Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, εκανα crossfire 280x,και εχω μια απορια πως ξερω εαν οντως δουλευει?γιατι στη μια φωτογραφια λεει enable και στην αλλη disable

post-263228-0-12013900-1428747214_thumb.png

post-263228-0-36600000-1428747217_thumb.png

Δημοσ.

Σου γραφει disable γιατι λογικα δε τρεχεις απο πισω καποια εφαρμογη που το χρησιμοποιει...Στο aero παιζει με τη μια καρτα, δε χρειαζεται 2η. :P

Μπες σε καποιο παιχνιδι και ξανατσεκαρε..Επισης με καποιο monitoring προγραμμα που υποστηριζει OSD μπορεις να δεις πως παιζουν οι καρτες.

Δημοσ.

Σου γραφει disable γιατι λογικα δε τρεχεις απο πισω καποια εφαρμογη που το χρησιμοποιει...Στο aero παιζει με τη μια καρτα, δε χρειαζεται 2η. :P

Μπες σε καποιο παιχνιδι και ξανατσεκαρε..Επισης με καποιο monitoring προγραμμα που υποστηριζει OSD μπορεις να δεις πως παιζουν οι καρτες.

εβαλα το msi afterburner και ολα ειναι οκ δουλευουν κανονικα,κανα προγραμματακι να δω ποσο bottleneck τρωω υπαρχει?

Δημοσ.

το bottleneck ειναι σχετικο, εαν ενα game ζηταει πολυ μεγαλη gpu και μετριο cpu τοτε θα παιζει τζαμι, εαν ομως ζηταει δυνατο cpu θα εχεις θεμα αναλογα και με το ποιον cpu εχεις

α τον 6300 και εσυ.

τον εχεις κανει καθολου oc ή ειναι στα default? εγω ειχα θεμα με κακογραμμενα games στα 4.3ghz, επρεπε να τον ανεβασω 4.7-4.8 για να τα παιξει καλα

γενικα το bottleneck θα το καταλαβεις και μεσα απο το msi afterburner, εαν εχεις χαμηλα fps και οι καρτες σου δεν παιζουν στο 98-100% usage, παει να πει οτι σε κραταει πισω ο cpu.

Δημοσ.

κανει monitor το msi afterburner Πολλα πραγματα μαζι και τους cores τους cpu, οποτε οταν θα δεις fps drop κανεις ενα alt tab και τσεκαρεις τα διαγραμματα cpu-gpu

δεν ξερω εαν υπαρχει πιο ευκολος τροπος, και εαν υπαρχει θα ηθελα να τον μαθω και εγω :-D

• Like 1
Δημοσ.

στα 4.6 τον εχω αυτο θελω να δω οταν εχω 100% cpu ποσο φτανουν οι καρτες

Αν έχεις 100% cpu usage έχεις ξεπεράσει το bottleneck και βρίσκεσαι ένα βήμα μετά.

γενικα το bottleneck θα το καταλαβεις και μεσα απο το msi afterburner, εαν εχεις χαμηλα fps και οι καρτες σου δεν παιζουν στο 98-100% usage, παει να πει οτι σε κραταει πισω ο cpu.

Όπως σου γράφει ο φίλος με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις ανά περίπτωση αν έχεις ή δεν έχεις.

Σου γράφω ''ανά περίπτωση'' γιατί δυστυχώς με τον 6300 είναι δεδομένο ότι οι κάρτες θα περιορίζονται σε

ιδιαίτερες/απαιτητικές περιπτώσεις.  

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις 100% cpu usage έχεις ξεπεράσει το bottleneck και βρίσκεσαι ένα βήμα μετά.

Όπως σου γράφει ο φίλος με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις ανά περίπτωση αν έχεις ή δεν έχεις.

Σου γράφω ''ανά περίπτωση'' γιατί δυστυχώς με τον 6300 είναι δεδομένο ότι οι κάρτες θα περιορίζονται σε

ιδιαίτερες/απαιτητικές περιπτώσεις.  

στο bf4 ο cpu επιασε 100% και αυτες ηταν 45-49%,πριν ειχα gpu 99% με cpu 60%,σαν να ειναι πολυ λιγος ο 6300

Δημοσ.

Δεν αρκεί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής για CF στο BF4 σε καμία περίπτωση,έχεις μπουκάλι στον θεό.

Αν θες να δουλεύουν καλύτερα αναβάθμισε τον 6300 σε 8ΧΧΧ και τρελό OC αλλιώς δοκίμασε mantle.

Δημοσ.

