kanesaxo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Παίδες μια πασχαλιάτικη βοήθεια. Μάλλον είμαι τόσο άσχετος που εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου Εχω σύνδεση forthnet και το κλασσικό thomson εδώ και 100 χρόνια. Τελευταία όμως μου κάνει διαφορα τσαλίμια και ειπα να το αλλάξω με του κουνιάδου, ένα zte σφραγισμένο (απο connx). Το συνδέω, βάζω username/password μου (εννοείται τα σωστά) και σαν Wlan, όλες οι συσκευές μου έχουν internet. Ε το πισί δεν έχει. Συνδεδεμένο με utp. Οπως και το τομσον. Τι διαολο κάνω λάθος ;
jkoukos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μήπως έχεις σταθερή διεύθυνση στο PC και είναι σε άλλο εύρος; Για βάλε την κάρτα δικτύου του, να παίρνει αυτόματα διεύθυνση κλπ.
selianx Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μπας και έχεις βάλει το ethernet στη θύρα LAN4 (STB) πάνω στο router;
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 to zte δεν το θεωρω καλυτερο απο το Thomson.στο Thomson κανε firmware update απο το site Της forthnet. κλεισε τα Firewall στο Pc δες μηπως εχεις στατικη Ip στην καρτα και εναλλακτικα πιο νεους drivers για την ενσυρματη καρτα.εκτος αν τα windows τα εχουν παιξει.
aesop Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Τσεκαρε μηπως ειναι στην stb. Δεν θα παιξει ποτε γιατι ειναι σε vlan για tv
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 αν τις θες ολες τις ethernet τοτε η stb συνηθως μπορει να μετατραπει σε κανονικη θυρα Lan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα