anthoulaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 .. ή μηπως ζηταω πολλα; λοιπον για να μπω στο θεμα.. θα θελα ενα ταμπλετ για να γραφω καμια φορα κατιτις στο word (μου κανει και το online μεσω outlook), να βλεπω κανα βιντεακι-ταινιουλα, αρα μαλλον μια επεκταση μνημης θα βοηθουσε.. κανα παιχνιδακι (οχι πολυ βαρυ). επισης θα θελα να συνδεεται και με 3G (εκτος αν.. υπαρχει αραγε τροπος να διαμοιραζω τα ΜΒ που χω στο κινητο μου? δεν ειναι με συνδεση, καρτοκινητο). εχω βρει μερικα, αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το κατα ποσο θα ανταποκρινονται.. ισως και να θελω πολλα, με λιγα λεφτα.. οποτε μηπως θα πρεπε να στραφω σε mini laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-A5500-8-IPS-16GB-White.1057246.html 3G δεν έχει αλλά μπορείς να διαμοιράσεις τα mb του κινητού σου αν το κάνεις hotspot ή με στικάκι (παίρνει usb otg). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthoulaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 καλησπερα! ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.. οντως κατι τετοιο δε το χα προσεξει πουθενα.. κι ειναι και καλης εταιριας. οσο για το hotspot, ξερεις πως περιπου γινεται; πρεπει να χει και το κινητο μου αυτη τη δυνατοτητα; γιατι δεν εχει.. και για το στικ θα πρεπει να ειναι απο καποια εταιρεια με συνδρομη ή κατι τετοιο ε; και κατι ακομα.. καποιος αλλος μου προτεινε κι αυτο.. αφου εχουν ιδιο ονομα ομως, γιατι λεει αλλα χαρακτηριστικα; πχ, εχει 3G αλλα ειναι ως 4.2 εκδοση android.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Α μπράβο...αυτό ήθελα να σου προτείνω που έχει και 3G. Η διαφορά τους είναι ότι έχουν διαφορετικό μοντέλο επεξεργαστή MT 8121-MT 8382(ουσιαστικά τα ίδια είναι).. Για την έκδοση 4,2 μην ανησυχείς μπορείς να την αναβαθμίσεις σε 4,4... hotspot γίνεται το τηλέφωνο σου..άρα πρέπει να το υποστηρίζει το κινητό σου.. Με στικάκια ...ναι νομίζω πάει με συνδρομή στην ελλάδα... Απλά αν αποφασίσεις τελικά γι αυτό..επιβεβαίωσε από εκεί που θα το πάρεις ότι έχει και 3G. Γενικά έχει βγει πολύ καλό για τα χρήματά του ...και γερό...και οθόνη σούπερ..και αρκετά γρήγορο.. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από cosmos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthoulaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 α ναι! τωρα το ειδα κι εγω.. οποτε αυτο ειναι που αλλαζει; ο επεξεργαστης.. οκ θα το κοιταξω για αυτο λοιπον μιας κι εχει και 3g, οσο για την εκδοση android, μακαρι να αναβαθμιζεται αλλα κι ετσι να μην ειναι δε με χαλαει τοσο.. κυριως το 3g με νοιαζει, ξερεις αραγε αν δεχεται και κλησεις; θα παρω και τηλ μαλλον στο eshop, να τους ρωτησω οτι αυτο το μοντελο οντως εχει 3g... και παλι σ'ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Για την έκδοση android παίρνει σίγουρα 4,4 (αλλά δεν είναι και θέμα αυτό..εμενα μου λειτουργουν όλα θαυμάσια με την 4,2 και δεν την περνάω την 4,4 ακόμα). Αν έχει 3G ναι κανονικά πρέπει να παίρνει sim και να λειτουργεί και σαν τηλέφωνο! Φυσικά και πριν το παραγγείλεις να τηλεφωνήσεις για να είσαι σίγουρη... Έχει και υποδοχή για sd καρτούλα φυσικά...αλλά έχει και το θετικό ότι μπορείς να βάλεις και στικάκι για να περάσεις δεδομένα ή να βλέπεις ταινίες κτλ κτλ... καλορίζικο ό,τι και να αποφασίσεις να αγοράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthoulaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 τελεια!! οντως ειναι καλη επιλογη, συνδυαζει αυτα τα 2 που μ ενδιαφερουν εμενα (3g, wifi) με πολλα πολλα αλλα που αναφερεις..! και παλι σ'ευχαριστω, θα μαθουμε συντομα αν ειναι οντως αυτο που θελω.. μιας και σημερα πασχαλιατικα.... λιγο δυσκολο! δοκιμασα δηλαδη, μη νομιζεις χαχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Απ ότι βλέπω το συγκεκριμένο είναι προσφορά crazy Sunday άρα η τιμή ισχύει για αυτή την εβδομάδα... Από Τρίτη επικοινωνείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα