Προς το περιεχόμενο

Σύντομα χωρίς διαφημίσεις το YouTube αλλά με συνδρομή

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Web_assasin έχει πολύ μεγάλο δίκιο ... Σκεφτείτε το ...όχι επειδή την είδαν στο άπληστο οι μαλακες θα ανεβάζω εγώ τα μουσικά μου βίντεο πχ που παίζω και να ανεβαίνει σε ιδιωτικό αντί για δημόσιο κ άντε μετά τι να το κανείς ; Πως θα σου σχολιάσουν κ να πουν την γνώμη τους ;;; Τι λέτε ρεεεε ;;; Αφού δεν θα το βλέπουν ...το λέει ότι ανεβάζει ο Χρήστης θα ναι όχι δημόσιο αν δεν συμφωνεί με αυτό π θα κάνουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι περισσότεροι που ανεβάζουν αξιοπρεπές περιεχόμενο στο youtube το κάνουν με την προοπτική να βγάλουν χρήματα. Σήμερα το σύστημα ανταμοιβής είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και πληρώνει πολύ λίγο (εκτός από τα viral video). Με την συνδρομή όλοι αυτοί θα μπορέσουν να κάνουν πιο σοβαρή δουλειά με μια περισσότερο σταθερή και προβλέψιμη αμοιβή χωρίς να κυνηγάνε τους απατεώνες διαφημιστές που τους εξαπατούν σε κάθε ευκαιρία. Για τον 3ο κόσμο του τσάμπα (Ελλάδα π.χ.) αυτό το σύστημα δεν θα αποδώσει (μέχρι να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς, π.χ. γεμάτα διαφημίσεις ή μόνο 480p η δωρεάν εκδόσεις ή τελείως κλειστά), στον αναπτυγμένο κόσμο όμως έχουν άλλη νοοτροπία.

• Like 1

Το youtube ειναι μια χαρά. Οι τσαμπατζήδες δεν είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται αν γίνει έτσι όπως περιγράφει η είδηση. Προφανώς και θα υπάρχουν αντιδράσεις αλλά η συντριπτική πλειοψηφία θα πληρώσει και δεν θα τους νοιάζει. Σαν να μου λες ότι θες να παρεις ένα κινητό και θα δεις review από ένα κανάλι με πέντε subs αντί για Pocketnow/MKBHD/Android Authority ξέρω γω. Ο τσάμπας πέθανε, καιρός να το καταλάβουμε. Αν έρθετε στην θέση μου ή είστε ήδη content creators καταλαβαίνετε τι εννοώ και πως πονάει αν ο άλλος έχει adblock και εσύ παίρνεις 0€/view

Δεν νομίζω ότι κάποια γνωστά κανάλια στο youtube θα κάνουν τα κανάλια ιδιωτικά ώστε να τα βλέπουν μόνο όσοι πληρώνουν συνδρομή στο youtube, άλλωστε από όσους έχω ακούσει το θεωρούν βλακεία αυτό με την συνδρομή.

Όσοι θέλουν συνδρομή πηγαίνουν προς Vessel μεριά που πληρώνει καλύτερα τους creators που αρκετοί έχουν κανάλια και στο youtube, ανεβάζουν πρώτα ένα video στο Vessel και μετά από μία εβδομάδα βάζουν το video και στο youtube πχ Linus.

Αυτό το μέτρο του youtube δεν το βλέπω να έχει επιτυχία εκτός και αν μπλοκάρει τον χρήστη να έχει ενεργό το Adblock όπως κάνουν μερικά sites.

κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να κάνουμε μποικοταζ την google! Μια και καλή! Πριν κατακτήσει τον κόσμο και μας κάνει δούλους της :P Εχει παραγίνει το κακό...

κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να κάνουμε μποικοταζ την google! Μια και καλή! Πριν κατακτήσει τον κόσμο και μας κάνει δούλους της :P Εχει παραγίνει το κακό...

Ξεκίνα πρώτος!  :devil:

Το τζάμπα δεν πέθανε και δεν θα πεθάνει ποτέ.

Τζάμπα υλικό δίνουν ακόμα και οι πολυεθνικές δισ. $ για να προωθήσουν τα προιόντα τους. Το τζάμπα είναι ο καλύτερος κράχτης γιατί κανένας πελάτης δεν σκέφτεται τι αγοράζει τζάμπα ενώ θα σκεφτεί πολύ σοβαρά όταν θα αγοράσει οτιδήποτε κάνει έστω και $0,01. Με την ταμπέλα "τζαμπα" φέρνεις κόσμο, με την ταμπέλα "συνδρομή" τον διώχνεις. Ειδοποιός διαφορά...

Οταν μια υπηρεσία χτίστηκε με το "δωρεάν" είναι τουλάχιστον προσβλητικό να θεωρούμαστε τζαμπατζήδες όσοι την χρησιμοποιήσαμε τόσα χρόνια. Εντάξει είναι κατανοητό πως κάποιοι έχετε λεφτά να φάνε κι οι κότες και θέλετε να διαφημίζετε συνεχώς τη διαφορά σας από την πλέμπα. Αυτό δεν κάνει τους άλλους "τζαμπατζήδες", έτσι;

Αυτά τα στενόμυαλα κλισέ τα λένε άνθρωποι που προσβλέπουν στην 'κονόμα αλλά χάνουν το δάσος. Κάτι δισκογραφικές εταιρίες, κανάλια, εφημερίδες και περιοδικά που έχουν πάρει le poul κι ακόμα να καταλάβουν τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε.

• Like 7

Το τζάμπα δεν πέθανε και δεν θα πεθάνει ποτέ.

Τζάμπα υλικό δίνουν ακόμα και οι πολυεθνικές δισ. $ για να προωθήσουν τα προιόντα τους. Το τζάμπα είναι ο καλύτερος κράχτης γιατί κανένας πελάτης δεν σκέφτεται τι αγοράζει τζάμπα ενώ θα σκεφτεί πολύ σοβαρά όταν θα αγοράσει οτιδήποτε κάνει έστω και $0,01. Με την ταμπέλα "τζαμπα" φέρνεις κόσμο, με την ταμπέλα "συνδρομή" τον διώχνεις. Ειδοποιός διαφορά...

Οταν μια υπηρεσία χτίστηκε με το "δωρεάν" είναι τουλάχιστον προσβλητικό να θεωρούμαστε τζαμπατζήδες όσοι την χρησιμοποιήσαμε τόσα χρόνια. Εντάξει είναι κατανοητό πως κάποιοι έχετε λεφτά να φάνε κι οι κότες και θέλετε να διαφημίζετε συνεχώς τη διαφορά σας από την πλέμπα. Αυτό δεν κάνει τους άλλους "τζαμπατζήδες", έτσι;

Αυτά τα στενόμυαλα κλισέ τα λένε άνθρωποι που προσβλέπουν στην 'κονόμα αλλά χάνουν το δάσος. Κάτι δισκογραφικές εταιρίες, κανάλια, εφημερίδες και περιοδικά που έχουν πάρει le poul κι ακόμα να καταλάβουν τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε.

Απλά ο κόσμος θα πάει αλλού (σε κάνα Vimeo κτλ) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...