Grumandel Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Χαίρεται παιδιά , θέλω να αγοράσω το νοτε 4 από ένα σκρουτζομαγαζο τύπου kaizer phonegallery αλλά το ένα λέει ότι είναι n910f και το άλλο sm-n910f τι παίζει εδώ πέρα ; είναι κάποιο πιο αξιόπιστο από το αλλο;
Grumandel Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Το ίδιο είναι αλλά πάρε το C το ποιο ;
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 browser.primatelabs.com/geekbench3/compare/750158?baseline=775311 .Δες εδω τι εννοει ο φιλος απο πανω..
Grumandel Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 εχω ακούσει όμως οτι δεν πρέπει να αγοράζουμε το 8πυρινο γιατι δεν αντιστοιχεί στο κανονικό μοντέλο και αν πάθει κατι το κινητού μετα δεν μπορούν να το φτιάξουν..εκτός του άλλου δεν υπαρχει πουθενά στα σκρουτζομαγαζα
kataramenos32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 εχω ακούσει όμως οτι δεν πρέπει να αγοράζουμε το 8πυρινο γιατι δεν αντιστοιχεί στο κανονικό μοντέλο και αν πάθει κατι το κινητού μετα δεν μπορούν να το φτιάξουν..εκτός του άλλου δεν υπαρχει πουθενά στα σκρουτζομαγαζα Ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται. Έχω πολύ μεγάλη απορία ποιος αχαρακτήριστος βγαίνει και λέει κάτι τέτοια. Εφόσον αδερφέ εισάχθηκε επίσημα στην Ευρώπη πλέον και το μοντέλο C τότε καλύπτεται κανονικά από εγγύηση. Ορίστε και ένα λινκ επειδή λες ότι δεν υπάρχει http://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.html
Grumandel Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται. Έχω πολύ μεγάλη απορία ποιος αχαρακτήριστος βγαίνει και λέει κάτι τέτοια. Εφόσον αδερφέ εισάχθηκε επίσημα στην Ευρώπη πλέον και το μοντέλο C τότε καλύπτεται κανονικά από εγγύηση. Ορίστε και ένα λινκ επειδή λες ότι δεν υπάρχει http://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.htmlα ωραια..συγγνώμη δεν το είχα δει!όποτε λοιπόν να πάω για το C ; πείτε μου όμως ρε παιδιά , ποιες ειναι οι διάφορες ; ειναι πιο αξιόπιστο το ενα απο το άλλο;
kataramenos32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Είναι λίγο πιο σβέλτο το C σε καθημερινή χρήση χωρίς βέβαια να υπάρχουν μεγάλες διαφορές
Grumandel Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Είναι λίγο πιο σβέλτο το C σε καθημερινή χρήση χωρίς βέβαια να υπάρχουν μεγάλες διαφορέςρώτησα και έμαθα οτι το C εχει exynos όποτε ειναι κιγο πιο γρήγορο και δεν υπάρχουν προβλήματα υπερθέρμανσης ...αλλα εχει χαμηλή κάρτα γραφικών το κινητο ενώ το F εχει snapdragon και καλύτερη κάρτα γραφικών
kataramenos32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δεν έχει χαμηλή κάρτα απλα λίγο κατώτερη του F αλλά διάφορα σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα