Ampalon Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Το προβλημα το εχω ξαφνικα με το hp elitebook 8540w.Οταν το παταω να ξεκινησει αναβουν τα λαμπακια ολα κανονικα αλλα η οθονη παραμενει μαυρη, δεν κανει κανενα μπιπ, το ανεμιστηρακι δουλευει κανονικα και ο σκληρος μετα απο λιγα δευτερολεπτα φαινεται να μπαινει σε αδρανεια.Βεβαια στις 10 φορες τη μια θα ανοιξει κανονικα σαν να μην τρεχει κατι.Μπαταρια εχω δοκιμασει αλλη, τη μνημη του την εχω φερει βολτα σε ολα τα slots.Ακομα και οταν την αφαιρω δεν κανει μπιπ αλλα ανοιγωκλεινει συνεχως.Σαν να κολλαει πριν ακομα το boot...καμια ιδεα;
severus snape Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο του ρευματος , βγαλε την μπαταρια και κρατα πατιμενο το πληκτρο εκκινησης (power button) για 30-60 δευτερολεπτα , μετα βαλε ξανα το καλωδιο του ρευματος και προσπαθησε να εκκινησης τον υπολογιστη. Δοκιμασε επισης να του αλλαξης μνημες να του βαλεις καποιες απο αλλο λαπτοπ η να βγαλεις τις μνημες , να αφησης μια μεσα και να την δοκιμασεις σε καθε slot κανε το ιδιο και με την αλλη μνημη.
Ampalon Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το πρωτο που λες το εχω κανει και τζιφος.Το δευτερο το εκανα επισης χωρις αποτελεσμα.Το περιεργο ειναι οτι χωρις μνημη δεν κανει καθολου μπιπ παρα μονο ανοιγοκλεινει.Ελπιζω να βρω αυριο μια ddr3 να του βαλω μηπως ειναι η μνημη που τρωει φλασιες αλλιως σκεφτομαι για μητρικη.Εχω κανει ολα τα διαγνωστικα της hp απο το bios και δεν αναφερει κανενα προβλημα.Απαξ και ξεκινησει να bootarei δεν υπαρχει προβλημα.Μεχρι να ξεκινησει να bootarei θα μου βγαλει την παναγια...
Bender83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να είναι ο διακόπτης του ρεύματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα