corsakias Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 εχ ενα μετατροπεα usbπουβγαζει εξοδο σειριακη. εχψ και το δισκο με τους οδηγους αλλα εχω χασει τις οδηγιες. οποτε δεν ξερω τι κι πως να εγκαταστησω. δοκιμασα μεσα απο τα windowsXP,μεσα απο το cd οπου ειχε install αλλα δεν καταφερα κατι. τοτσιπακι νστο μετατροπεα αν βοηθαει γραφει επανω maxim max211ca1 9930
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 το cd μπορει να εχει πολλους drivers αναλογως το μοντελο.πολλες φορες οταν κανεις autorun σου δειχνει εικονα απο τον μετατροπεα.αν ειναι δηλαδη απλα ανταπτορας ή αν εχει και καλωδιο αν εειναι Usb 1.1 ή usb 2.0.
corsakias Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 ειναι χωρις καλωδιο. απο τι μια ειναι usb κ απο την allh bgazei σειριακη. autorun δεν βοηθαει.
corsakias Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Διαπιστωσα οτι το μετατροπεα το πηρα για να συνδεσω usb συσκευη σε σειριακη θυρα. Εγω θελω το αναποδο και μαλλον δεν μου κανει...
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αν θες να συνδεσεις σειριακη συσκευη σε Usb τοτε ο ανταπτορας θα ειναι απο την μια πλευρα usb και απο την αλλη 9 Pin αρσενικο Serial. εδω και διαφοροι drivers.τους εκανα Upload. https://www.hightail.com/download/bXBad0VBQ3RrYUF3anNUQw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα