Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μέλη αυτού του απιθανου φόρουμ.Τωρα τελευταία αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα στον υπολογιστή το οποίο δεν μπορώ με τιποτα να το διορθώσω.Εχω σύνδεση στο ίντερνετ,στο ρουτερ ανάβουν όλα τα λαμπάκια,με το κινητό συνδέομαι κανονικά από το ρουτερ,αλλά στον υπολογιστή δεν μπορώ να συνδεθώ σε καμια ιστοσελιδα του browser ουτε μπορώ να παίξω σε κάποιο παιχνίδι ή να τρέξω καποιο πρόγραμμα που χρειάζεται ιντερνετ..Οοοιος μπορέσει να με βοηθήσει του ειμαι πραγματικά ευγνώμον (συγγνώμη αν έβαλα το θέμα μου σε λάθος κατηγορία)

Δημοσ.

Τσέκαρε λίγο την ώρα και την ημερομηνία του υπολογιστή σου και ρύθμισε να είναι στην σωστή ζώνη ώρας!

Δημοσ.

Επίσης τσεκαρεις και τις ρυθμισεις της καρτας δικτυου στον πινακα ελεγχου (ιδιότητες στον προσαρμογέα δικτύου που συνδέεσε και πρωτόκολλο εκδοση 4) για να δεις μηπως ειναι χειροκινητα η ΙΡ και ειναι περασμενη λαθος (και τα DNS) οπότε η το διορθώνεις ή τα βάζεις όλα στο αυτόματο.

Δημοσ.

Τα DNS κοίταξε...βάλε χειροκίνητα αυτά του παρόχου σου...ή έστω το 8.8.8.8 για να δεις αν τουλάχιστον συνδέεσαι...(αλλά είπες ότι συνδεεσαι με το κινητό...)

Δοκίμασε και να αλλάξεις την θύρα πίσω απο το ρούτερ αν συνδέεσαι ενσύρματα με το pc...

Δημοσ.

Πίσω απο το ρουτερ σου δεν έχει περισσότερες των μία υποδοχές που γράφουν Lan???Εκεί το καλώδιο που έρχεται απο το pc σου βάλτο στην 2  ...αν τώρα είναι πχ στην 1...

Δημοσ.

απο το Pc κανε ipconfig απο cmd

μετα Ping ip router(αυτη που γραφει στο default gateway(Προεπιλεγμενη πυλη)

Μετα ping 194.219.227.2

μετα Ping www.insomnia.gr

να δουμε που θα παρεις error.

επισης κλεισε firewall στο pc ειτε Third party ειτε των windows.

Δημοσ.

Τα έκλεισα ιλα τα firewall και τα πάτησα όλα δεν μου έβγαλε πουθενά σφάλμα αλλά όταν πάτησα ping και το ip του ρουτερ ελάχιστο μέγιστο και μέσος όρος =0 ενώ σε όλα τα άλλα είχε αριθμούς πάνω από το 0 δεν ξέρω αν είναι τίποτα κακό αυτό

Δημοσ.

μπορει να ειναι κατι απλο μπορει και οχι.εξαρτατε ποσο πιανουν τα χερια σου.μπορει να εχει γινει και κατι μεγαλο και να εχεις θεμα.αν ηξερες πχ να κανεις εστω ενα format λες οκ κανω ενα format και τελειωνω αν ολα τα αλλα δεν επαιξαν.πολλες φορες απο το να ψαχνεις 10 ωρες τι φταιει κανεις ενα format ή ενα Recover αν ειναι λαπτοπ και τελειωνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...