Sheogorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ΟΧΙ. Οπως είπα μόνο η κίτρινη έχει 12v, η κόκκινη έχει 5v. Σε ποιες γραμμές απο τις τέσσερις συνδέονται? ΚΙΤΡΙΝΗ-ΜΑΥΡΗ=12vΚΙΤΡΙΝΗ-ΚΟΚΚΙΝΗ=7vΚΟΚΚΙΝΗ-ΜΑΥΡΗ=5v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 οχι ρε γαμοτο εμενα εχει μονο κοκκινο μαυρο... εκτος εαν το συνδεσω πανω στην μιτρικη που εχει κοκκινο-μαυρο κιτρινο να δες... http://prntscr.com/6uu115 δηλαδη ενα παιρνω μονο 5ν θα δουλευει καπου στο 30-35%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αμα δεις την θέση των καλωδίων πάνω στο μολεξ, είναι 12v, οπότε μην αγχώνεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αμα δεις την θέση των καλωδίων πάνω στο μολεξ, είναι 12v, οπότε μην αγχώνεσαι! εσυ μου ειπες πως θελει και κυτρινο για να εχει 12ν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ο καθένας τα βάφει ότι θέλει. Στους αντάπτορες. Γιατί εσύ αντάπτορα κοιτάς. Ο δικός σου αντάπτορας τα έχει ανάποδα. Οπως φαίνεται απο την χαμηλή ποιότητα της φωτό δηλαδή Δες την διαρύθμιση στο μόλεξ. Κοίτα το με το πλατύ μέρος κάτω. Απο δεξία είναι κίτρινο και το τέρμα αριστερά κόκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 κατι αλλο εχω ακουσει πως για να ποιασω την μιτρικη πρεπει να γιωθω αυτο πως γυνεται; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Σκάσε μια αγκαλίτσα στο καλοριφέρ πρώτα! Και μην φοράς μάλινα, μην τρίβεις τα ποδια σου στο χαλι, κτλ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 δεν εχουμε καλοριφερ εχουμε αλλο τροπο θερμανσης τι μπορω να κανω;;; μονο το καλοριφερ υπαρχει;;; επισης εαν ηταν καλοριφερ πρεπει να ειναι αναμενω; η απλα η ενωση με μεταλο με γιωνη γιατι εαν ειναι ετσι να ποιασω το πιστωλακη τον μαλλιον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Απλα βρες μια μεγαλη, μεταλλικη και φυσικα ηλεκτρικα αγωγιμη επιφανεια. Το πιστολακι δεν νομιζω να σε βοηθησει. Δες καμια πορτα, κανα καγκελο, ενα κρυο αμαξι, κατι μεγαλο και μεταλλικο ρε παιδι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Απλα βρες μια μεγαλη, μεταλλικη και φυσικα ηλεκτρικα αγωγιμη επιφανεια. Το πιστολακι δεν νομιζω να σε βοηθησει. Δες καμια πορτα, κανα καγκελο, ενα κρυο αμαξι, κατι μεγαλο και μεταλλικο ρε παιδι μου ενα πραμα σε ρωτησα αυτα πρεπει να ειναι στο ρευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ο υπολογιστής ή το πιστολάκι? Κανένα δεν πρέπει! Και το πιστολάκι δεν νομίζω να σε γειώνει. Θες ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ok αλλα εγω εαν παω και σκασω μια αγκαλητσα στο αυτοκινητο μεχρι να παω σπιτι θα ειμαι γιωμενος γενικα αυτο με την γιωση δεν ξερω καν τι ειναι ξερεις ειμαι μονο 13 ετων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Λοιπόν... Απλά ακούμπα στη πρίζα σούκο, τα δύο πάνω και κάτω ελάσματα. Τα δύο ΚΑΘΕΤΑ όχι τις τρύπες. Πρόσοχή είναι επικίνδυνο! Το νούμερο 2 (ΔΥΟ) στη εικόνα Αν αισθάνεσαι ανασφάλεια απλά μην το κάνεις. Μα καλά στο σπίτι καλοριφέρ δεν έχετε? Κλειστά/κρύα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 οχι εχουμε αλλου ιδους θερμανση θερμοσυσορεφτες σκευτηκα κατι αλλο ενα ποιασω το πληντιριο ρουφων πρεει η επιφανια να μην ειναι αλουμηνια; μα καλα μονο το καλοριφερ υπαρχει πχ το ψυγιο αλλα δεν ξερω εαν με γιωνει τοαλουμηνιο εαν δεν γιωθω υπαρχει μεγαλη περιτωση να βραχικηκλωση; ααααααααααααααα η θερμοσυσωρευτες δεν ειναι καλη ιδεα απο συδερο ειναι με ελαφρια στροση μπογιας... http://prntscr.com/6w0ujd επισης μολις εποιασα την σουκο μπριζα πανω και κατο τα 2 "τσουτσουνακια" με αυτα τωρα γιωθηκα? και πως θα ξερω για ποση ωρα ειμαι γιομενος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Φοβάμαι με τρολλάρεις τώρα... Και ο θερμοσυσωρευτής κάνει, μην αγχώνεσαι... Ε για κανα 2 λεπτο, εκτός αν χορευεις break dance πάνω σε μάλλινο χαλί με μάλλινο πουλόβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα