Προς το περιεχόμενο

VFM router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή ανάσταση,

ψάχνω για router το οποίο θέλω να μην ξεπερνάει τα 20 ευρώ (max 25 eurw) και επίσης θέλω να μην "μπουκώνει" όταν συνδέονται 2 συσκευές μαζί στο wifi του, γιατί αυτό που μου στείλανε απο την hol ενα (ZTE άμα συνδεθέι το tablet και το laptop μαζί στην συσκευή, χάνεται/κόβεται το wifi). 

5 γραμμές ping test στο router όταν είναι και το tablet συνεδεμένο (εδώ τα πήγε σχετικά καλά, δεν ξερω γιατί)ZZKvC2N.png?1

Ευχαριστώ

Δημοσ.

192.168.2.1 η ip του ρουτερ είναι;

Αυτό δεν είναι καλά χάλια είναι!

Το ping σε ασύρματο με καλό σήμα πρέπει να είναι κάτω από 5ms. Αλλιώς αν δεν έχεις και τόσο καλό σήμα ίσως να έχει διακυμάνσεις αλλά και πάλι max 10ms αν έχεις και παρεμβολές από αλλά δίκτυα. Επίσης έχεις packet loss. Ακόμη χειρότερα!

Δημοσ.

192.168.2.1 η ip του ρουτερ είναι;

Αυτό δεν είναι καλά χάλια είναι!

Το ping σε ασύρματο με καλό σήμα πρέπει να είναι κάτω από 5ms. Αλλιώς αν δεν έχεις και τόσο καλό σήμα ίσως να έχει διακυμάνσεις αλλά και πάλι max 10ms αν έχεις και παρεμβολές από αλλά δίκτυα. Επίσης έχεις packet loss. Ακόμη χειρότερα!

Ναι η IP του ρουτερ ειναι. Το καλά το έλεγα ειρωνικά, σε αντίθεση με άλλα αποτελέσματα (4κ-5κ ms και packet loss). Σήμα έχω τέρμα, και όταν είναι μόνο μία συσκευή πάνω στο ρουτερ με wifi έχω 1ms. Για αυτό λέω να πάρω αλλο router, για να μην εχω θέμα όταν είναι πολλές συσκευές συνεδεμένες στο router (πολλές εννοώντας 2-3 max.)

Δημοσ.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το http://www.skroutz.gr/s/302009/TP-LINK-TL-WR841N.html

Είναι σκέτο router, θα βάλεις το ZTE σε bridge mode και θα βαλεις το tp-link να παίξει με pppoe.

Είχα κι εγώ προβληματικό zte και από τότε με αυτό το setup δεν έχω κάνει ούτε ένα restart, με 6-10 συσκευές πάνω.

Βάζεις και dd-wrt αν θες για μερακλίδικα πράγματα.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή ανάσταση,

ψάχνω για router το οποίο θέλω να μην ξεπερνάει τα 20 ευρώ (max 25 eurw) και επίσης θέλω να μην "μπουκώνει" όταν συνδέονται 2 συσκευές μαζί στο wifi του, γιατί αυτό που μου στείλανε απο την hol ενα (ZTE άμα συνδεθέι το tablet και το laptop μαζί στην συσκευή, χάνεται/κόβεται το wifi). 

5 γραμμές ping test στο router όταν είναι και το tablet συνεδεμένο (εδώ τα πήγε σχετικά καλά, δεν ξερω γιατί)

Ευχαριστώ

σορρυ αλλα με 20 ευρω δεν αγοραζεις ρουτερ.το minimum που θα πηγαινα θα ηταν το 8968 της tp link αλλα σαν πιο πανω επιλογη θα ειχα το 8970 της tp link.

γενικως ναι τα tp link ειναι vfm και το χειροτερο tp link θα ειναι καλυτερο απο το zte αλλα αν μπορεις ανεβασε λιγο το ποσο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...