GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 δεν καταλαβα καλα κωστα. τι εννοεις δηλαδη? εγω εχω δει να συνδεουν και τα 8πινακια πανω στην μητρικη χωρις να γινει τιποτα. για την ραμ τι γινεται? θα τις καψει αν το ανεβασω ή δεν θα παθουν τιποτα?
Kostas.karras Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ναι,αναλογως τον επεξεργαστη,παντως μην φοβασαι ,ο cpu δεν κεγεται απο αυτο,δοκιμασε το.ποσα volt ειναι οι μνημες?αν ειναι 1,5 και το πας 1,65 η λογικη λεει τις εκαψες..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 μια φορα τις πηγα στα 1,64-1,65 αν δεν κανω λαθος, και αυτο που μου εκανε ηταν να μου βγαλει bluescreen. αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εφταιγαν οντως αυτες ή καποια λαθασμενη ρυθμιση απο εμενα. αν συνεχισω να τον κλοκαρω και αν τον φτασω 4-4,4 ή καπου εκει θα εχω προβλημα με τις ραμ? ρωτω γιατι πολλοι πειραζουν και αυτες οταν κανουν overclock. αλλο ενα θεμα μου ειναι οτι πριν το overclock μου εμφανιζε 8 λογικους επεξεργαστες στην διαχειρηση εργσιων, ενω μετα το overclock μου εμφανιζει 4, πως γινεται αυτο? οταν τον ειχα κλοκαρει ποιο παλια, δεν ειχα αυτο το θεμα. αν ξερετε τιποτα δωστε μου τα φωτα σας ή δωστε μου εναν καλο οδηγο για overclock αυτου του επεξεργαστη με αυτην την μητρικη, γιατι απο τα βιντεακια στο youtube δεν καταλαβαινω και πολλα!
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εκλεισες το ΗΤ προφανώς! Ξανακάνε το enabled! 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 HT=HYPERTHREDING? ή πεταξα βλακεια?
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ακριβώς! Δες αν το έχεις κλείσει μέσα στο Bios. Λογικά κάτι τέτοιο έγινε...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 σωραιος, κατσε να το τσεκαρω και επανερχομαι εισαι παιχτης, λειτουργουν τωρα, ευχαριστω πολυ 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Χάρηκα που βοήθησα! Περιμένουμε εντυπώσεις απο τις Ραμ, αν πάρεις!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 <p>Χάρηκα που βοήθησα! Περιμένουμε εντυπώσεις απο τις Ραμ, αν πάρεις!</p> Καλα, δεν σκοπευω να παρω τωρα, λογω οικονομικης δυνατοτητας, αλλα αν στο μελλον τις τσιμπησω θα γραψω σχολια σιγουρα!
Kostas.karras Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 μια φορα τις πηγα στα 1,64-1,65 αν δεν κανω λαθος, και αυτο που μου εκανε ηταν να μου βγαλει bluescreen. αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εφταιγαν οντως αυτες ή καποια λαθασμενη ρυθμιση απο εμενα. αν συνεχισω να τον κλοκαρω και αν τον φτασω 4-4,4 ή καπου εκει θα εχω προβλημα με τις ραμ? ρωτω γιατι πολλοι πειραζουν και αυτες οταν κανουν overclock. αλλο ενα θεμα μου ειναι οτι πριν το overclock μου εμφανιζε 8 λογικους επεξεργαστες στην διαχειρηση εργσιων, ενω μετα το overclock μου εμφανιζει 4, πως γινεται αυτο? οταν τον ειχα κλοκαρει ποιο παλια, δεν ειχα αυτο το θεμα. αν ξερετε τιποτα δωστε μου τα φωτα σας ή δωστε μου εναν καλο οδηγο για overclock αυτου του επεξεργαστη με αυτην την μητρικη, γιατι απο τα βιντεακια στο youtube δεν καταλαβαινω και πολλα! εχει απο τα bios συστημα ασφαλειας να μην καψεις τισ μνημες και σε πεταξε στο blue screen,ωραιος ο Sheogorath σε καλυψε πληρως. παντως εχω να πω εισαι σκαλιστηρι 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Χαχαχ, ισχυει πληρως οτι ολα θελω να τα πειραζω! Νταξει, αφου δεν παθαινουμε εμεις και τα λεφτα μας κατι, εμπειριες γεμιζουμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα