AntiCambeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Το PS3 Fat 80GB το εχω απο το 2008 και παιζει ακομα.Μονο 1 φορα το εδωσα για καθαρισμο και αλλαγη παστας στα 5 χρονια και λειτουργει σαν καινουριο.Τα εχει βγαλει τα χρηματα του.Το ειχα παρει στα 430€ γιατι ειχε ηδη 2 χρονια κυκλοφοριας. Αντιθετως για το PS4 που το εχω δεν νομιζω να ειναι τοσο ανθεκτικο. Εχει ακουστει τιποτα για προβλημα στο PS4?Το εχει δωσει κανεις για καθαρισμο?Υπαρχουν καταστηματα που το αναλαμβανουν?Εγω το εχω απο τον Ιανουαριο του 2014 και δεν εχει καποιο προβλημα. Βασικα μου ειπαν το εξης: Οτι η παστα που βαζει η Sony στο PS4 δεν περιεχει μολυβδο(η κατι τετοιο) που θα την εκανε πιο ανθεκτικη γιατι υπαρχει νομικο κολλημα λογω μολυνσης του περιβαλλοντος η λογω κοστους το αποφευγουν.Οποτε η παστα στον επεξεργαστη(η και στην καρτα) ξεραινεται ευκολα περιπου στον χρονο και μπορει να καψει μαζι και κατι αλλο. 1
gRim Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το PS3 Fat 80GB το εχω απο το 2008 και παιζει ακομα.Μονο 1 φορα το εδωσα για καθαρισμο και αλλαγη παστας στα 5 χρονια και λειτουργει σαν καινουριο.Τα εχει βγαλει τα χρηματα του.Το ειχα παρει στα 430€ γιατι ειχε ηδη 2 χρονια κυκλοφοριας. Αντιθετως για το PS4 που το εχω δεν νομιζω να ειναι τοσο ανθεκτικο. Εχει ακουστει τιποτα για προβλημα στο PS4?Το εχει δωσει κανεις για καθαρισμο?Υπαρχουν καταστηματα που το αναλαμβανουν?Εγω το εχω απο τον Ιανουαριο του 2014 και δεν εχει καποιο προβλημα. Βασικα μου ειπαν το εξης: Οτι η παστα που βαζει η Sony στο PS4 δεν περιεχει μολυβδο(η κατι τετοιο) που θα την εκανε πιο ανθεκτικη γιατι υπαρχει νομικο κολλημα λογω μολυνσης του περιβαλλοντος η λογω κοστους το αποφευγουν.Οποτε η παστα στον επεξεργαστη(η και στην καρτα) ξεραινεται ευκολα περιπου στον χρονο και μπορει να καψει μαζι και κατι αλλο. Ο μόλυβδος αποτελούσε ένα από τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για να "κολλήσουν" τα τσιπάκια στην motherboard δεν έχει καμιά σχέση αυτό το υλικό με την πάστα αλλά στέκει αυτό που σου είπαν..αυτή η αλλαγή προκάλεσε πολλά προβλήματα στις προηγούμενης γενιάς κονσόλες.
cortaN@ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ^Τι εννοείς νέες δυνατότητες; Ότι πάρει το slim θα το έχει και το "fat" Από software. Μόνο το περιτύλιγμα αλλάζει και τις πιο φορές πέφτει και η ποιότητα των υλικών στα slim μοντέλα γενικά. Να θυμηθώ το ps3 από το fat στο ultra slim.. Απλά κλαίω. Επειδη τυχαίνει να τα έχω δει και πως ειναι εσωτερικά όλα τους, η ποιότητα των υλικών έπεσε κατακόρυφα. Μόνο το slim του x360 ηταν όντως αναβάθμιση. +100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα