Προς το περιεχόμενο

Asus zenfone 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι.  Αλλά το ZE551ML με τα 4gb ram.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει η αυτονομία της μπαταρίας.
Σκεφτομαι να το παραγγείλω απο μέρα σε μέρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Ποια ειναι η αποψησας για το νεο asus zenfone 2? Με τιμη στα 250 δολλαρια νομιζω ειναι μονοδρομος..

Η έκδοση που κάνει 250$ απλά δεν έχει να προσφέρει τπτ περισσότερο από το g2 που είναι στην ίδια τιμή. Βάλε και το γεγονός ότι είναι χ86 και όχι arm το cpu, χίλιες φορές να επιλέξεις το g2 η κάποιο παρεμφερές με snapdragon.

Δημοσ.

Η έκδοση που κάνει 250$ απλά δεν έχει να προσφέρει τπτ περισσότερο από το g2 που είναι στην ίδια τιμή. Βάλε και το γεγονός ότι είναι χ86 και όχι arm το cpu, χίλιες φορές να επιλέξεις το g2 η κάποιο παρεμφερές με snapdragon.

Αναζητω αντικαταστατη του lg g2 μου γιατι χρειαζομαι dual sim..το g2 ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου.. Σκεφτομαι την εκδοση με τα 4 γιγα ραμ στα 300 ευρω κοντα.. Αλλα θα περιμενω γιατι σε αυτη την εκδοση εχει αναφερθει πολυ σοβαρο battery drain..
Δημοσ.

Αναζητω αντικαταστατη του lg g2 μου γιατι χρειαζομαι dual sim..το g2 ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου.. Σκεφτομαι την εκδοση με τα 4 γιγα ραμ στα 300 ευρω κοντα.. Αλλα θα περιμενω γιατι σε αυτη την εκδοση εχει αναφερθει πολυ σοβαρο battery drain..

δε κοιτας το elephone p7000;

Δημοσ.

Οτιδήποτε dual Sim και να πάρεις θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς σε σχέση με αυτό που έχεις, εκτώς και αν ανεβεις στα 500+ που παίζουν οι Dual Sim ναυαρχίδες.

Το Zenfone 2 με τα 4gb θα πάει στα 370-380€, υπερβολικά πολλά για το περσινό chipset που φοράει.

Δημοσ.

Φιλε Stigmax σκεφτομαι να το προπαραγγειλω στα 300 απο το γαλλικο επισημο καταστημα και με 20-30 να το προωθησω εδω.. Ε ενταξει αφου χρειαζομαι dual sim θα κανω και καποια υποχωρηση(αν τα 4gb ram και τον 64μπιτο επεξεργαστή τα λες ετσι)

Δημοσ.

Φιλε Stigmax σκεφτομαι να το προπαραγγειλω στα 300 απο το γαλλικο επισημο καταστημα και με 20-30 να το προωθησω εδω.. Ε ενταξει αφου χρειαζομαι dual sim θα κανω και καποια υποχωρηση(αν τα 4gb ram και τον 64μπιτο επεξεργαστή τα λες ετσι)

Δεν στέλνουν εδώ απ ότι ξέρω...

Δημοσ.

Εμενα θα με ενδιεφερε η εκδοση με τα 4gb ram αλλα στην εκδοση Zoom. Ξερει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμο και σε τι τιμη;

Δημοσ.

Το οτι το cpu ειναι x86 ειναι μειονεκτημα λογω ασυμβατοτητας εφαρμογων?

Τρέχουν μέσα από emulator. Σε απλές δε θα δεις διαφορά, σε παιχνίδια και βαριές εφαρμογές θα δεις μειωμένη απόδοση σε σχέση με arm.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...