Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 αποκαλύπτεται μέσα από διαρροή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Me 599 επισημη τιμη μπορει να κανει καλες πωλησεις αυτο το κινητο.τωρα με υψηλοτερη τιμη και με τον προβληματικο 810 η τον σχετικα αδυναμο 808 εγω θα προτιμουσα το s6 Οπως και πολυ αλλοι πιστεω λογο αποδοσης,amoled,κατασκευης κτλ(κατοχος g3)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

γιατί οι AMOLED δείχνουν το κόκκινο για πορτοκάλι και το κίτρινο για πράσινο

Μάλον έχεις μείνει αρκετά χρόνια πίσω μιας και οι AMOLED έχουν εξελιχθεί πάρα μα πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια

• Like 1

Είναι δυστυχώς ότι πιο άσχημο πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος. Στερημενο εμπνευσεως και κακογουστο πλαστικοδερματινο αντιγραφο των ανταγωνιστων του.

Δεδομένου ότι θα κινηθεί σε τιμή κοντά στο S6, το δεύτερο είναι πανέμορφο (το έχω δει και εκπλήσσομαι με τη Samsung) άρα θα τραβήξει την προσοχή κι ας του λείπουν τα δυο βασικά στοιχεία της μπαταρίας και της κάρτας.

Δεν το λεω ασχημο αλλα δεν νομιζω να το προτιμησω εναντι του G2 μου.

Ωστοσο τρεφω ελπιδες για ενα δυνατο G4S/G4 mini με specs ~G2 & καλυτερα, και αναμενω με ανυπομονεσια ;)

Παιδάκια ότι και να κάνετε το amoled και το poled το μόνο καλο που έχουν ειναι το μαύρο.

Άσπρο δεν έχουν

Κόκκινο δεν έχουν

Πράσινο δεν έχουν

Μπλε με 7000 ώρες ζωής

Και αναφέρω μόνο αυτά τα 4. Διότι τα υπολειπα δε παίζει να τα ξέρετε. Αν τα γνωρίζατε δεν θα αναρωτιόμασταν γιατι η κάθε lg και κάθε apple έχουν μείνει και θα μείνουν στην ips

Sent from my iPhone using Insomnia

είμαι κάτοχος του g2 kai g3 και εχω να πω πως τα s4 kai s5 ηταν απλα πολυ κατώτερα τους σε πολλά θέματα. Εναβασικο το s4 2 χρόνια τωρα με εχει σπάσει τα νεύρα απο τα κολλήματα που τρώει ωρες ωρες σε σχεση με το G2 αντίστοιχα και με το s5 που αποδείχτηκε μεγάλη πατάτα

Γούστα είναι αυτά. Εμένα το ψεύτικο δέρμα ειδικά με τη ραφή στη μέση δεν μου αρέσει. Αλλά υπάρχει μεγάλη ποικιλία οπότε ο καθένας παίρνει οτι του ταιριάζει.

Παιδάκια ότι και να κάνετε το amoled και το poled το μόνο καλο που έχουν ειναι το μαύρο.

Άσπρο δεν έχουν

Κόκκινο δεν έχουν

Πράσινο δεν έχουν

Μπλε με 7000 ώρες ζωής

Και αναφέρω μόνο αυτά τα 4. Διότι τα υπολειπα δε παίζει να τα ξέρετε. Αν τα γνωρίζατε δεν θα αναρωτιόμασταν γιατι η κάθε lg και κάθε apple έχουν μείνει και θα μείνουν στην ips

Sent from my iPhone using Insomnia

Αμα δεν το κατεχεις καθολου, μη παραπληροφορεις τον κοσμο. Αυτα που γράφεις ητανε στην πρώτη γενια.. Απο τοτε εχει πεσει πολύ εξελιξη την οποια ηθελημενα ή λογω ασχετοσυνη αγνοείς. Υπόψιν και η lg εχει παραδεχτει οτι οι oled ειναι το μελλον, και θα παει σε αυτες, οταν θα μπορει να τις παραγει σε μεγαλες ποσότητες λογικο κοστος (κατι που δυστυχώς μονο η σαμσουνγκ μπορει να κανει για την ωρα).

• Like 2

Με το βλέμμα στην επόμενη χρονιά βλέπω βγάζει το κινητό η LG αλλά υπάρχουν και ανταγωνιστές ήδη στην αγορά και σίγουρα του χρόνου θα βλέπουμε και περισσότερους Κινέζους συχνότερα. Στενεύουν και δυσκολεύουν οι επιλογές τους. Δηλαδή μόνο η κάμερα θα μας μείνει και λιγότερα micro lag;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...