Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και καλή Ανάσταση να φθάσουμε :)

Λοιπών έφτιαξα μια λίστα με τα επιθυμητά εξαρτήματα για τον υπολογιστή που θέλω να φτιάξω.

Παρακαλώ πείτε μου να ξέρω σχετικά κατά πόσο καλό είναι το καθένα ξεχωριστά ή και αν χρειάζεται

εναλλακτικές λύσεις για να ξελαφρώσει η τσέπη μου. Ερώτημα: ΌΛΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;

• Motherboard: MSI Z87 MPOWER RETAIL link
  • CPU:  Intel Core i7-4790K     Socket: 1150    4000 MHz  link
  • GPU: VGA ASUS R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL  AMD Radeon R9 270  link
  • RAM: HYPERX FURY 1600MHz      link
  • SSD: Samsung 850 Evo 250GB 
  • HDD: TOSHIBA DT01ACA200 2TB 3.5'' SATA3 
  • Ψύκτρα: COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO    link
  • Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze    link
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και καλή Ανάσταση να φθάσουμε :)

Λοιπών έφτιαξα μια λίστα με τα επιθυμητά εξαρτήματα για τον υπολογιστή που θέλω να φτιάξω.

Παρακαλώ πείτε μου να ξέρω σχετικά κατά πόσο καλό είναι το καθένα ξεχωριστά ή και αν χρειάζεται

εναλλακτικές λύσεις για να ξελαφρώσει η τσέπη μου. Ερώτημα: ΌΛΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;

• Motherboard: MSI Z87 MPOWER RETAIL link
  • CPU:  Intel Core i7-4790K     Socket: 1150    4000 MHz  link
  • GPU: VGA ASUS R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL  AMD Radeon R9 270  link
  • RAM: HYPERX FURY 1600MHz      link
  • SSD: Samsung 850 Evo 250GB 
  • HDD: TOSHIBA DT01ACA200 2TB 3.5'' SATA3 
  • Ψύκτρα: COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO    link
  • Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze    link

αρχικα για τι χρηση τον θες?

αν ειναι για gaming παντως μην σκεφτεσαι ι7 δεν χρειαζεται!

Δημοσ.

για i7 δεν το συζητώ.. επιβάλετε να είναι :)

ελάχιστο για gaming αλλά επί περισσότερο είναι για editing και programming βαριών προγραμμάτων.

• Like 1
Δημοσ.

για i7 δεν το συζητώ.. επιβάλετε να είναι :)

ελάχιστο για gaming αλλά επί περισσότερο είναι για editing και programming βαριών προγραμμάτων.

τοτε ναι συμφωνω!

θα γινει o/c στον επεξεργαστη??

Δημοσ.

για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω.. 

εαν όλα πάνε καλά και δεν κολλάει γενικώς δεν θα τον κάνω. απεναντίας θα χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω.. 

εαν όλα πάνε καλά και δεν κολλάει γενικώς δεν θα τον κάνω. απεναντίας θα χρειαστεί.

κατα την γνωμη μου παντα δεν χρειαζεσαι τετοια μητρικη!

και με αυτη εδω και o/c κανεις και ολα συμβατα ειναι και z97 αντι για z98 που ειναι η αλλη!

https://www.skroutz.gr/s/4874757/Gigabyte-Z97-HD3.html

και μετα τα λεφτα που γλιτωνεις βαλε μια καλυτερη καρτα γραφικων..οχι οτι r9 270 δεν ειναι καλη..

Δημοσ.

ωραίος! σωστός.. :)

εαν δεν  έχει θέμα η κάρτα γραφικών πολύ απλά θα εξοικονομήσω κάποια λεφτά :)

ναι και αυτο..αλλα με τετοιο συστημα καποιο παιχνιδακι θα λειγουρευτεις προτεινω αυτη https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html

επισης και οι μνημες ραμ..με τα ιδια λεφτα τις βρισκεις σε μεγαλυτερη ταχυτητα http://www.skroutz.gr/s/4724348/Kingston-HyperX-Fury-Red-16GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FRK2-16.html 1866Mhz αντι 1600 που ειναι οι αλλες!

Δημοσ.

Για τροφοδοτικο θα προτεινα να κοιταζες σε καποιο με 5 χρονια εγγυηση οπως πχ το Coolermaster G650m στα ιδια χρηματα. Για καρτα γραφικων εχει στα 200ευρω μεχρι και αυριο το Eshop την R9 285 αν σε ενδιαφερει σε προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τροφοδοτικο θα προτεινα να κοιταζες σε καποιο με 5 χρονια εγγυηση οπως πχ το Coolermaster G650m στα ιδια χρηματα. Για καρτα γραφικων εχει στα 200ευρω μεχρι και αυριο το Eshop την R9 285 αν σε ενδιαφερει σε προσφορα.

ναι ναι αξιζει..η r9 285 για εμενα χτυπα την ;)

Δημοσ.

ναι όντως μου ήρθε το newsletter...!

ναι θα το έχω υπόψιν μου..

να ρωτήσω με τις RAM που μου έχεις αναφέρει στα 1866MHz  ... θα χρειαστεί OC στην μητρική για να συμβαδίσει;; 

• Like 1
Δημοσ.

ναι όντως μου ήρθε το newsletter...!

ναι θα το έχω υπόψιν μου..

να ρωτήσω με τις RAM που μου έχεις αναφέρει στα 1866MHz  ... θα χρειαστεί OC στην μητρική για να συμβαδίσει;; 

όχι απλα θα πας στο bios να τις βαλεις στα 1866mhz τιποτα άλλο..δεν είναι κατι ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...