-Mayhem- Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 The Incredible Adventures of Van Helsing III Έρχεται τον Μάιο το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της ιστορίας του The Incredible Adventures of Van Helsing!!! Περισσότερες πληροφορίες και video με 2 νέα Class στο Link που έδωσα 1
JohnVani18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Το πρώτο μέρος το λάτρεψα, το δεύτερο δυστυχώς όχι τόσο.. Όπως και να 'χει, θα φύγει για preorder κι αυτό, το αξίζουν οι τύποι. 2
-Mayhem- Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το πρώτο μέρος το λάτρεψα, το δεύτερο δυστυχώς όχι τόσο.. Όπως και να 'χει, θα φύγει για preorder κι αυτό, το αξίζουν οι τύποι. Tο αξίζουν και με το παραπάνω....έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και στα 2 Van Helsing και προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο από το Diablo 3.Με τα αλλα παιχνίδια τους δεν έχω ασχοληθεί,θέλω κάποια στιγμή να παίξω το Deathtrap.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Είχα παίξει το πρώτο και το βρήκα βαρετό από ένα σημείο και μετά, οπότε δεν ασχολήθηκα καν με το 2 και από ότι φαίνεται δεν θα ασχοληθώ ούτε μ' αυτό.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Tο αξίζουν και με το παραπάνω....έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και στα 2 Van Helsing και προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο από το Diablo 3.Με τα αλλα παιχνίδια τους δεν έχω ασχοληθεί,θέλω κάποια στιγμή να παίξω το Deathtrap.Και το D3 ωραίο είναι (ειδικά για co-op), αλλά και για μένα σαν τα VH ή Torchlight δεν είναι. Ευτυχώς που δεν ημουν σε αυτούς που το περίμενα 10+ χρόνια.. Το Deathtrap δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, καθώς στο VH το έβλεπα σαν αγγαρεία.. Φαντάζομαι όμως σαν stand-alone θα κρατιέται καλύτερα. Είχα παίξει το πρώτο και το βρήκα βαρετό από ένα σημείο και μετά, οπότε δεν ασχολήθηκα καν με το 2 και από ότι φαίνεται δεν θα ασχοληθώ ούτε μ' αυτό.Το έχω διαβάσει και απο άλλους αυτό (οτι το βρήκαν βαρετό), και προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο. Βέβαια γούστα είναι αυτά. 1
revolver1990 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ελπίζω να έχει παρόμοιες απαιτήσεις με τα άλλα 2 μπας και το ευχαριστηθώ στα high...αλλιώς στα Low και να δούμε. Δεν βγαίνουν πλέον hack&slash arpg.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Λογικά θα είναι παρόμοιες (αν όχι ίδιες), δε νομίζω να άλλαξαν τώρα την μηχανή γραφικών. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 The Incredible Adventures of Van Helsing III – Two New Classes Revealed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα