Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 19/4/2015 στις 2:37 ΜΜ, NIGHTMARE1980 είπε

Θα πάω σε Nvidia.

Τώρα σε μητρική , είχα asrock κ είχα πρόβλημα. Γιαυτό θέλω να πάω σε gigabyte η σε Asus.μαλιστα θα κάνω την αρχή από την μητρική, ψάχνοντας εδώ μέσα.

asus h97 plus 

αυτην εχω και εγω και δεν εχω κανενα προβλημα στα 100 ευρο!

Δημοσ.

Θα μπω κ θα την δω φίλε Αλέξανδρε.

Την είδα την μητρική. Ωραία αλλά δεν μου κάνει. Θα βάλω κάτι μνήμες 1866αρες κ αυτή είναι μέχρι 1600.

Δημοσ.

απειροελαχιστες διαφορες μεταξυ 1333-1600-1866 . ισως να μην σου γινουν καν αντιληπτες! θα μπουν μια χαρα οι μνημες απλα θα τρεξουν σε 1600 . υποψην οτι οι κλειδωμενοι intel βλεπουν τις μνημες εως 1600mhz

• Like 2
Δημοσ.

Έλεγα να μην αλλάξω τις μνήμες. Αν είναι να τις βάλω κ να τις βλέπει σαν 1600αρες τότε θα τις δώσω κ θα πάρω 1600 κ θα δω για την μητρική που είπε ο Αλέξανδρος.

Δημοσ.

σαν 1600αρες θα τις βλεπει σιγουρα αφου ειναι κλειδωμενος,αλλα οπως σου ειπαν πιο πανω οι διαφορες οχι μονο μεταξυ 1866 και 1600 αλλα ακομα και 1866 και 1333 mhz ειναι τοσο μικρες που δεν θα τις καταλαβεις με τπτ!Μια διαφορα που παιζει πιο μεγαλο ρολο ειναι το CAS latency για τις μνημες,θα πρεπει να ειναι οσο πιο μικρο γινεται δλδ μνημες με CAS 9 και 1600mhz νμζ αποδιδουν καλυτερα απο μνημες 1866mhz και CAS 10.

Δημοσ.

θα πάρω τις μνήμες καινούριες για να είμαι σίγουρος ότι θα είναι 9αρες.θ'αρχισω από εδώ με μητρική, επεξεργαστή κ ένα καλό κουτάκι.

Δημοσ.

καλησπερα! οταν με τ οκαλο φτιαξεις το συστημα σου κομπλε και το αποκτησεις και το δουλεψεις πες μας τα κομματια ενα -ενα (παραθετοντας και αντιστοιχα λινκ τιμων κτλπ) και εντυπωσεις ,ωστε να ξερουμε και οι υπολοιποι! 

καλο λιωσιμο στα..games!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...