Anorymous Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι και μου βγάζει από το φορητό που είναι lenovo περιορισμένη σύνδεση. Κάναμε reset και τα ίδια αυτό το κάνει μόνο στο φορητό με Windows 8 με άλλες συσκευές κινητά και tablet συνδεόμαστε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει ?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 άλλαξε τύπο κλειδώματος του wifi αρχικά(WPA2->WPA)
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 κλεισιμο firewall.β.αλλαγη καναλιου στο wifi
Anorymous Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Πώς γίνεται αυτό στα 8 δεν ξέρω Τι firewall λες δεν έχω στον υπολογιστή
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 το καναλι στo wifi αλλαζει μεσα απο τον ρουτερ. windows 8 το default firewall των windows.
Anorymous Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δεν έχω δουλέψει ποτέ τα 8 δώσε λεπτομέρειες
Xristaras12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 δεν γίνεται μέσα απο τα 8 αυτό Στο μενού του μόντεμ θα πρέπει να μπείς. βάλε το μόντεμ με καλώδιο αρχικά. Ανοιξε εναν περιηγητή και δες απο την κάρτα δικτύου ποια είναι η προεπιλεγμένη Ip του. πατάς αυτό που γράφει λεπτομέριες και θα το δεις. Την διεύθυνση αυτή την γράφεις στην μπαρα διευθύνσεων του περιηγητή. θα σου ζητήσει user/pass τα οποία συνήθως τα δίνει ο κατασκευαστής στο φυλλάδιο που συνοδεύει το μόντεμ. Αλλάζεις αυτά που γράψαμε παραπάνω και βλέπεις αν συνδέεται.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 αν ειχα καλοδιο το ξερα και εγω το θεμα ειναι οτι δεν εχει οποτε θα της πω να παει να παρει ενα καλωδιο εθερνετ αφου δεν γινεται αλλιως. εγω παντως με τα 7 παταγα επιληση προβλιματος και εφτιαχνε αυτοματα.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ολα αυτα μπορουν να γινουν και απο ενα κινητο ακομα που θα μπει wireless.η και απο tablet.οι κωδικοι για το ρουτερ πολλες φορες δεν ειναι στο manual αλλα κατω απο το ρουτερ.
Anorymous Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ολα αυτα μπορουν να γινουν και απο ενα κινητο ακομα που θα μπει wireless.η και απο tablet.οι κωδικοι για το ρουτερ πολλες φορες δεν ειναι στο manual αλλα κατω απο το ρουτερ. οποτε παω μεσω κινητου και παταω 192.168.1 αλλα θα το υποστιριζει μηπως ειναι σε τιποτα φλας και εχουμε θεμα ? επισης γιατι να αλλαξω τις ρυθμησεις στο ρουτερ αφου το θεμα το εχει το λαπτοπ με το κινητο μπαινω μια χαρα.
mitsus Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δες πίσω από το ρούτερ μήπως γράφει την ip του. Όχι δεν θα έχεις θέμα. Γράφοντας την ip του, είναι σαν να πληκτρολογείς μια ιστοσελίδα.Δοκίμασε τις παρακάτω ip: 192.168.1.1 ή 192.168.1.254
papanastassiou Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι και μου βγάζει από το φορητό που είναι lenovo περιορισμένη σύνδεση. Κάναμε reset και τα ίδια αυτό το κάνει μόνο στο φορητό με Windows 8 με άλλες συσκευές κινητά και tablet συνδεόμαστε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει ? ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ WIND...... ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΙΚΤΥΑ TELLAS
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ WIND...... ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΙΚΤΥΑ TELLAS δεν εχει καμια σχεση το δικτυο της tellas με οτι δεν συνδεεται ενα λαπτοπ στο router.οκ το ρουτερ μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο σαν μαρκα αλλα παλι δεν δικαιολογειται. οποτε παω μεσω κινητου και παταω 192.168.1 αλλα θα το υποστιριζει μηπως ειναι σε τιποτα φλας και εχουμε θεμα ? επισης γιατι να αλλαξω τις ρυθμησεις στο ρουτερ αφου το θεμα το εχει το λαπτοπ με το κινητο μπαινω μια χαρα. οχι ανοιγει κατα 99 %.απλα πρεπει να βρεις την Ip του ρουτερ. οι αλλαγες οταν δεν συνδεεται ενα λαπτοπ ειναι οι παρακατω ειτε στο router ειτε στο λαπτοπ αναλογως τι μπορει να φταιει. στο ρουτερ αλλαγη καναλι,αλλαγη κλειδωμα,firmware update. στο laptop πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα,κλειστα firewall,service packs και ενημερωσεις.εκτος αν ειναι σε τοσο χαλι και θελει format που δυσκολο.επισης να ειναι οι Ip στο αυτοματο και δοκιμη σβησιμο και να ξαναπερασεις την καρτα δικτυου.
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 δεν εχει καμια σχεση το δικτυο της tellas με οτι δεν συνδεεται ενα λαπτοπ στο router.οκ το ρουτερ μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο σαν μαρκα αλλα παλι δεν δικαιολογειται. οχι ανοιγει κατα 99 %.απλα πρεπει να βρεις την Ip του ρουτερ. οι αλλαγες οταν δεν συνδεεται ενα λαπτοπ ειναι οι παρακατω ειτε στο router ειτε στο λαπτοπ αναλογως τι μπορει να φταιει. στο ρουτερ αλλαγη καναλι,αλλαγη κλειδωμα,firmware update. στο laptop πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα,κλειστα firewall,service packs και ενημερωσεις.εκτος αν ειναι σε τοσο χαλι και θελει format που δυσκολο.επισης να ειναι οι Ip στο αυτοματο και δοκιμη σβησιμο και να ξαναπερασεις την καρτα δικτυου. Το ip παντού το ίδιο δεν είναι ? Δηλαδή 192.168.1 ?
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 καταρχην δεν υπαρχει Ip 192.168.1 αλλα υπαρχει 192.168.1.1. συνηθως ειναι ειτε 192.168.1.1 ειτε 192.168.1.254. απο ενα κινητο αμα μπεις και μετα πας στα details θα σου πει ποια ip εχει παρει το κινητο οπως και θα σου πει και ποιο ειναι το default gateway δηλαδη η Ip του ρουτερ.αλλιως κατω απο το ρουτερ ή στο manual 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα