AlienTechGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, Λέτε να βγουν σύντομα XB1 ή/και PS4 Slim;;Αξίζει να αγοράσω κάποια next gen κονσόλα τώρα ή να περιμένω για τα redesign τους;;
Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πριν το 16 λίγο χλομό, μέσα στο 16 σίγουρα θα δούμε X1 slim ή Ps4 slim ή και τα δυο. Άμα μπορείς να περιμένεις μέχρι το 16 τότε καλώς, το Ps4 πάντως είναι ήδη αρκετά slim imo.
optimus_crime Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Site: PS4 Slim Expected to be Announced at E3 2015 – Will Likely Feature Improved Hardware and Aesthetics Θα δούμε.. 1
AlienTechGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πριν το 16 λίγο χλομό, μέσα στο 16 σίγουρα θα δούμε X1 slim ή Ps4 slim ή και τα δυο. Άμα μπορείς να περιμένεις μέχρι το 16 τότε καλώς, το Ps4 πάντως είναι ήδη αρκετά slim imo. Περισσότερο να μειωθεί η κατανάλωση και να προστεθούν νέες δυνατότητες θέλω...μια χαρά είναι το μέγεθος 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ^Τι εννοείς νέες δυνατότητες; Ότι πάρει το slim θα το έχει και το "fat" Από software. Μόνο το περιτύλιγμα αλλάζει και τις πιο φορές πέφτει και η ποιότητα των υλικών στα slim μοντέλα γενικά. Να θυμηθώ το ps3 από το fat στο ultra slim.. Απλά κλαίω. Επειδη τυχαίνει να τα έχω δει και πως ειναι εσωτερικά όλα τους, η ποιότητα των υλικών έπεσε κατακόρυφα. Μόνο το slim του x360 ηταν όντως αναβάθμιση. 2
vaas93 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Η ποιοτητα κατασκευης πεφτει αλλα η αξιοπιστια τους ανεβαινει κατακορυφα. Προτιμω το δευτερο.
Alex21121988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ^Ναι συμφωνώ σε αυτό που λες. Συνήθως τα slim έχουν λύσει τα περισσότερα προβλήματα που έχουν οι πρώτες εκδόσεις της κονσόλας. Απλά δεν μου αρέσει που ρίχνουν τόσο την ποιότητα κατασκευής.
AlienTechGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ^Τι εννοείς νέες δυνατότητες; Ότι πάρει το slim θα το έχει και το "fat" Από software. Μόνο το περιτύλιγμα αλλάζει και τις πιο φορές πέφτει και η ποιότητα των υλικών στα slim μοντέλα γενικά. Να θυμηθώ το ps3 από το fat στο ultra slim.. Απλά κλαίω. Επειδη τυχαίνει να τα έχω δει και πως ειναι εσωτερικά όλα τους, η ποιότητα των υλικών έπεσε κατακόρυφα. Μόνο το slim του x360 ηταν όντως αναβάθμιση. Καλά το PS3 Super Slim αλλά το PS3 Slim μόνο "υποβάθμιση" δεν το λες...για μένα είναι αναμφίβολα το "καλύτερο" PS3... 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αφαίρεσαν τα touch buttons και γενικά το εσωτερικό της κονσόλας είναι πιο φτηνιάρικο στο slim. Το super slim δεν το συζητάω. Το εξωτερικό του slim είναι όμορφο και matt, μεγάλο συν για μενα. Αλλά σαν τo fat και πόσο μάλλον τα πρώτα fat δεν συγκρίνω κανένα από τα slim.Για PS. Στο x360, το slim ήταν η πραγματική αναβάθμιση σε όλα όμως.
optimus_crime Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αφαίρεσαν τα touch buttons και γενικά το εσωτερικό της κονσόλας είναι πιο φτηνιάρικο στο slim. Το super slim δεν το συζητάω. Το εξωτερικό του slim είναι όμορφο και matt, μεγάλο συν για μενα. Αλλά σαν τo fat και πόσο μάλλον τα πρώτα fat δεν συγκρίνω κανένα από τα slim.Για PS. Στο x360, το slim ήταν η πραγματική αναβάθμιση σε όλα όμως. Όντως σαν τα fat τίποτα.. Το πρώτο μου ps3 ήταν το 80αρι το fat, την πρώτη εβδομάδα κιόλας που κυκλοφόρισαν στην Ευρώπη! Για αυτό όντως δεν τα αλλάζουμε τα fat.. Ήταν και το πρώτο λανσάρισμα. 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Και σκυλί όχι μλκιες, παραπάνω USB ports, δυνατότητα εισαγωγής microsd κτλ και μπορούσαμε να βάλουμε και Linux. Και τα fat έφαγαν σιγά σιγά μια υποβάθμιση γενική, εσωτερικά και εξωτερικά στις πιο μετά εκδόσεις του. 2
optimus_crime Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Και σκυλί όχι μλκιες, παραπάνω USB ports, δυνατότητα εισαγωγής microsd κτλ και μπορούσαμε να βάλουμε και Linux. Και τα fat έφαγαν σιγά σιγά μια υποβάθμιση γενική, εσωτερικά και εξωτερικά στις πιο μετά εκδόσεις του. Έχασαν πολλή φήμη από το ylod κατά την γνώμη μου.. Το φοβάται ο κόσμος αυτό.
Alex21121988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Και η MS από το rrod. Λογικό ο κόσμος να περιμένει μια σταθερή και πιο αξιόπιστη έκδοση οποιας κονσόλας. 1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 ^Ναι συμφωνώ σε αυτό που λες. Συνήθως τα slim έχουν λύσει τα περισσότερα προβλήματα που έχουν οι πρώτες εκδόσεις της κονσόλας. Απλά δεν μου αρέσει που ρίχνουν τόσο την ποιότητα κατασκευής. Αλλο ποιότητα κατασκευής και άλλο ποιότητα υλικών. Στις κονσόλες μου προτιμώ σίγουρα αξιοπιστία πάνω από οτιδήποτε άλλο. Δεν την πιάνω, ούτε την κουβαλάω μαζί μου, την θέλω εκεί για να παίζει, όσο το δυνατόν ποιο αθόρυβα και αξιόπιστα γίνεται. Πάντως επειδή με πάει πίσω η αγορά που θέλω του PS4+bloodborne παίζει να περιμένω Slim έκδοση του PS4 πριν πάω σε αγορά.
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Αλλο ποιότητα κατασκευής και άλλο ποιότητα υλικών. Στις κονσόλες μου προτιμώ σίγουρα αξιοπιστία πάνω από οτιδήποτε άλλο. Δεν την πιάνω, ούτε την κουβαλάω μαζί μου, την θέλω εκεί για να παίζει, όσο το δυνατόν ποιο αθόρυβα και αξιόπιστα γίνεται. Πάντως επειδή με πάει πίσω η αγορά που θέλω του PS4+bloodborne παίζει να περιμένω Slim έκδοση του PS4 πριν πάω σε αγορά. Ουτως ή αλλως αλλο exclusive για φετος δεν προκειται να βγει,απο του χρονου παλι με Uncharted και αν τους ερθει τιποτα αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα