Προς το περιεχόμενο

Σύντομα χωρίς διαφημίσεις το YouTube αλλά με συνδρομή

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν.Έχουμε και λέμε YouTube downloaders υπάρχουν το adblock υπάρχει, δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος συνδρομής αφού μπορώ να έχω τις ίδιες δυνατότητες και δωρεάν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο ειναι το νοημα, εμεις φταιμε που δεν εχουμε καλυτερους μισθους η καλυτερες δουλειες. Για παραδειγμα εγω θα μπορουσα να ειχα γινει βιομηχανος με αμυθητη περιουσια αλλα επελεξα να γινω υπαλληλος και να τα φερνω δυσκολα βολτα.

Να πληρωσω 10ευρω για να βλεπω τι; Διαφορα βιντεο ερασιτεχνων η ημιερασιτεχνων σχετικα με το χομπυ μου; Εαν ειχε μεσα σειρες Αμερικανικες τοτε ναι θα πληρωνα, αλλιως οχι.

• Like 6

Ένα έχω να πω. bite me youtube

Να πληρωσω 10ευρω για να βλεπω τι; Διαφορα βιντεο ερασιτεχνων η ημιερασιτεχνων σχετικα με το χομπυ μου; Εαν ειχε μεσα σειρες Αμερικανικες τοτε ναι θα πληρωνα, αλλιως οχι.

δεν είναι όλοι ερασιτέχνες υπάρχουν και επαγγελματίες του χώρου :-D

πχ αυτός

Υ.Γ.χριστός ανέστη σε όλους B)

το adblock σε κανει να μην βλεπεις τα 5 δευτερολεπτα πριν ξρκινησει το βιντεο? καταλαβαινετε ποιες διαφημισεις θα δισγραφουν αν κανετε συνδρομη?

εχουμε

το adblock σε κανει να μην βλεπεις τα 5 δευτερολεπτα πριν ξρκινησει το βιντεο? καταλαβαινετε ποιες διαφημισεις θα δισγραφουν αν κανετε συνδρομη?

εισαι υποψιφιος συνδρομητης?

Επειδη εγω ειμαι βλακας μπορει καποιος να μου πει πως το adblock σε βοηθαει να μην περιμενεις τουλαχιστον 5 δευτ βιντεο διαφημισης πριν ξεκινησει το βιντεο?

Επισης , μπορει καποιος να μου εξηγησει πως θα φυγουν χρηστες αφου το συστημα youtube θα δουλευει οπως και τωρα απλα θα μπουν και στο παιχνιδι και οι κινηματογραφικες εταιριες (αν θες να δεις ταινια στο youtube πληρωνεις συνδρομη αλλιως την κατεβαζεις οπως και τωρα απο thepiratebay)

ο content creator θα μπορει την 1080p να στην παρεχει με παρακολουθησει 5 δευτ διαφημισης (δωρεαν οπως γινεται και τωρα) με συνδρομη 1080p χωρις 5 δευτ διαφημιση (αν εισαι free χρηστης θα παρει λεφτα απο την διαφημιση ,αν εισαι συνδρομητης θα παρεις λεφτα απο την συνδρομη)

γιατι τωρα δεν εχεις locked content τις ταινιες ? δεν μπορεις να τις δεις. δεν νομιζω να ειναι τοσο naive οι δισκογρσφικες εταιριες να κανουν locked content τσ βιντεοκλιπ.

Το adblock δυστυχώς φίλε δεν λειτουργεί στα κινητά που δεν είναι "σπασμένα"

στους Η/Υ ομως λειτουργει αριστα

Τωρα λες βλακειες.

Και σου εξηγω αν δεν μπορεις εσυ να ψαξεις να βρεις σωστες πηγες για τα cd-audio που κατεβαζεις τοτε δεν σου φταιει κανενα μα κανενα browser plugin που σου δινει απλα την δυνατοτητα να κατεβασεις οτιδηποτε βιντεο ή ηχο απο το youtube.

Δεν μίλησα για plugins που σου δίνουν δυνατότητα να κατεβάζεις.  Όποιος θέλει κατεβάζει, δε κρίνω αυτό. Απλά λέω ότι παιδεύομαι(μαστε) για να βρούμε πηγές για να κατεβάσουμε ένα τραγούδι με ποιότητα της προκοπής. Υπάρχουν συλλογές "ντυμένες" ωραία και μέσα είναι σαν rip από κασσέτα.  Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που το κάνουν.

Πες δεν αγοραζω συνδρομη, δεν θα μπορω να βλεπω videos? Μονο απο vevo και μουσικης ή ουτε και αυτα; Ερασιτεχνικα video?

Θα μπορείς να βλέπεις αλλά θα σου πετάγονται διαφημίσεις (εκτός φυσικά αν έχεις βάλει κάποιο adblocker). Επίσης κάποιοι που δημιουργούν βίντεο με σκοπό το κέρδος μπορεί να τα περιορίσουν μόνο στους συνδρομητές που πληρώνουν και να μην το δίνουν ελεύθερα σε όλους. Όσα είναι ελεύθερα (η πλειοψηφία των βίντεο πιστεύω) θα μπορείς να τα βλέπεις.

Μάλλον το κάνουν επειδή κατεβάζει ο καθένας τσάμπα μουσική κτλ χωρίς να παίρνουν μία αυτοί. Ευτυχώς, μήπως γλυτώσουμε από το youtube2mp3 γιατί έχει γεμίσει ο τόπος από mp3s με άθλια ποιότητα. Μπροστά τους το 128kbit από CDrip μοιάζει Dobly Digital.

εδώ γραφουν 'HD' σε τραγουδια που συνοδευονται απο μια εικονα (απο ποτε το τραγουδι εχει αναλυση?), και ευχαριστω να λες....!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...