jeanthira7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, Θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιο είναι το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα ώστε εάν το pc ή το laptop μου κολλήσει ιο ή καταρρεύσει να μπορώ μέσα από ένα dvd ή άπο ένα συμπιεσμένο αρχείο που θα έχω στον εξωτερικό μου δίσκο να του εγκαταστήσω όλη την πρότερη κατάσταση (προγράμματα-ενημερώσεις κλπ κλπ κλπ) πριν το crashaρισμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 εγώ έχω το EaseUS Todo Backup με έχει βολέψει αλλά υπάρχουν και άλλα εξίσου καλα
La_MoRt Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Macrium reflect και τα μυαλά στα κάγκελα είναι και free.
voldemort Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιο είναι το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα ώστε εάν το pc ή το laptop μου κολλήσει ιο ή καταρρεύσει να μπορώ μέσα από ένα dvd ή άπο ένα συμπιεσμένο αρχείο που θα έχω στον εξωτερικό μου δίσκο να του εγκαταστήσω όλη την πρότερη κατάσταση (προγράμματα-ενημερώσεις κλπ κλπ κλπ) πριν το crashaρισμα... Acronis Boot CD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα