voltmod Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο The Witcher 3: Wild Hunt έδωσε στην δημοσιότητα η CD Projekt Red με το νέο trailer να αποκαλύπτει διάφορα στοιχεία για την υπόθεση του παιχνιδιού ενώ βλέπουμε σκηνές από κυνήγι θυσαυρού, μάχες, τελετουργίες κ.ά.Η CD Projekt Red αποκάλυψε μόλις πρόσφατα το πεντάλεπτο trailer του open-world action RPG και πέρα από τα παραπάνω μπορούμε να δούμε ορισμένους από τους εχθρούς και πλάσματα που οι gamers θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν και δύο expansions του παιχνιδιού, που θα προσφέρουν 30 ώρες παιχνιδιού επιπλέον στο The Witcher 3: Wild Hunt. Στο παιχνίδι, ο χρήστης αναλαμβάνει τον ρόλο του Geralt of Rivia, ενός μισθοφόρου εξολοθρευτή τεράτων, ο οποίος υπογράφει το συμβόλαιο της ζωής του: να εντοπίσει το Παιδί της Προφητείας, ένα ζωντανό όπλο που έχει την δυνατότητα να αλλάξει την όψη του κόσμου. Ο Geralt of Rivia θα ταξιδέψει κατά μήκος του Βόρειο Βασίλειου, μία αχανή ήπειρο γεμάτη με εμπορικές πόλεις, μυστηριώδη νησιά, επικίνδυνα ορεινά περάσματα και ξεχασμένες σπηλιές για να εξερευνήσετε. Στην διάθεση του χρήστη θα υπάρχουν εκατοντάδες πανοπλίες και αναβαθμίσεις όπλων, θανατηφόρα σπαθιά και μαγικές ικανότητες για να εκμεταλλευτεί.
Inler Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πιστευω θα δωσει ρεστα το παιχνιδι....Και κατι μου λεει οτι θα ειναι playable παροτι οι απαιτησεις συστηματος που διαρρεουν ειναι υψηλες...
Laiacher Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ΤΡΑΓΙΚΑ Γραφικά!!! Απλά δες τι κάνει ο ανταγωνισμός και σύγκρινε... 1
Zam732 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ΤΡΑΓΙΚΑ Γραφικά!!! Απλά δες τι κάνει ο ανταγωνισμός και σύγκρινε... Δλδ εσυ τωρα περιμενεις απο ενα trailer στο youtube να καταλαβεις... Βtw δεν ξερω αν το εχει τσεκαρει καποιος αλλος, αλλα το witcher 2 σε ultra setting + nvidia 3d vision ειναι οτι καλυτερο και πιο ρεαλιστικο εχω δει ποτε. Ειχε το κακο οτι ηταν μικρο σε διαρκεια, κατι που οπως φαινεται το sequel θα διορθωσει
DaemonLord92 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ΤΡΑΓΙΚΑ Γραφικά!!! Απλά δες τι κάνει ο ανταγωνισμός και σύγκρινε... Και?? Εχω δει απειρα παιχνιδια με εκθαμπωτικα γραφικα που ειναι πιο ρηχα και απο τις παραλιες της Λουτσας. Για μενα ο σωστος gamer σταματαει να κοιταει τα γραφικα σε τετοιου ειδους παιχνιδια και αρχιζει να κοιταει ολα τα υπολοιπα οπως για παραδειγμα την υποθεση που αμα ειναι καλη σε κανει να ξεχνας τα υπολοιπα. Αμα τωρα εσυ κοιτας μονο τα γραφικα τι να πω, εσυ χανεις. Επισης χωρις να παιρνω και ορκο αλλα εχω την εντυπωση πως παιχνιδια τα οποια εχουν μεγαλο χαρτη πολλα τοπια (βλεπε Skyrim) τεινουν να εχουν χαμηλωτερα γραφικα απο οσα εχουν συνολικα 10 τοπια και τελος. 8
bouxesas13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 για next gen γραφικα ειναι οντως τραγικα. αλλα δεν ειναι μονο αυτο.
seithan Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όχι και τραγικά τα γραφικά. Το βαμήσατε και ψώφησε. Πολύ πολύ ωραία γραφικά, ελπίζω και το gameplay να είναι ισάξιο. 3
R-tzas Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 trailer γράφει... όχι pc gameplay(μπορεί να είναι κονσόλα). Όταν βγει θα μπορέσουμε να πούμε και για τα γραφικά του, μέχρι τότε τρώμε τα νύχια μας.
Inler Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Οποιος θελει γραφικα παιζει Crysis και αλλα τετοια που εγω προσωπικα το επαιξα και δεν καταλαβα τι επαιζα....Και ιδια γραφικα με το 2 να εχει μια χαρα παιχνιδι θα ειναι....Εγω προσωπικα προτιμω υποθεση-gameplay απο γραφικα....Βρειτε μου παιχνιδι τυπου Syberia στις μερες μου που κολλαγαμε και μετα βλεπουμε....Τωρα τα περισσοτερα τρωνε install/uninstall...Περιμενετε να βγει και βλεπουμε... 2
Anastazio Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αμα αυτη δεν ειναι η τελευταια γενια τετοιου τυπου γυφτοnextgen κονσολων θα δειτε βημα στα γραφικα των multiplat οταν παρω συνταξη.Αμα κρατησουν και καμια 7ετια θα παιζουν και στα smartphones τα games.Και λιγο ελεος με το "Μην ασχολειστε με τα γραφικα,το gameplay αρκει" γιατι δεν μπορω να μετρησω ποσες καρτες γραφικων αλλαξα απο την s3 virge.Πρεπει να απαιτουμε σαν καταναλωτες ΚΑΙ τα 2. /cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα