Προς το περιεχόμενο

Lenovo thinkpad 8'' 64gb 199€ [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή θα ξαναπάει στα 199 (άνευ μεταφορικών) ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα στις επόμενες μέρες- εβδομάδες....μπορεί και παρακάτω καθώς είναι προσφιλής τακτική του amazon να πετάει μια χαμηλή τιμή στην αρχή μετά λίγο μεγαλύτερες και έπειτα αναλόγως τα αποθέματα την ίδια τιμή της πρώτης προσφοράς η και λιγότερο!!!!

Συστήνω υπομονή επομένως!!!

Επεξ/σία από Red21
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια παρατήρηση μόνο παίδες. Το amazon χρεώνει την κάρτα 2-3 μέρες πριν ξεκινήσει η αποστολή. Έκανα παραγγελία σήμερα και το ποσό δεν έχει δεσμευτεί/κρατηθεί πουθενά. Θα πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί αν κάνουμε παραγγελία ώστε να μην πέσουμε κάτω από το όριο των 215€ τις επόμενες μέρες.

215 βγαινει με τα μεταφορικα για Ελλαδα....οχι 205 φιλε μου!!

Μικροδιαφορες είναι αυτές στην ουσια. (φυσικα δεν λεμε για το 499 που μπηκε ενδιάμεσα). Το αμαζον εχει συστημα την συνεχη αλλαγη τιμων.

Εδώ και πολλες ημερες (6) ειχε αλλαξει η τιμη, δεν ισχυει το "από τα 215" που γραφεις. "Από τα 239 στα 236" θα ηταν το σωστο.

Η τιμη προσφορας για την οποια ανοιξε το θεμα ηταν 215 ευρω. Ενταξει, προφανως το Αμαζον ανεβοκατεβαζει τις τιμες, το ξερουμε. Ανεφερα την σημερινη τιμη (που εχεις δικιο, ειναι καποιες μερες εκει, στα 239 πια) απλα και μονο επειδη ειναι σχετικα κοντα στην τιμη των 215 ευρω. Και φυσικα, μπορουμε να εχουμε το νου μας (οσοι ενδιαφερονται τελος παντων) για ενδεχομενο price match με την τιμη του θεματος ;)

Δημοσ.

Εγω σε ενα review που ειδα εχει πολυ αργό σκληρό πραγμα που θα κανει αργό το ταμπλετ αλλα με τετοια χαρακτηριστικα ηταν πολυ καλη προσφορά.

Δημοσ.

Εγω σε ενα review που ειδα εχει πολυ αργό σκληρό πραγμα που θα κανει αργό το ταμπλετ αλλα με τετοια χαρακτηριστικα ηταν πολυ καλη προσφορά.

νομιζω οτι ισχύει το αντιθετο.

με 130/50 στο crystal disk mark νομιζω ειναι πολυ καλα για μη ssd δισκο.

Edit:

ενδεικτικα βαζω και νουμερα απο αλλα tablet.

ThinkPad Tablet 2  85/35 mb/s

Dell Venue 8 Pro     55/40 mb/s

Δημοσ.

Εδω αποτέλεσμα που πήρα 1 χρόνο πριν που το είχα.

Πολυ ικανοποιητικές οι επιδοςεις του.

161/71

147/48

12/11

26/14 με το crystal disk mark 3.0.3

Sent from my iPad using Insomnia

attachment.php?attachmentid=42310&d=1394

Δημοσ.

Καλημερα.κανενας που να του ηρθε?Εμενα ειναι αφαντο στα ελτα και στο support του amazon μου ειπαν να περιμενω μεχρι 5 Μαιου και μετα να επικοινωνήσω μαζι τους.

Ps:Σαν ημερομηνια παραδοσης ειχα 27/4 (σημερα).

Ps2:Δωσαμε 10 ευρω μεταφορικα για να μην εχουμε ουτε tracking number :P

Δημοσ.

<p>Καλημερα.κανενας που να του ηρθε?Εμενα ειναι αφαντο στα ελτα και στο support του amazon μου ειπαν να περιμενω μεχρι 5 Μαιου και μετα να επικοινωνήσω μαζι τους.</p> <p> </p> <p>Ps:Σαν ημερομηνια παραδοσης ειχα 27/4 (σημερα).</p> <p>Ps2:Δωσαμε 10 ευρω μεταφορικα για να μην εχουμε ουτε tracking number :P</p>

Tracking number εχω κανονικά απο DHL Deutschland post.

Και σε εμένα λέει για σήμερα αλλα μπορει να παρει λίγες ημέρες επιπλέον.

Λίγο υπομονή,θα παραλάβουμε.

Απο εδω βλεπω την πορεία

https://www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html

Δημοσ.

Εμένα Πάντως έχει μείνει σε αυτό το στάδιο εδώ και αρκετές μέρες με το Tracking number που έχω από της DHL

"Tue, 21.04.2015 00:44 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center"

Δημοσ.

Αυτό είναι κλασικό, από το Feucht τα πράγματα κάνουν πάντα μια εβδομάδα να φτάσουν Ελλάδα. Λογικά αύριο το tracking θα δείξει ότι έφτασε Ελλάδα, οπότε και μπορούμε να καλούμε την DHL Ελλάδος και να πάρουμε tracking number που παρακολουθείται μετά στα ΕΛΤΑ (REXXXXXXXXXGR).

Δημοσ.

Μετά από 2 εβδομάδες που τριγύριζε στα 215+μεταφορικά, πλέον ανέβηκε στα 299+μεταφορικά, χωρίς να αναφέρει πια ως αρχική τιμή τα 499.

Δημοσ.

Έτσι όπως ανέβηκε έτσι πάλι θα ξαναπέσει. Συμφωνώ με τον Red21, όποιος ενδιαφέρεται ας περιμένει...

Δημοσ.

Έτσι όπως ανέβηκε έτσι πάλι θα ξαναπέσει. Συμφωνώ με τον Red21, όποιος ενδιαφέρεται ας περιμένει...

Αν εχουν αποθεμα οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλες!!!

Τουλαχιστον με βαση την τακτικη του amazon πολλα χρονια τωρα!!!

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα (χθες ήρθε αλλά έλειπα)...

Επειδή κυκλοφορώ με ένα πακέτο dhl στο χέρι θα ανοιχτεί αργότερα και θα κάνω ένα wrap up

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα χθες το απόγευμα (παραγγελία 10/4), αλλά γύρισα αργά σπίτι...

Τα win είναι αρχικά σεταρισμένα στα γερμανικά και μέχρι να loggάρω και να κάνω restart για να πάρει την αλλαγή γλώσσας (τα γερμανικά μου μέσα..) το έλιωσα το google translate....

Σαν κατασκεύη και οθόνη πάντως φαίνεται φοβερό και ευχαριστώ πολύ τον Alextrela που μου το είχε προτείνει καθώς και τον TS Neten!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...