Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτηκα να πάρω κανένα call of duty, το cod mw2 το είχα και πιο παλιά και είναι πολύ ωραίο απ ότι θυμάμαι αλλα έλεγα να δοκιμάσω και κανένα καινούργιο, απ ότι μου είπαν μεταξύ στα καλά υπήρξαν μερικά όχι τόσο πετυχημένα call of duty.. τα 4-5 καλύτερα call of duty πια πιστεύετε ότι είναι?

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά τα επαιξα ολα μεχρι σημερα και το πρωτο blops ειναι μακραν το καλυτερο απο ολα σε multi τουλαχιστον αλλα και κινηματογραφικο campaign απο σεναριακης αποψης...τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια μιας και ο καθενας εχει αλλες προτιμησεις

Δημοσ.

Το black ops 1  για εμένα είναι το αγαπημένο μου, αλλά όχι και αναγκαία το καλύτερο cod που βγήκε, από το multi του μέχρι το πολύ καλό campaign του.. Στα τελευταία cod που έβγαλαν δεν ξέρω, λες και παραμέλησαν(όχι πως δεν το έκαναν :P) το campaign τους...

Black Ops 1 , Call Of Duty World At War , Call of Duty(4) Modern Warfare , Call of Duty Modern Warfare 2 τα αγαπημένα μου με σειρά.

Call of Duty(4) Modern Warfare το καλύτερο μου βγήκε όμως ever για εμένα!

Δημοσ.

το θεμα ειναι να μπορεις να παιξεις και λιγο online σημερα,να εχει κοσμο δλδ και οχι 500-600 καμμενους που δεν θα σε αφησουν να το ευχαριστηθεις,οποτε κοιττα τα ποιο προσφατα οσο γινετε και διαλεξε

Δημοσ.

ε στο pc το advanced warfare ποσους εχει?κανα td και στην καλυτερη κανα domination θα βρει κοσμο.στο ghost μονο td.για ground war ουτε για πλακα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...