Δεν αρκεί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής για CF στο BF4 σε καμία περίπτωση,έχεις μπουκάλι στον θεό.

Αν θες να δουλεύουν καλύτερα αναβάθμισε τον 6300 σε 8ΧΧΧ και τρελό OC αλλιώς δοκίμασε mantle.

μια χαρα παιζει δεν εχει frame drops ή να κολλαει,απλα δεν μπορει να τις τερματισεις καλο τις κανει τις κραταει κρυες χαχαχ.αυτο με το mandle πως γινεται?

Δημοσ.

δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει η κάρτα γραφικών μου φαίνεται.

ο ρόλος της είναι να τερματίζει η χρήση της και να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα fps στην οθόνη.

Συνεπώς αφού οι κάρτες είναι στο 50% σημαίνει ότι ο επεξεργαστής ΔΕΝ μπορεί να τις οδηγήσει παραπάνω και έτσι έχεις μειωμένη απόδοση στο σύστημα σου.

αν έχεις premium μπες στην pearl market με 64 άτομα και δες πάλι τι επιδόσεις θα έχεις.

Υπόψιν,ανεκτά fps είναι μονίμως πάνω απο 60 ανα πάσα ώρα και στιγμή και να μου βουτάει ποτέ το σύστημα.

το mantle θα το αλλάξεις στις ρυθμίσεις γραφικών.Έχει directX11 και θα το βάλεις mantle.

Μπαίνεις-βγαίνεις απ το παιχνίδι και κοιτάς πως πάνε τα καρέ.Επειδή τα προγράμματα που βλέπεις/μετράς δεν δουλεύουν στο mantle θα πατήσεις το ~(πάνω απο το tab)και θα γράψεις perfoverlay.drawfps 1 και έντερ.

επίσης μιας και είδα τα screenshots που έχεις ανεβάσει

1)μιας και κακώς έβαλες 7άρια στο σύστημα,κατέβασε και ενεργοποιήσε το core unpark για τον επεξεργαστή

2)κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και βγάλε το άχρηστο security essentials και βάλε κάποιο αντιβιωτικό της προκοπής.Το συγκεκριμένο είναι ομάδα ποδοσφαίρου χωρίς τερματοφύλακα.

• Like 2
Δημοσ.

δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει η κάρτα γραφικών μου φαίνεται.

ο ρόλος της είναι να τερματίζει η χρήση της και να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα fps στην οθόνη.

Συνεπώς αφού οι κάρτες είναι στο 50% σημαίνει ότι ο επεξεργαστής ΔΕΝ μπορεί να τις οδηγήσει παραπάνω και έτσι έχεις μειωμένη απόδοση στο σύστημα σου.

αν έχεις premium μπες στην pearl market με 64 άτομα και δες πάλι τι επιδόσεις θα έχεις.

Υπόψιν,ανεκτά fps είναι μονίμως πάνω απο 60 ανα πάσα ώρα και στιγμή και να μου βουτάει ποτέ το σύστημα.

το mantle θα το αλλάξεις στις ρυθμίσεις γραφικών.Έχει directX11 και θα το βάλεις mantle.

Μπαίνεις-βγαίνεις απ το παιχνίδι και κοιτάς πως πάνε τα καρέ.Επειδή τα προγράμματα που βλέπεις/μετράς δεν δουλεύουν στο mantle θα πατήσεις το ~(πάνω απο το tab)και θα γράψεις perfoverlay.drawfps 1 και έντερ.

επίσης μιας και είδα τα screenshots που έχεις ανεβάσει

1)μιας και κακώς έβαλες 7άρια στο σύστημα,κατέβασε και ενεργοποιήσε το core unpark για τον επεξεργαστή

2)κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και βγάλε το άχρηστο security essentials και βάλε κάποιο αντιβιωτικό της προκοπής.Το συγκεκριμένο είναι ομάδα ποδοσφαίρου χωρίς τερματοφύλακα.

εχω βαλει τα 7 γτ τα εχω γνησια

εχω ξεπαρκαρει τα cores με του που τα εβαλα τα 7

ειμαι προσεκτικος σε τι σελιδες μπαινω και το essential ειναι φιλοτιμο χε χε

δεν μου εχει την επιλογη για mantle

bf4_2015_04_11_19_35_50_664.bmp

Δημοσ.

μιλάμε για αυθεντικό παιχνίδι η όχι βασικά; γιατί θα έπρεπε να την είχες εδώ και πάρα πολύ καιρό την συγκεκριμένη επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...