Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη, και ανυπομονούμε να καούμε με παιχνίδια που προωθούν τον σατανισμό?! περαστικά μας

Αν δεν είχες βάλει το ερωτηματικο θα είχα λυθεί στα γελιά.

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε, ξεχασες και τη ροκ μουσικη.

Τις ιδιες μαλακιες λενε κι οι τσιχαντιστες οταν αποκεφαλιζουν αλλοθρησκους, σπανε ιστορικα μνημεια...

Ρε που πααααμε....

Χριστιανοταλιμπανισμός
Δημοσ.

Μια φορά να δω μια ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση (ειδικά) σε θέματα gaming και τι στο διάολο! Ο καθένας με το κοντό του και το μακρύ του. Ούτε στο δημοτικό τέτοια κατάντια...

Ηρεμήστε ρε σεις απολαύστε την ζωή σας!
Καλές γιορτές σε όλους και χρόνια πολλά!
Όσο για το παραπάνω παιχνίδι, δεν ξέρω αν είναι καλό ..., ξέρω όμως πως το άγαλμα που δίνει με την collectors edition απλά μαμεί άσχημα! :-)
TheWitcher3_Collectors_edition.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά να δω μια ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση (ειδικά) σε θέματα gaming και τι στο διάολο! Ο καθένας με το κοντό του και το μακρύ του. Ούτε στο δημοτικό τέτοια κατάντια...

Ηρεμήστε ρε σεις απολαύστε την ζωή σας!

Καλές γιορτές σε όλους και χρόνια πολλά!

Όσο για το παραπάνω παιχνίδι, δεν ξέρω αν είναι καλό ..., ξέρω όμως πως το άγαλμα φιγούρα που δίνει με την collectors edition απλά μαμεί άσχημα! :-)

TheWitcher3_Collectors_edition.jpg

Μια μικρή διόρθωση.

Δημοσ.

Δηλαδή αν το πούμε συλλεκτικό αγαλματάκι είμαστε λάθος?? :P
Στείλε μήνυμα και σε όλα τα Ελληνικά site που το περιγράφουν έτσι : ""Συλλεκτικό άγαλμα (33x24x26) του Geralt μαχόμενου με Griffin. –εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένο στο χέρι""
Δεν τρολάρω, ούτε στο λέω ειρωνικά, απλά μου έκανε εντύπωση που έκανες ολόκληρη παράθεση για να πεις το παραπάνω!  Έχεις ένα δίκιο φυσικά μιας και το figure σημαίνει φιγούρα, αλλά εντάξει! Στην Ελληνική μπορούμε να το πούμε και αγαλματάκι!
Ρε με τι ασχολούμαστε Πασχαλιάτικά!
Πάω να φάω αρνί και αργότερα που θα γυρίσω, περιμένω με αγωνία την επόμενη παράθεση που θ΄αφορά την επόμενη ...διόρθωση!  Ελλάδα η χώρα της διόρθωσης του απέναντι και το ποιος την έχει μεγαλύτερη*!

*(Την κάρτα γραφικών εννοώ ...) :P

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε, ξεχασες και τη ροκ μουσικη. 

Τις ιδιες μαλακιες λενε κι οι τσιχαντιστες οταν αποκεφαλιζουν αλλοθρησκους, σπανε ιστορικα μνημεια...

Ρε που πααααμε....

Η εξίσωση Χριστιανισμού Τζιχαντιστών αν δεν εξυπηρετεί άλλους σκοπούς είναι τουλάχιστον ατυχής...

Οι φανατικοί Χριστιανοί το πολύ πολύ να μαζευτούν καμιά 50ριά έξω από το σπίτι σου και να φωνάζουν συνθήματα τύπου Ελένης Λουκά...

Οι Τζιχανιστές θα σε σφάξουν στο γόνατο απλά επειδή είσαι αλλόθρησκος (ή άθεος) .....

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη, και ανυπομονούμε να καούμε με παιχνίδια που προωθούν τον σατανισμό?! περαστικά μας

Πραγματικά πιστεύεις ό,τι λες ή προσπαθείς να μας τρολάρεις;

Όσον αφορά τα γραφικά εγώ τα βλέπω υπέροχα, και μιλάμε για έναν ανοιχτό -κατά τα φαινόμενα "ζωντανό"-κόσμο, όχι για γραμμικές πίστες τύπου Crysis 2...

Δημοσ.

Δηλαδή αν το πούμε συλλεκτικό αγαλματάκι είμαστε λάθος?? :P

Στείλε μήνυμα και σε όλα τα Ελληνικά site που το περιγράφουν έτσι : ""Συλλεκτικό άγαλμα (33x24x26) του Geralt μαχόμενου με Griffin. –εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένο στο χέρι""

Δεν τρολάρω, ούτε στο λέω ειρωνικά, απλά μου έκανε εντύπωση που έκανες ολόκληρη παράθεση για να πεις το παραπάνω!  Έχεις ένα δίκιο φυσικά μιας και το figure σημαίνει φιγούρα, αλλά εντάξει! Στην Ελληνική μπορούμε να το πούμε και αγαλματάκι!

Ρε με τι ασχολούμαστε Πασχαλιάτικά!

Πάω να φάω αρνί και αργότερα που θα γυρίσω, περιμένω με αγωνία την επόμενη παράθεση που θ΄αφορά την επόμενη ...διόρθωση!  Ελλάδα η χώρα της διόρθωσης του απέναντι και το ποιος την έχει μεγαλύτερη*!

*(Την κάρτα γραφικών εννοώ ...) :P

Κάποτε έκανα φιγούρες μοντελισμού(ιστορικές αποκλειστικά) και προσωπικά δεν είχα δει ποτέ κάποιον επαγγελματία-χομπίστα να λέει αγαλματάκι. :-)

Εάν άλλαξαν τα πράγματα τότε πάσο,πάντως είναι λάθος και για όσους είχαν-έχουν σχέση με τον χώρο χτυπάει άσχημα.

Δημοσ.

Δεν έχει ωραία γραφικά  το παιχνίδι ?????????????  Μάλλον δεν πάτε καλά παιδιά. Πραγματικά. Το παιχνίδι για το είδος του έχει γραφικάρες.

Εκτός αυτού το σενάριο φαίνεται πλούσιο ( διαβάζω και τα βιβλία ) και δεν είναι κανένα μικρό παιχνίδι 5 ώρες με 3 ώρες βίντεο. Κάνανε πολύ καλοί δουλειά στην CD Project Red. Δεν βλέπω την ώρα να το παίξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...