Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy S5 VS Z2 VS Z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Z1 το βγαζεις απεξω γιατι ειναι πλεον παλιο κινητο και δεν αξιζει. Μεταξυ Z2 και S5 εγω προτεινω δαγκωτο το Z2. 3gb ram,μεγαλη μπαταρια,μεγαλυτερη οθονη αλλα οχι υπερβολικο μεγεθος,καλη κατασκευη. Το μονο που με χαλαει στο Z2 ειναι οτι τον τελευταιο καιρο εχει ξαναανεβει αρκετα η τιμη του.

• Like 1
Δημοσ.

Z1 το βγαζεις απεξω γιατι ειναι πλεον παλιο κινητο και δεν αξιζει. Μεταξυ Z2 και S5 εγω προτεινω δαγκωτο το Z2. 3gb ram,μεγαλη μπαταρια,μεγαλυτερη οθονη αλλα οχι υπερβολικο μεγεθος,καλη κατασκευη. Το μονο που με χαλαει στο Z2 ειναι οτι τον τελευταιο καιρο εχει ξαναανεβει αρκετα η τιμη του.

Συμφωνώ!!! Πραγματικα γιατί έτσι αυτή η τιμή του? Δεν λέει να πεσει :-( :-( να το παρουμε και εμείς που το Ζαχάρωνουμε

Δημοσ.

για καποιον ομως που ταβανι δινει 280 ευρω σε ποιο ηταν καλυτερα να παει; z1 honami ή galaxy s4 και γιατι;

Y.G.επειδη ο φιλος πιο πανω ειπε ειναι παλιο το z1..μπορει ναναι αλλα δεν εχω δει κανενα κινητο νεοτερο ναχει κατι παραπανω απο το z1 οποτε γτ καποιος να δωσει 400 ευρω μοντελο του την στιγμη με 200 ή 300 ευρω παιρνει τα ιδια χαρακτηρηστικα αλλα μοντελο παλιοτερο; :/

Δημοσ.

για καποιον ομως που ταβανι δινει 280 ευρω σε ποιο ηταν καλυτερα να παει; z1 honami ή galaxy s4 και γιατι;

Y.G.επειδη ο φιλος πιο πανω ειπε ειναι παλιο το z1..μπορει ναναι αλλα δεν εχω δει κανενα κινητο νεοτερο ναχει κατι παραπανω απο το z1 οποτε γτ καποιος να δωσει 400 ευρω μοντελο του την στιγμη με 200 ή 300 ευρω παιρνει τα ιδια χαρακτηρηστικα αλλα μοντελο παλιοτερο; :/

Εγω δεν βλεπω καποιο ταβανι απο πλευρας ποσου/budget. Γνωμη για 3 συγκεκριμενα κινητα ζηταει και δεν  υπαρχει περιπτωση να προτεινω εγω προσωπικα το παλιο πλεον Z1. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας τελικά θα αγοράσω το Z2

σωστη επιλογη φιλε ! οταν παρεις στειλε οτι ολα κομπλε  :-)  και να το χαρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...