Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά , θέλω να αγοράσω το νοτε 4 από ένα σκρουτζομαγαζο τύπου kaizer phonegallery αλλά το ένα λέει ότι είναι n910f και το άλλο sm-n910f

τι παίζει εδώ πέρα ; είναι κάποιο πιο αξιόπιστο από το αλλο;

Δημοσ.

εχω ακούσει όμως οτι δεν πρέπει να αγοράζουμε το 8πυρινο γιατι δεν αντιστοιχεί στο κανονικό μοντέλο και αν πάθει κατι το κινητού μετα δεν μπορούν να το φτιάξουν..εκτός του άλλου δεν υπαρχει πουθενά στα σκρουτζομαγαζα

Δημοσ.

εχω ακούσει όμως οτι δεν πρέπει να αγοράζουμε το 8πυρινο γιατι δεν αντιστοιχεί στο κανονικό μοντέλο και αν πάθει κατι το κινητού μετα δεν μπορούν να το φτιάξουν..εκτός του άλλου δεν υπαρχει πουθενά στα σκρουτζομαγαζα

Ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται. Έχω πολύ μεγάλη απορία ποιος αχαρακτήριστος βγαίνει και λέει κάτι τέτοια. Εφόσον αδερφέ εισάχθηκε επίσημα στην Ευρώπη πλέον και το μοντέλο C τότε καλύπτεται κανονικά από εγγύηση. Ορίστε και ένα λινκ επειδή λες ότι δεν υπάρχει http://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.html

Δημοσ.

Ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται. Έχω πολύ μεγάλη απορία ποιος αχαρακτήριστος βγαίνει και λέει κάτι τέτοια. Εφόσον αδερφέ εισάχθηκε επίσημα στην Ευρώπη πλέον και το μοντέλο C τότε καλύπτεται κανονικά από εγγύηση. Ορίστε και ένα λινκ επειδή λες ότι δεν υπάρχει http://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.html

α ωραια..συγγνώμη δεν το είχα δει!

όποτε λοιπόν να πάω για το C ; πείτε μου όμως ρε παιδιά , ποιες ειναι οι διάφορες ; ειναι πιο αξιόπιστο το ενα απο το άλλο;

Δημοσ.

Είναι λίγο πιο σβέλτο το C σε καθημερινή χρήση χωρίς βέβαια να υπάρχουν μεγάλες διαφορές

ρώτησα και έμαθα οτι το C εχει exynos όποτε ειναι κιγο πιο γρήγορο και δεν υπάρχουν προβλήματα υπερθέρμανσης ...αλλα εχει χαμηλή κάρτα γραφικών το κινητο ενώ το F εχει snapdragon και καλύτερη κάρτα γραφικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...