ErebosAthens Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Eισαγάγετε κωδικό πρόσβασης για την αποκρυπτογράφηση του χώρου αποθήκευσης. Μήνυμα που βγάζει κατά το άνοιγμα σε Xperia M Black (C1905). Γνωρίζει κανεις τίποτα; Να προλάβω κάποιους, το κινητό δεν είναι κλεμμένο. Ξαφνικά εμφανίζει αυτό το μήνυμα και δεν μπορώ να κάνω ούτε ενημέρωση από το PC Companion ούτε τίποτα.
neverme Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Αν για κάποιον άγνωστο λόγο έγινε encrypted δυστυχώς δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά αν δεν έχεις τον κωδικό με τον οποίο κλειδώθηκε. Νομίζω μόνο wipe μέσω PC Companion θα το διορθώσει, το οποίο βέβαια σημαίνει ότι θα χάσεις ότι έχεις στο κινητό.
ErebosAthens Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Αυτό είναι το τελευταίο που θα με πείραζε. Ολα τα έχω back up. Το κακό είναι ότι δεν μπορεί το Companion να κάνει τίποτα. Μου βγάζει σφάλμα "100" όταν πάω να περάσω το καινούριο λογισμικό.
neverme Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω από PC Companion... Αλλά δε νομίζω να χρειάζεται να περάσεις καινούρια rom. Κανένα κουμπί wipe ή factory reset δεν έχει;
ErebosAthens Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δυστυχώς όχι. Θα πάω με την πρώτη ευκαιρία σε Γερμανό. Aπλά είπα μήπως έχει ξανατύχει σε κανέναν και μπορούσα να κάνω κάτι μόνος μου.
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δεν εχεις κλειδωσει τιποτα εσυ....η nand flash εχει καταστραφει...θες αλλαγη μητρικης...αν εχεις εγγυηση εισαι οκ αλλα οτι αρχεια ειχες , παπαλα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 wipe data /factory reset απο recovery mod
ErebosAthens Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δεν εχεις κλειδωσει τιποτα εσυ....η nand flash εχει καταστραφει...θες αλλαγη μητρικης...αν εχεις εγγυηση εισαι οκ αλλα οτι αρχεια ειχες , παπαλα... Σε ούτε 2 χρόνια αλλαγή μητρικής; Είναι δυνατόν;;; Nand Flash τι είναι ακριβώς; Δεν είναι σε εγγύηση και ειλικρινά αν ισχύει ότι θέλει αλλαγή μητρικής ήταν και το τελευταίο Sony που πήρα. Τουλάχιστον τραγικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 απο οτι διαβασα δεν ειναι απο μητρικη αλλα καποιο bug! Δοκιμασε αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο ποστ
ErebosAthens Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 απο οτι διαβασα δεν ειναι απο μητρικη αλλα καποιο bug! Δοκιμασε αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο ποστ Δεν με αφήνει απο Sony Companion να κανω τίποτα μου βγάζει σφάλμα 100, όταν παω να κανω αναβαθμιση λογισμικού ή wipe τελειως Τελικά είναι μέσα στην εγγύηση βρήκα την απόδειξη. Πλαίσιο here I come!
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 δοκιμασε το 2 + 3 http://www.hardreset.info/devices/sony/sony-xperia-m-c1905/ 1
ErebosAthens Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μπα ίδια οθόνη... Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Θα το αναλάβει η εγγύηση οπότε όλα οκ.
ErebosAthens Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αντικατάσταση συσκευής τελικά σε χρόνο dt. 2 χρόνια εκ νέου εγγύησης και προχωράμε.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Οπως ακριβως σου εγραψα παραπανω η μητρικη τα εφτυσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα