεις πολλούς ανεμιστήρες και να έχεις τον έλεγχό τους.Ο μόνος λόγος που δέν έχω αναφέρει (ξανά) την λύση του fan hub,είναι το κόστος. Πχ αυτο εδω; http://www.e-shop.gr/nzxt-ac-grid-10-m1-grid-10-port-fan-hub-black-p-PER.641250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Δέν μπορώ να σου πώ με σιγουριά.Κάθε ανεμιστήρας (κάθε μοτέρ βασικά),αντιδράει διαφορετικά ανάλογα με την τάση που του δίνεις.Ιδανικά, θα περιστρέφεται κοντά στα 1000rpm. Όπως είχα γράψει και στην αρχή του νήματος,υπάρχει τρόπος και να συνδέσεις πολλούς ανεμιστήρες και να έχεις τον έλεγχό τους.Ο μόνος λόγος που δέν έχω αναφέρει (ξανά) την λύση του fan hub,είναι το κόστος. εντάξει δεν το βρίσκω τρελό το κόστος για το hub,εαν θα γίνει η δουλειά,λες και έχω θύρες πάνω στην μητρική. Πχ αυτο εδω; http://www.e-shop.gr/nzxt-ac-grid-10-m1-grid-10-port-fan-hub-black-p-PER.641250 ωραιά με αυτό το hub δουλειά θα κάνω; Θα με απαλλάξει από την φασαρία και το full speed? --- edit μόλις το παράγγειλα το hub,με πίεζαν οι μέρες για να περιμένω απάντηση,εφόσον το προτείνατε θα το εμπιστευτώ! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2015 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εντάξει δεν το βρίσκω τρελό το κόστος για το hub,εαν θα γίνει η δουλειά,λες και έχω θύρες πάνω στην μητρική. ωραιά με αυτό το hub δουλειά θα κάνω; Θα με απαλλάξει από την φασαρία και το full speed? --- edit μόλις το παράγγειλα το hub,με πίεζαν οι μέρες για να περιμένω απάντηση,εφόσον το προτείνατε θα το εμπιστευτώ! ήρθε το hub...αλλά τζίφος,full speed πάνε οι ανεμηστήρες! Μόλις το σύνδεσα,αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ να δω αν είναι ένα fan ή όλα. το σύνδεσα με το 3πινο στην μητρική και πάνω στο hub σύνδεσα τα 4 fans..εξακολουθούν να πηγαίνουν σε full speed.Δεν μπορώ να καταλάβω..το πίσω που είναι ίδιο φαν,πάει αργά και αθόρυβα όπως και πριν,όμως τα άλλα 2,πάνω και κάτω,πάνε σε full speed..Υποτίθεται έκανα την fan controller επιλογή που έλεγε το manual του HUB,αφού δεν το σύνδεσα με το τροφοδοτικό καθόλου.... Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένα τα fans μόλις τα πήρα; Όταν γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω το πρόγραμμα αυτό,λογικά θα βλέπει όλα τα fans τώρα που είναι ''συνδεδεμένα'' με την μητρική,και αν είναι θα το ρίξω από εκεί.Αλλιώς θέλω τα φώτα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα