Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση χωρις ειρωνεια: Mε ανωτερο εξοπλισμο για ποιο λογο η USAF εχει τοσο ασχημα αποτελεσματα στις Red Flag εναντιον μας?

• Like 1
Δημοσ.

A)Έχεις ιδέα από την συμπεριφορά των RAMs πρώτης γενεάς σε βροχή;

Β)Ξέρεις πολύ καλά κατά την άποψη σου,αλλά φαίνεται ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα εάν γράφεις για απομυθοποίηση λες και είμαστε σε κάποιο κανάλι και ο Βερύκιος κάμει στρατιωτική ανάλυση.

Γ)Προπαγάνδα για αμερικάνικα σαπάκια; :blink:  Τι λες μεγάλε;

Δ)Η Ρωσική αεροπορία το 2009 ήταν κάθε άλλο παρά φιλική προς το ΝΑΤΟ.Μιλάμε για την εποχή μετά ακριβώς από τα γεωργιανά γεγονότα και ήθελες να συμμετέχουν σε άσκηση με την USAF;

Κανένας λογικός διοικητής δεν θα ήθελε να δώσει τέτοιο πλεονέκτημα στον πιθανό εχθρό του.

Ε)Ιστορικά το 1950-53 και το 1970(επί attrition war στην Μέση Ανατολή)οι σοβιετικοί "σύμβουλοι" πέταξαν εναντίων αμερικάνικων-ισραηλινών αεροσκαφών σε συνθήκες πολέμου.Αμφότερες οι περιπτώσεις ήταν θετικές προς τα Δυτικά όπλα και καταλυτικές στο να βγει το συμπέρασμα ότι το αμερικάνικο δόγμα ήταν ανώτερο διότι ήταν πολύ ποιο ευέλικτο και προωθούσε την ατομική πρωτοβουλία των πιλότων.Το σοβιετικό δόγμα λειτουργούσε καλά μόνο στην σοβιετική περίπτωση του ολοκληρωμένου συστήματος υποστήριξης και ελέγχου από του εδάφους.Σε κάθε άλλη περίπτωση οι πιλότοι δεν μπορούσαν να αποδώσουν ικανοποιητικά.

Μπορείς άνετα να βαυκαλίζεσαι με το τι σκ@τ@ πιλότοι/αεροσκάφη είναι στο νάτο,δικαίωμα σου.

Αλλά τουλάχιστον μάθε για αυτά που γράφεις,θα μας γλυτώσεις χρόνο και κόπο. :-)  

Για να σε βγάλω από τον κόπο θα σου το πω μονομιάς. Δεν συμπαθώ τα Δυτικού τύπου Οπλικά Συστήματα. Μπορείς να με αποκαλέσεις και κολλημένο, αλλά δεν αλλάζω γνώμη εύκολα. Από του Δυτικού τύπου αεροσκάφη έχω αδυναμία στα, Tornado, F-111 και στα Phantom.

Εγώ μένω απλά στο γεγονός της κατάρριψης του F-117, δεν ενστερνίζομαι απόψεις τύπου Βερύκιου.

Οι Σέρβοι κατέρριψαν και F-16 στην Βοσνία το καλοκαίρι του 1995 με το ταπεινό 2K12 Kub.

Δεν είμαστε στα 1970s πλέον. Έχει αλλάξει αρκετά ο τρόπος οργάνωσης και δομής της Ρωσικής αεροπορίας από τότε.

Δεν πειράζει ξέρουν τα Αμερικανάκια ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με την Αρκούδα πλέον.

Βρες μου δυτικό ιπτάμενο κουβά με τόση ευελιξία στον αέρα...

https://www.youtube.com/watch?v=eFjO-kWuBBE

I'm a Western type armament hater and I'm proud of it...

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση χωρις ειρωνεια: Mε ανωτερο εξοπλισμο για ποιο λογο η USAF εχει τοσο ασχημα αποτελεσματα στις Red Flag εναντιον μας?

Προσωπικά δεν είδα αξιόπιστες διεθνείς πηγές για το γεγονός.Μόνο κάτι λινκ στα γνωστά βοθρωμπλογκ.

Δεν λέω ότι δεν είναι δυνατόν,αλλά ότι δεν το έχω δει.

Από εκεί και πέρα,ανάλογα τις μονάδες που έλαβαν μέρος,την εποχή και το προσωπικό.

Δεν είναι ένας απόλυτος ομοιογενής οργανισμός η USAF και σίγουρα δεν αναμένεις τέτοια αποτελέσματα να ισχύουν για όλες τις μονάδες.

Για να σε βγάλω από τον κόπο θα σου το πω μονομιάς. Δεν συμπαθώ τα Δυτικού τύπου Οπλικά Συστήματα. Μπορείς να με αποκαλέσεις και κολλημένο, αλλά δεν αλλάζω γνώμη εύκολα. Από του Δυτικού τύπου αεροσκάφη έχω αδυναμία στα, Tornado, F-111 και στα Phantom.

Εγώ μένω απλά στο γεγονός της κατάρριψης του F-117, δεν ενστερνίζομαι απόψεις τύπου Βερύκιου.

Οι Σέρβοι κατέρριψαν και F-16 στην Βοσνία το καλοκαίρι του 1995 με το ταπεινό 2K12 Kub.

Δεν είμαστε στα 1970s πλέον. Έχει αλλάξει αρκετά ο τρόπος οργάνωσης και δομής της Ρωσικής αεροπορίας από τότε.

Δεν πειράζει ξέρουν τα Αμερικανάκια ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με την Αρκούδα πλέον.

Βρες μου δυτικό ιπτάμενο κουβά με τόση ευελιξία στον αέρα...

https://www.youtube.com/watch?v=eFjO-kWuBBE

I'm a Western type armament hater and I'm proud of it...

Εάν είσαι hater,τι σόι αντίδραση περιμένεις και τι σόι συζήτηση θα κάνεις;

Εφόσον δεν μπορείς να δεις το θέμα σφαιρικά είσαι a priori λάθος σε κάθε ανάλυση και σε κάθε ποστ,κάτι φυσικά που έχει αποδειχτεί ήδη από τις απαντήσεις σου.

Δεν νομίζω να υπάρχει λόγω συνέχισης αυτού του θέματος.

Δημοσ.

Ε, τι να κάνω μου ανεβαίνει το αίμα με τους Δυτικούς κουβάδες.

Αλλά σου είπα, συμπαθώ τρία αεροσκάφη Δυτικού τύπου...

Το Phantom ειδικά είναι από τα αγαπημένα μου...

Αν και πλέον το πουλέν μου είναι το Su-34...

To 'χω ερωτευτεί αυτό το αεροσκάφος...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι ειδικος και ουτε γνωριζω επι του θεματος, δεν μπορω να τοποθετηθω. Θα πω μοναχα κατι "παρεμφερες".

Εχουμε τοσο δυνατους υπολογιστες πλεον και δεν εχουμε να παιξουμε εναν εξομοιωτη στρατιωτικο. 

Αναπολω τις εποχες late 90's, early 00's... Κριμα. 

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/

Enjoy...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν είδα αξιόπιστες διεθνείς πηγές για το γεγονός.Μόνο κάτι λινκ στα γνωστά βοθρωμπλογκ.

Δεν λέω ότι δεν είναι δυνατόν,αλλά ότι δεν το έχω δει.

Από εκεί και πέρα,ανάλογα τις μονάδες που έλαβαν μέρος,την εποχή και το προσωπικό.

Δεν είναι ένας απόλυτος ομοιογενής οργανισμός η USAF και σίγουρα δεν αναμένεις τέτοια αποτελέσματα να ισχύουν για όλες τις μονάδες.

Εάν είσαι hater,τι σόι αντίδραση περιμένεις και τι σόι συζήτηση θα κάνεις;

Εφόσον δεν μπορείς να δεις το θέμα σφαιρικά είσαι a priori λάθος σε κάθε ανάλυση και σε κάθε ποστ,κάτι φυσικά που έχει αποδειχτεί ήδη από τις απαντήσεις σου.

Δεν νομίζω να υπάρχει λόγω συνέχισης αυτού του θέματος.

φιλε ο άνθρωπος το δήλωσε σε κάποια στιγμή,ειναι κομουνιστής(οχι οτι ειναι κακο γενικά)απλά μάλλον ειναι τυπικό είδος,ξέρεις κενού-κασέτας κλπ.

μιλας για την ρεντ φλαγκ πριν κανα 2 χρονια.

μιλάμε για σενάρια κλειστής αερομαχίας,εμείς δουλεύαμε με jhmcs και οι αμερικανικοί δίχως.

ΕΧουμε δουλέψει παααρα πολύ καλά τον εναέριο αγώνα,χωλαινουμε όμως στη κρούση.

το θεμα ειναι οτι λογω κρίσης,εχουν μειωθεί παρα πολύ οι πτήσεις,οπως και τα μέσα...

Δημοσ.

Μπα κανένα κενό κασέτας, κανένα τυπικό είδος. Με έχουν διαγράψει από το κόμμα επειδή δεν αναπαράγω την κασέτα. Είμαι σκεπτόμενος και φανατικά Σταλινικός.

Δημοσ.

Αλλά σου είπα, συμπαθώ τρία αεροσκάφη Δυτικού τύπου...

Το Phantom ειδικά είναι από τα αγαπημένα μου...

ετσι ο Φαντομάς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...