vlasis73 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 θα ηθελα να μου πητε αν ξερετε γιατι τα αντροιτ μετα απο ενα χρονηκο διαστημα (σερνοντε) και αρχηζουμε της επαναφορες εργοστασιακων ρηθμησεων κτλπ . ενο τα aplle τα πηρες και τελιοσες οσα χρονια τα εχεις μπορεις να κανεις της ιδιες δουλειες στον ιδιο χρονο και το ξερω αυτο γιατι εχω πολους γνοστους που εχουν aplle . . να ενημεροσω οτι δεν ειμουν ποτε ηποστηρηκτης της aplle γιατι θεορω οτι δεν πρεπη να πληρονουμε τοσα λεφτα για ενα τηλεφονο . εχουμε δεν εχουμε
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το αιώνιο δίλημμα.. Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, αλλά τι βολεύει τον καθένα. Το κάθε λογισμικό έχει τα συν και τα πλην.
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 θα ηθελα να μου πητε αν ξερετε γιατι τα αντροιτ μετα απο ενα χρονηκο διαστημα (σερνοντε) και αρχηζουμε της επαναφορες εργοστασιακων ρηθμησεων κτλπ . ενο τα aplle τα πηρες και τελιοσες οσα χρονια τα εχεις μπορεις να κανεις της ιδιες δουλειες στον ιδιο χρονο και το ξερω αυτο γιατι εχω πολους γνοστους που εχουν aplle . . να ενημεροσω οτι δεν ειμουν ποτε ηποστηρηκτης της aplle γιατι θεορω οτι δεν πρεπη να πληρονουμε τοσα λεφτα για ενα τηλεφονο . εχουμε δεν εχουμε Δεν ισχυει αυτο που γραφεις παντως γιατι και το Iphone 4 με το τελευταιο Ios που πηρε κολλαγε παρα πολυ σε αρκετους χρηστες. Επισης δεν ισχυει πλεον η εννοια σερνονται τα Android αν εχεις παρει τηλεφωνο με καλα Specs και κανεις ιδια χρηση με Iphone τοτε ουτε αυτο θα σερνεται ή θα κολλαει. ΕΠισης στην ιδια περιπτωση με τα Iphone ειναι και τα Windows phone,κινητα που δεν κολλανε,ειναι φθηνοτερα απο τα μηλοφωνα αλλα τι να το κανεις αν καποιοι εχουν τα μιαλα που εχουν σε μας.
kataramenos32 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αυτό που είπε ο Fulgore και καλύτερα να κλείσει το θέμα πριν έρθουν τα fanboys και αρχίσουν να μαλώνουν για το ποιος την έχει μεγαλύτερη πάλι 3
GianniSM Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Not this again! Το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές, και θεωρώ πως αυτό το νήμα δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα. Καλό θα ήταν να κλειδωθεί.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Οι αναβαθμίσεις φταίνε αν δεν τις κάνεις είναι μια χαρά το τηλεφωνο για πολλά χρόνια
vlasis73 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αυτό που είπε ο Fulgore και καλύτερα να κλείσει το θέμα πριν έρθουν τα fanboys και αρχίσουν να μαλώνουν για το ποιος την έχει μεγαλύτερη πάλι xaxaxaxaxaxax οχι δεν θελω κολημενες ιδεες ειναι αυτο που λενε οτι τα μιαλα και τα αλεξηπτοτα λητουργουν καλητερα οταν ειναι ανηχτα
MrGeo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Προσωπικα πιστευω πως η μεγαλυτερη διαφορα (και κατ επεκταση απαντηση στην ερωτηση του ts) ειναι πως το ios ειναι ενα λειτουργικο που ηταν γραμμενο και βελτιστο για μια συσκευη, το android απο την αλλη ειναι ενα OS που το λειτουργουν απειρα κινητα "πολλαπλων ταχυτητων". Αυτο φαινεται και τωρα στο ios (εν μερη) που το τρεχουν 4-5 συσκευες διαφορετικων χαρακτηριστικων. ΥΓ: Δεν κατηγορω κανενα απο τα 2 λειτουργικα. 2
kostas8080 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 συγκρίνεις Αμάξι με μηχανάκι... συγκρίνονται δύο ανομοια πράγματα; Είναι προσωπικη επιλογή του καθενός
Προτεινόμενες αναρτήσεις