Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες -ίσως και χιλιάδες- παράμετροι σε ένα τέτοιο λογισμικό. Ακόμα και σε κλειστό hardware όπως είναι το οικοσύστημα Lumia υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές εκδόσεις χωρίστές για κάθε χώρα (ή ομάδα χωρών) και δίκτυο. Όσο και αν φαίνονται ίδιες δύο συσκευές είναι διαφορετικές.

Οι εκδόσεις αυτές παίζουν συγκεκριμένο ρόλο βελτίωσης του προϊόντος. Όταν είναι ανοιχτές σε περισσότερους testers τόσο καλύτερα πάει η δοκιμή. Η έκδοση δεν είναι καν beta, τι περιμένετε? Αν ήταν απροβλημάτιστη και χωρίς bugs θα ήταν ένα stage πάνω... δεν είναι όμως...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ίσως δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει technical preview. Είναι μια έκδοση στην οποία κοιτάμε τα χοντρά και ποιοτικά κομμάτια των 10αριών και όχι εάν κολλάει σε κάποιον το twitter ή οχι. Σκοπός είναι να κοιτάξουμε τα 5-10 πράγματα που άλλαξε από το προηγούμενο build να δούμε εάν μας αρέσουν πρακτικά-σχεδιαστικά ή από προσωπική άποψη και να ΔΩΣΟΥΜΕ FEEDBACK στην Microsoft για αυτά τα κομμάτια. Να δούμε εάν μας αρέσουν τα κομμάτια που είναι διαφορετικά από τα 8.1 στα 10 κοινώς. Ότι θα κολλάει το λέει πριν ακριβώς το εγκαταστήσετε όταν δεχθήκατε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης για να γίνεται μέλος τους insider.

Μετά από 5-10 διαφορετικές technical previews θα έρθει η developer's preview όπου εκεί αυτό που μας νοιάζει είναι εάν κολλάει ή οχι το παραμικρό ή γενικά τι μένει να αλλάξει ακόμα μέχρι να φτάσει στην τελική έκδοση που θα πάρει στα χέρια του ο τελικός καταναλωτής.

Eφόσον, λοίπον το ξεκαθαρίσαμε αυτό θα σας πω εγώ που στέκομαι ως προς αυτό το build:
Aυτό που δεν μάρεσε είναι τα hamburger menus που είναι στο πάνω αριστερό κομμάτι σε ορισμένες συσκευές γιατί είναι πολύ έξω από την λογική που μας έχει συνηθίσει.
Το Calendar πανέμορφο και 7,5 φορές πιο πρακτικό από το παλιό και το outlook είναι ο καλύτερος διαχεριστής email που έχω πιάσει στα χέρια μου σε windows phone κινητό.

Το notifications+actions center ήταν ακριβώς όπως το περίμενα και ότι ήθελα τόσο καιρό στην συσκευή μου: με τα παραπάνω πλακίδια και με την δυνατότητα άμεσης απάντησης στα μηνύματα.
Το νέο πληκτρολόγιο μου δημιούργησε και θετικές και αρνητικές εντυπώσεις: απο την μια το swype σε ελληνικό πληκτρολόγιο είναι η επιτομή της πρακτικότητας από την άλλη για να αλλάξεις γλώσσα πλέον είναι απίστευτα δύσκολο-αντιπρακτικό.

Με το project Spartan δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα καθώς είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και μόνο εκνευρισμό θα μου έφερνε.
H Cortana σχεδιαστικά μαρέσει πιο πολύ στην έκδοση των 10 ενώ το look & feel είναι απίστευτο πλέον με πιο όμορφες δυνατότητες παραμετροποίησης και εξατομίκευσης.

Τέλος, το μενού των ρυθμίσεων είναι πολύ πιο πρακτικό και πατάει ακόμη και στον υπνο του το αντίστοιχο στην GDR2.

Δημοσ.

Το νέο πληκτρολόγιο μου δημιούργησε και θετικές και αρνητικές εντυπώσεις: απο την μια το swype σε ελληνικό πληκτρολόγιο είναι η επιτομή της πρακτικότητας από την άλλη για να αλλάξεις γλώσσα πλέον είναι απίστευτα δύσκολο-αντιπρακτικό.

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις να σου εμφανίζει πάντα το language button και γίνεται η αλλαγή μετά ακριβώς όπως το παλιό.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών  wp (μιας και εγώ  θέλω  είμαι -έτοιμος  να πάρω ένα lumia 640 dual sim 4g)βλέπω ότι έχει και αυτό  το λογισμικό θέματα όπως το android.έχω δοκιμάσει  όλες της ρομ από android από miui cm και άλλες!και έχοντας δοκιμάσει ένα 920 κολλητού  είδα  τρομερή αλλαγή!!ταχύτητα ,ποιότητα ,lag free,απίστευτο!!άλλα  με αυτά  που  διαβάζω  αποθαρρύνομαι  λιγο,επισης να πως είχα από  g4 μέχρι asus zenfone 5 z2580 οπότε δεν είχα και πολύ θέμα με lag άλλα πλέον θέλω κάτι που ούτε να με τρώει για φλασαρισμα ρομ αλλά ούτε και να με ξεχνούν στης αναβαθμίσεις τελείως και να είναι σταθερό..

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις να σου εμφανίζει πάντα το language button και γίνεται η αλλαγή μετά ακριβώς όπως το παλιό.

Χμ, μάλλον μου ξέφυγε αυτό. Έτσι μάλιστα,πάνε το texting όχι ένα αλλά δύο επίπεδα πάνω. Το virtual joystick πώς σου φάνηκε;

Δημοσ.

Χμ, μάλλον μου ξέφυγε αυτό. Έτσι μάλιστα,πάνε το texting όχι ένα αλλά δύο επίπεδα πάνω. Το virtual joystick πώς σου φάνηκε;

Φοβερή προσθήκη. Πάει το editing σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Windows 10 Technical Preview for phone Build 10052 now live with bug fixes aplenty

http://www.windowscentral.com/windows-10-technical-preview-build-10052-live

Και εγω καθομαι και περιμενω την gdr2 :P

Καλά ta bug fixes σχετικά με την συνδεσιμότητα κάνουν ελαφρώς πιο βιώσιμο το preview. Τουλάχιστον, θα τολμήσω να πω, ότι σου δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο για να το βάλεις στην primary windows συσκευή σου (Ξου-ξου-ξου, 666, μακριά από εμάς πριν την developers preview) Το καλό είναι ότι υπάρχουν φήμες ότι Ιούλιο θα έχουμε την τελική έκδοση στις συσκευές μας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...