Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά είναι αδέλφια μου μη περάσετε ακόμα την έκδοση αυτή. Την πέρασα σε lumia 820 που και κολλάει αφάνταστα. Admin αν το βλέπεις βάλτο μπροστά. Πολλές εφαρμογές ούτε ανοίγουν. Και οι ρυθμίσεις ακόμα στα αγγλικά τα νέα μενού.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Την πέρασα σε lumia 820 που και κολλάει αφάνταστα.

έτσι και χειρότερα θα είναι και στην final version...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ μόλις έκανα αναβαθμίση. Έχω να πω ότι το λογισμικό πάει μια χαρά στο 625 που εχω. Βέβαια υπάρχουν μικροθεματα στο σπαρταν,αλλα ήταν αναμενόμενο. Επίσης εχω να πω ότι δε μου πολυαρέσουν τα καινούρια ταιλς. Έχω όμως δυο μεγάλα θέματα. Μόλις πάω να βάλω το πιν της σιμ μου όλο το κινητό κολλάει και πρέπει να κάνω ριμπουτ. Το ίδιο συμβαίνει άμα το αφήσω χωρις να το χρησιμοποιήσω για πάνω από 5 λεπτό. Έχει κανεις άλλος το ίδιο θέμα?

Δημοσ.

@Made in china

Διαβάζοντας τα σχόλια σου, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω πολύ καιρό να διαβάσω τόσο ανερμάτιστα posts. Τρικυμία εν κρανίο, από την μία θες αναβάθμιση σε pre-preview έκδοση, από την άλλη γκρινιάζεις γιατί η εν λόγω έκδοση είναι ανεπαρκής και αργή...

Λες ότι η M$ προσλαμβάνει φοιτητές developers αγνοώντας προφανώς τη διαδικασία κάθε σοβαρού οργανισμού στα περί του developing της βασικής της πλατφόρμα -όπως του λειτουργικού της.

Συμπέρασμα: Προφανώς είσαι μίλια μακριά από το τι σημαίνει επαγγελματικό developing και τι διαδικασίες ακολουθούνται...

Τι να πω, είσαι Android fan και συζητάς για αναβαθμίσεις που αν δεν έχεις nexus δεν βλέπεις αναβάθμιση ούτε με το κυάλι... 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μόλις έκανα αναβαθμίση. Έχω να πω ότι το λογισμικό πάει μια χαρά στο 625 που εχω. Βέβαια υπάρχουν μικροθεματα στο σπαρταν,αλλα ήταν αναμενόμενο. Επίσης εχω να πω ότι δε μου πολυαρέσουν τα καινούρια ταιλς. Έχω όμως δυο μεγάλα θέματα. Μόλις πάω να βάλω το πιν της σιμ μου όλο το κινητό κολλάει και πρέπει να κάνω ριμπουτ. Το ίδιο συμβαίνει άμα το αφήσω χωρις να το χρησιμοποιήσω για πάνω από 5 λεπτό. Έχει κανεις άλλος το ίδιο θέμα?

Ακριβως το ιδιο και στης κοπελας μου το 625. Το ξηλωσα αμεσα αφου το δοκιμασα λιγο. Νοτ μπαντ ατ ολ αλλα στο πιν κολλαγε.

Αλήθεια τωρα σχετικα με τον κινεζο, εχει κανεις τηλεφωνο με windows και να του αργει ο dialer? Ακομα και ενα 520με πολλες εγκατεστημενες εφαρμογες που εχω σπιτι και παει σφαιρα!

Μα το παλικαρι... 8 δευτερολεπτα βρηκε να πει... Χαχαχαχα! 8 δλεπτα κανουν τα αδυναμα αντροιντ που τα εχουν παραφορτωσει! Οχι τα WP!

Δημοσ.

ok τωρα να γελασουμε λιγο. Βγαζουν την dev preview για πολλα κινητα και δεν σε αφηνουν να κανεις unlock το κινητο. χαχαχα. οκ.fail.

OK ειπαμε να μην ειναι ουτε καν beta αλλα να μπορεις να το χρησιμοποιησεις εστω δοκιμαστικα για να παρεις τηλ. :)

(microsoft lumia 535)

Δημοσ.

Σε όσους κολλάει στο PIN, βάλτε την SIM σε άλλη συσκευή, απενεργοποιήστε το PIN και μετά δεν θα κολλάει.

Δημοσ.

χρηστης 1520.πολυ πρωτογονη αναβαθμιση.απαραδεκτο να εχουν δωσει τετοιο build.δεν εχουν υλοποιησει μεγαλα κοματια της αναβαθμισης η οποια σε πολλα apps χρησιμοποιει τα παλια 8,1!

το κινητο κολαει δεν δουλευει η αφη.η καμερα δυσλειτουργει πολλες επανεκινησεις κτλ.

στην 8,1 που ειχα κανει δεν ειχα τετοια θεματα για αυτο και προχωρησα και στα 10 προωρα.αλλα αυτην την φορα ηταν χαλια.

α και η μπαταρια μια μερα απο 3 που πηγαινε

σε 1520 μην προχωρησετε.

Δημοσ.

@sokinfragoul όπως προαναφέρθηκε το update εγκαθιστά λογισμικό που βρισκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Το σκεπτικό του ειναι κυρίως το feedback από τους χρηστες και η ικανοποιηση, πιθανότατα, των ανυπόμονων της παρέας. Η ιδια η Microsoft σε ειδοποιεί 15 φορές για τα προβλήματα που πιθανώς να εμφανιστούν, λέγοντας συγκεκριμένα οτι το κινητό ίσως να μην καταφέρει να πραγματοποιήσει κλήσεις ακόμα και έκτακτης ανάγκης. Επίσης συμβουλεύει να γίνει η αναβάθμιση σε δεύτερη συσκευή. Με αλλα λόγια, δεν έχεις το δικαίωμα να γκρινιάζεις για μια δικη σου επιλογή την οποία εκτέλεσες έπειτα από μια ιδιαίτερη διαδικασία κατα τη διάρκεια της οποίας έλαβες πολλαπλές προειδοποιείησεις.

Όσον αφορά την κάρτα σιμ αν πατήσει cancel όταν ζητάει το ΠΙΝ και μετά το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις δεν έχει θέμα.

Δημοσ.

Δεν γκρινιαξα φιλαρακο.μετεδοσα την προσωπική μ εμπειριαμην μπερδεύεσαι.και στα 8.1 είχαν ειδοποιεισει άπειρες φορέςαλλα δεν ήταν τέτοιο το χαλι

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτή τη φορά ειχαν δηλώσει ότι θα έχει συγκεκριμένα θέματα και σε βασικές λειτουργίες, πχ οτι δεν κλείνουν τα cellular. Υποθετω ότι αυτός ειναι και ο λόγος που πέφτει η μπαταρία σου, αν εχω καταλάβει σωστά. Επίσης, ναι, γκρινιάζεις με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο update ειναι διαθέσιμο και κατά την αποψη σου δεν ειναι απαράδεκτο. Από τη στιγμή όμως που ενημερώθηκες για τις πιθανές επιπτώσεις, δέχτηκες ότι ειναι πιθανο να εμφανιστούν. Αυτό που έχει συμβεί ειναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους σχεδιαστές γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουν επιτοτπου κάτι που δεν αρέσει στους χρηστές όπως τα στρογγυλά εικονίδια στις επαφες. Μην είσαι τόσο απόλυτος, το σκεπτικό ειναι να βοηθήσουν οι χρηστες στη δημιουργία του λογισμικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...