Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 αποκαλύπτεται μέσα από διαρροή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρα ειναι το κινητο αλλα δεν μπορω να καταλαβω την επιλογη να βγαλει δυο ιδιες συσκευες στις 5,5'.Γιατι δεν το εβγαζε στης 5,2' για να το ξεχωρισει απο το flex 2 και να εχει επιλογες σε περισσοτερες κατηγοριες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν λατρης της εμφανισης του G2, G3, G Flex, G Flex 2 κλπ, βρισκομαι στην αμηχανη θεση να δηλωσω οτι το G4 ειναι πιο ασχημο και απο την μανα της πρωην μου...

• Like 1

Εμμ. Αυτο που κραζατε την Samsung για τις πλαστικές ναυαρχίδες και για την lg τίποτα. Δηλαδή με ενα ψευτοδερματινο πίσω μέρος όλα τελείωσαν;

η σαμσουγκ εβαλε μυαλο και μίκρυνε την οθονη, η lg  εχει μεινει πισω

Ναι αλλά από διαστάσεις είναι πολύ κοντά , η Samsung το έκανε τεράστιο για την οθόνη του και η LG πολύ μικρό.

• Like 1

Ναι αλλά θα είναι σίγουρα πιο φτηνό.

εγω γιατι πιστευω φετος θα ειναι ποιο ακριβο?

Πολύ όμορφο αν και δεν είμαι fan της LG.Χάθηκε όμως να βάλει πάνω μια AMOLED να γουστάρουμε; Αφού αυτή τα βγάζει τα panel τι διάλο έχει κολήσει με τα IPS;

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα υπαρχει και επισημη flip θηκη της LG που θα ειναι και μπροστα δερματινη και θα δενει παρα πολυ ωραια σαν συνολο.

Δεν με τρελενει το δερμα αλλα σιγουρα το προτιμω απο το πλαστικο που εχει το G2 μου και γλυστραει πολυ στο χερι(και ειναι ο λογος που δεν μπορω να το εχω γυμνο).

Αν βγει και tempered glass που πιανει απο ακρη σε ακρη το G4 θα ειναι ενα κινητο που ανετα το εχεις χωρις θηκη.

Δεν μου αρεσουν ουτε οι 5.5 ιντσες οι 5.1 του Galaxy S6 ειναι ιδανικες πιστευω.

Y.Γ. αυτος ο evleaks ακομα δουλευει; εχει παραιτηθει 10 φορες.

Ενα εβγαλε σωστο (g2) και εχει βαλθει να το καταστρέψει γενια με τη γενια...5.5 ιντσες δεν ξέρει αν ειναι κινητο η phablet, δεν ειναι στενο για χρηση με το ενα χερι, μεγαλυτερα bezels,ραφες και πλαστικο καπακι (βλ.samsung),μπαταρια 3000mah ,generic σχεδιο,ηχειο στο πισω μερος λες και ειναι κινητο των 100 ευρω ενω δυο γενιες πισω (g2) το ειχαν στο κατω μερος. Δεν καταλαβαίνω πως σκέφτονται εκει στην lg.οταν βγαζεις κατι καλο κοιτας να το βελτιωσεις και οχι να το κανεις χειροτερο.Αποψη μου.

More innovation plz , η Samsung θα σας φάει όλους για πρωινό φέτος.
φιλε μου στο πρώτο τρίμηνο η sami απατο πήγε το s6 θα έχει την ίδια τύχη με το s5 θα πουλήσει παραπάνω αλλά όχι αρκετά

Πολύ όμορφο αν και δεν είμαι fan της LG.Χάθηκε όμως να βάλει πάνω μια AMOLED να γουστάρουμε; Αφού αυτή τα βγάζει τα panel τι διάλο έχει κολήσει με τα IPS;
γιατί οι AMOLED δείχνουν το κόκκινο για πορτοκάλι και το κίτρινο για πράσινο

αν έχει καλη κάμερα όπως το s6(και καλύτερη αλλιώς άκλαυτο θα πάει) και αρχική τιμή 699 μια χαρά θα είναι απέναντι τον ανταγωνισμο..... αμα δε θελει καποιος το δερματινο ας παει στο κλασσικο πλαστικο. προσωπικα μονο το μαυρο και το κοκκινο φαίνεται κάπως καλο.... αλλα πρεπει να δει καποιος απο κοντα την αισθηση στο χερι

παντως το s6 edge για φέτος θα πέξει μονο του μπαλα (για οσους εχουν το παραδακι).το ειδα απο κοντά και οταν το επιασα στο χερι έπαθα ενα σοκ (σαν να πιανω το πρωτο εγχρωμο κινητο που βγηκε ποτε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...