Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,καλό πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους.

Ας γίνω πολύ συγκεκριμένος,θα δώσω στην γιορτή του αδερφόυ μου, δώρο το S4 i9505 μαζί με τα καλούδια του κτλ. και λέω να πάρω εγώ άλλο κινητό.

Το θέμα είναι τι να πάρω; Να πάω για to2c.com και να πάρω κανά κινέζικο huawei ; Το εν λόγω site έχω αγοράσει πολλές φορές ,και όλα τα κινητά βγήκαν σκυλιά.

Να πάρω μεταχειρισμένο από εδώ after-sales του insomnia; 

Να πάρω από skroutzoμάγαζο όπως πήρα το S4 ; ίδού όλες οι απορίες.

Για χρήματα δεν νομίζω να δώσω πάνω από 250€ ΟΡΙΟ του ΟΡΙΟΥ.

Η χρήση που κάνω :

Κλήσεις + μηνύματα αρκετά μπορώ να πώ,multi-tasking σε προγράμματα να τρέχουν από eurobank μέχρι facebook, φωτογραφίες αραία και που και χρησιμοποιώ πάρα πολύ το 4G LTE δίκτυο και θα ήθελα πάνω από 5" κινητό,γιατί έχω "Χερούκλες" και όλα είναι μικρά στα χέρια μου ...χαχα!και θα με ενδιέφερε και να κρατάει παραπάνω από 1 μέρα η μπαταρία έστω με τα βίας.Το S4 μου βγάζει 1 μέρα μπάμ βράδυ θέλει φόρτιση.

Για να ακούσω προτάσεις τι λέτε ή προτείνετε; Έχω δει μερικά.

Όπως 

1. http://www.to2c.com/zopo-3x-ram-3gb-rom-16gb.html

2. http://www.to2c.com/elephone-p7000-3gb-ram-16gb-rom.html

3. Κανένα μεταχερισμένο Samsung S5 αν βρώ φυσικά στα 250€

4. Sony Z2 μεταχειρισμένο αν βρώ φυσικά στα 250€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 250 ευρω σε καλη κατασταση, και το S5 και το Z2 ειναι καλες αγορες.

Απο εκει και περα, εγω δε θα εδινα ευκολα 250 ευρω για κινεζικο, απο την στιγμη που με τοσα χρηματα μπορεις να αγορασεις το LG G2 το οποιο ειναι ακομη ταχυτατο, εχει καλη μπαταρια, καμερα, οθονη και πλεον και android 5. Μειον του οτι δεν εχει επεκταση μνημης, αλλα πλεον αυτο λυνεται με υπηρεσια cloud.

EDIT: Αν παντως προτιμας να παρεις ενα πιο καινουριο κινεζικο, το Elephone P7000 φαινεται αξιολογο, αλλες καλες επιλογες ειναι τα παρακατω:

http://www.1949deal.com/iocean-m6752-mtk6752-octa-core-64bit-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-ltps-screen-4g-lte-white-hk-warehouse.html

http://www.geekbuying.com/item/iOcean-X9-5-0-inch-FHD-64-Bit-4G-LTE-3GB-16GB-Android-5-0-Phone-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-13-0MP-OTG-Smartphone---White-343085.html

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZenFone-2-ZenFone2-Z2-ZE551ML-Mobile-Phone-for-ASUS-Android-5-0-Z3560-Z3580-5/412402_32309752169.html?aff_platform=aaf&sk=vnAqBMzB6%3A&cpt=1428752703733

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Στα 250 ευρω σε καλη κατασταση, και το S5 και το Z2 ειναι καλες αγορες.

Απο εκει και περα, εγω δε θα εδινα ευκολα 250 ευρω για κινεζικο, απο την στιγμη που με τοσα χρηματα μπορεις να αγορασεις το LG G2 το οποιο ειναι ακομη ταχυτατο, εχει καλη μπαταρια, καμερα, οθονη και πλεον και android 5. Μειον του οτι δεν εχει επεκταση μνημης, αλλα πλεον αυτο λυνεται με υπηρεσια cloud.

Δεν με καίει η επέκταση καθόλου.Πόσο χωρητικότητα έχει; Σκέψου τα 16GB του S4 δεν τα γέμισα ΠΟΤΕ! Καθώς τα αδειάζω συχνά στον υπολογιστή μου,για 'ασφάλεια και καλά'.

Από εκεί και πέρα,όντως 250€ δεν είναι καθόλου λίγα λεφτά,απλά έχει και διάφορα "αξιόλογα" κινέζικα να το πώ και έτσι.

Απλά σκέφτομαι μήπως κάνω κανέναν "έλληνα" χαρούμενο με 250€ .

Δημοσ.

Θα σου λεγα το G3 στα 280 απο γερμανο αλλα βλεπω οτι οι απατεωνες οχι μονο σταματησαν την προσφορα αυτη, αλλά ανέβασαν και την αρχική τιμή του κινητού από τα 505 στα 549 οπότε άστο άκυρο. Πριν λίγες μέρες έλεγε αρχική τιμή 505 και με δωροεπιταγη 225€ τελική τιμή 280. Σημερα που το ειδα λεει 549 και δωροεπιταγη 150 αρα τελικη 399. Μπραβο γερμανε. Σοβαρο καταστημα.

Λοιπον σε κινεζικο θα σου ελεγα να δεις κανα xiaomi. Ίσως το redmi 4G που νομιζω ειναι και κατω απο 200€. 

Δημοσ.

Θα σου λεγα το G3 στα 280 απο γερμανο αλλα βλεπω οτι οι απατεωνες οχι μονο σταματησαν την προσφορα αυτη, αλλά ανέβασαν και την αρχική τιμή του κινητού από τα 505 στα 549 οπότε άστο άκυρο. Πριν λίγες μέρες έλεγε αρχική τιμή 505 και με δωροεπιταγη 225€ τελική τιμή 280. Σημερα που το ειδα λεει 549 και δωροεπιταγη 150 αρα τελικη 399. Μπραβο γερμανε. Σοβαρο καταστημα.

Λοιπον σε κινεζικο θα σου ελεγα να δεις κανα xiaomi. Ίσως το redmi 4G που νομιζω ειναι και κατω απο 200€. 

να το γράψω και εδώ   τα 549 αφορούν και αφορούσαν το 32αρι και η δωροεπιταγη για το 32αρι πάντα τόσο ήταν με τελική τιμή 399

Δημοσ.

Ας το γράψω κι εγώ εδώ :P

Το άλλο δηλαδή ήταν 16αρι; Δε το θυμομουν καν, αλλα φυσικά αυτό δεν αναιρεί καποια απο τα προηγούμενα φάουλ του καταστήματος.

Δημοσ.

Ας το γράψω κι εγώ εδώ :P

Το άλλο δηλαδή ήταν 16αρι; Δε το θυμομουν καν, αλλα φυσικά αυτό δεν αναιρεί καποια απο τα προηγούμενα φάουλ του καταστήματος.

ας απαντήσω και εδώ   :P

ναι,το 16αρι,και μην νομίζεις οτι υπερασπιζομαι το γερμανο,δεν εχω ψωνίσει τίποτα απο αυτούς 

Δημοσ.

Αυτο που λες στα 549 με 150 επιταγη και τελικη 399 ειναι το 32αρι..
Δημοσ.

οκ λάθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε :P Βασικά και πάλι ειναι τραγικο αν σκεφτεις οτι για 16γιγα επιπλεον μνημη θα πρεπει καποιος να πληρωσει 120€ επιπλέον! Ούτε η apple τόσο τραγική. 

Δημοσ.

Καλύτερα Ελληνα χαρούμενο παρά "Κινέζο"

και εγώ αυτό σκέφτομαι.

Αλλά πιο κινητό άραγε ;

16GB εχει η φθηνη εκδοση του G2 στα 245-250 ευρω. Αν βρεις και κανεις κανεναν Ελληνα χαρουμενο γιατι οχι.

Δεν βρίσκω και κανέναν.

Ερώτηση,το S4 περίπου με υπόλοιπο εγγύηση περίπου πόσο πάει πλέον; Μεταχειρισμένο.

Xiaomi ή huawei ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...