fpap71 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Ποιο καλύτερο τρόπο - εφαρμογή προτείνετε για ανάκτηση μόνο φωτογραφιών jpg από κάρτα Samsung micro sdhc 64Gb που έχω σε Samsung Galaxy Note II? Στην κάρτα έχω και ένα σωρό άλλα αρχεία τα οποία δεν έχουν διαγραφεί... Δυστυχώς πριν μήνες η κόρη μου έσβησε όλες τις φωτογραφίες και θέλω να ανακτήσω αν γίνεται μόνο αυτές... Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ποιο καλύτερο τρόπο - εφαρμογή προτείνετε για ανάκτηση μόνο φωτογραφιών jpg από κάρτα Samsung micro sdhc 64Gb που έχω σε Samsung Galaxy Note II? Στην κάρτα έχω και ένα σωρό άλλα αρχεία τα οποία δεν έχουν διαγραφεί... Δυστυχώς πριν μήνες η κόρη μου έσβησε όλες τις φωτογραφίες και θέλω να ανακτήσω αν γίνεται μόνο αυτές... Sent from my iPhone using Insomnia Και μόλις έγινε αυτό εσύ εννοείται το έσβησες και το έβαλες σε ένα συρτάρι έτσι; Αν το δούλευες για μήνες με της εικόνες σβησμένες σχεδόν το ξεχνάς το πράγμα.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 το καλο με τα κινητα ειναι οτι απο default δεν γραφουν ολα τα προγραμματα στην sd οποτε και να αργησεις λιγακι ψιλοπαλευεται.κατα τα αλλα ναι καλο ειναι να γινεται ακαριαια ή εστω να βγαινει η καρτα απο πανω και να μην χρησιμοποιειται γιατι οποιαδηποτε παραμικρη εγγραφη πανω στην καρτα απλα μειωνει πιθανοτητες επαναφορας ενος η περισσοτερων αρχειων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα