Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που θέλω εναι να εχω ασύρματη κάλυψη σε όλο το σπίτι...μιας κ εχω στο μισό θα ήταν ωραίο αν μπορούσα να βάλω το αλλο ρουτερακι προς την κουζινα μερια και να δινει γτ οχι και εξω προς την αυλη σήμα. Για να μπορώ να δουλευω εξωτερικά απο το σπίτι μ με το λαπτοπ. Στην ουσια αυτο θέλω...να έχω το σήμα έξω απο το σπίτι αλλά οχι με 50m ethernet καλωδιο φυσικα... :)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν  χρησιμοποιήσεις ΑΡ ή router, αναγκαστικά πας για ενσύρματη σύνδεση.

Αν θέλεις ασύρματη αναμετάδοση, πας για Repeater/Extender ή κάποιο ΑΡ που να δουλεύει ως Universal Repeater.

Άλλη λύση είναι με powerline και οποιοδήποτε ΑΡ ή router, ακόμη και το D-Link που έχεις.

Η ασύρματη αναμετάδοση αν και προσφέρει ευκολία, εν τούτοις το πόσο καλά θα παίξει έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Ειδικά μέσα στα σπίτια και έχοντας να ξεπεράσει αρκετούς ενδιάμεσους τοίχους, λίγο δύσκολα να καλύψει 50 μέτρα. Μόνο κάνοντας δοκιμές θα δεις τι παίζει. Κάθε χώρος και περίπτωση είναι μοναδική.

Προσπαθείς να βρεις με κάποια φορητή συσκευή, σε ποιο σημείο του σπιτιού έχεις ικανοποιητική λήψη από το αρχικό router και εκεί ακριβώς θα τοποθετήσεις το Repeater. Το πόσο μακρυά θα πάει αυτό κανείς δεν το γνωρίζει εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...