Hael Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ο κανόνας είναι να συγκρίνουμε τα σκορ σε multi-core και single-core στο Cinebench R15 στην συχνότητα των 3.4GHz.Μπορούν να λάβουν μέρος οι κάτοχοι οποιουδήποτε επεξεργαστή, οποιασδήποτε γενιάς, οποιασδήποτε αρχιτεκτονικής, παλαιοί η νέοι. Αρκεί η συχνότητα να είναι σταθερά στα 3.4GHz.Σκοπός είναι να διαπιστώσουμε το IPC (Instructions Per Clock cycle) του κάθε επεξεργαστή. Περιμένω σκοράκια λοιπόν από AMD 8320/8350/8370 κτλ και Intel i7 - i5 1ης/2ης/3ης και 4ης γενιάς κτλ αλλά και από άλλους επεξεργαστές! Ξεκινάω εγώ με ένα CB15 με i7 860. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2015 από Hael 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 τοσα βγαζω στα 4.7ghz. με τον 6300 no thanks, i will pass joking θα βαλω σε λιγο λεει 4.62ghz το benchmark επιδη δεν τον χαμήλωσα απο το bios, το εκανα μεσω του AMD OverDrive ολα τα αποτελεσματα κατω δεξια με τον 6300 ειναι τα δικα μου απο δοκιμές που εχω κανει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι λίγο άδικο για τους bulldozer/piledriver/kaveri, μιας και έχουν χαμηλότερο ipc ακόμα και από deneb και ως γνωστόν τα υψηλά ρολόγια τους βοηθούν να αποδίδουν όπως αποδίδουν, μιας και τα χαμηλότερα ρολόγια τους στερούν σημαντική απόδοση. Αλλά δεν βαριέσαι, θα ανεβάσω και εγώ ένα έτσι για την φάση στα 3.4. Οι κάτοχοι bulldozer/piledriver/kaveri παρακαλώ να γίνουν σεβαστοί από κατόχους deneb/thuban/zosma και intel από nehalem και έπειτα (μέχρι στιγμής εγώ και ο hackerw32 είμαστε από τους πρώτους piledriver guys που συμμετέχουν εδώ). Παρακάτω το benchmark. Κόντεψα να βγάλω το μούσι του δρυίδη μέχρι να τελιώσει το single core benchmark. Nemesiskp αν ήσουν σε windows 7 θα έβγαζες μεγαλύτερο score, έστω και με μικρή διαφορά, στο cinebench τα καλύτερα δυνατά νούμερα τα βγάζουν τα 7αρια από τα 8αρια, τα 8.1αρια και τα 10αρια. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από Mult1C0r3Cpu 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Κλεβω 15Mhz αλλα δεν βαριεσαι! Αρα ουσιαστικα απο το σκορ του hacker φαινεται οτι ο 6300 ουσιαστικα ειναι ενας 965 απλα με δυο παραπανω πυρηνες.Ενδιαφερον.Βεβαια εμενα ποτε δεν εχει καταφερει να παει πανω απο 4,1Ghz. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 αν και καπου υπαρχει θεμα βαζω και εγω ετσι για τον τυπο το Multicore νομιζω ειναι κανονικο..αλλα στο cinglecore δε μου φορτωνει τον πυρηνα και το μοιραζει σε ολους με χρηση 17%??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Και ένα bench με παλιό CPU 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Έλα τώρα μην έρθω κι εγώ με τον core 2 duo E6600 να σας πατήσω όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Πολύ πιο δυνατό single core και multicore ο παππούς quad q9550, πραγματικά έφαγε ξύλο ο x4 965 . Παρόλο που είναι intel optimized το cinebench και πάλι ο quad ήταν και είναι πιο δυνατός σε clock to clock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 αν και καπου υπαρχει θεμα βαζω και εγω ετσι για τον τυπο το Multicore νομιζω ειναι κανονικο..αλλα στο cinglecore δε μου φορτωνει τον πυρηνα και το μοιραζει σε ολους με χρηση 17%??? Το CB λέει, αν δεν κάνω λάθος, ότι η cpu σου τρέχει στα 3.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Να και το δικο μου μπρικι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το CB λέει, αν δεν κάνω λάθος, ότι η cpu σου τρέχει στα 3.5 ναι ετσι κανει,οσο και να ειναι το cpu 3,5 γραφει κατι παιζει με τα 7αρια μου στα 8.1 ολα ΟΚ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από agligoros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 [email protected] Μνήμες στα 1600 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 [email protected] Μνήμες στα 1600 537cb που φέρνει ο i7 860 μου + 30%=698. Δηλαδή το IPC των haswell αποδίδει 30% clock το clock περισσότερο από τους nehalem! ναι ετσι κανει,οσο και να ειναι το cpu 3,5 γραφει κατι παιζει με τα 7αρια μου στα 8.1 ολα ΟΚ Αποδίδεις περίπου 18% περισσότερο από τον δικό μου! (ivy bridge vs nehalem) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 537cb που φέρνει ο i7 860 μου + 30%=698. Δηλαδή το IPC των haswell αποδίδει 30% clock το clock περισσότερο από τους nehalem! Αποδίδεις περίπου 18% περισσότερο από τον δικό μου! (ivy bridge vs nehalem) αρα, nehalem~sandy bridge clock to clock,με μια μικρη διαφορα υπερ sandy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 αρα, nehalem~sandy bridge clock to clock με μια μικρη διαφορα υπερ sandy Ναι, έτσι πρέπει να είναι. Περιμένουμε κάποιος με sandy να ποστάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα