Sapounos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλησπερα! προσφατα αγορασα την LG 55UB820v και θελω να παιξω παιχνιδια απο τον υπολογιστη μου στην τηλεοραση ασυρματα. υπαρχει καποιος τροπος? εχω windows 7 που δεν υποστηριζουν Miracast και το chipset μου δεν υποστηριζει intel widi. υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Βεβαίως, με κατι τέτοιο http://www.techstores.gr/video-extender-aten-hdmi-30m-wireless.html Σαν ποιοτητα ομως απο τα καλύτερα ειναι αυτο.http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5621 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 χωρις προσθετο εξαρτημα δεν γινεται? μονο με software? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 χωρις προσθετο εξαρτημα δεν γινεται? μονο με software? Ναι να βάλεις win8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Και πάλι όμως με το screen mirroring η wi-di υπάρχει τεράστιο delay. Εδώ μερικοί χαλιουνται με μερικά ms. Εδώ όμως υπάρχει delay έως και 2 δευτερόλεπτα. Κοινώς παιχνίδι δεν παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Και πάλι όμως με το screen mirroring η wi-di υπάρχει τεράστιο delay. Εδώ μερικοί χαλιουνται με μερικά ms. Εδώ όμως υπάρχει delay έως και 2 δευτερόλεπτα. Κοινώς παιχνίδι δεν παίζεις. Εννοειται αυτό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ουτε καν arcade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα