Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραπονιέμαι που ενώ έπρεπε να μην το πειράξουν το κινητό το αναβαθμίζουν! Αν στην πορεία καταλάβουν ότι καλό θα είναι να μην το αναβαθμίσουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Και αν υπάρχει bug που αργεί τόσο γιατί βγήκε για το 620? Στο 930 που έχει bug το καθυστέρησαν... Δεν είναι θέμα bug. Είναι απλά αδύναμο το HW του 620. Ότι κι αν κάνουν, μπορεί να μην αργει όπως τώρα αλλά σίγουρα θα αργεί πολύ και σίγουρα περισσότερο από πριν όπως έγινε και από την αναβάθμισή του από 8 σε 8.1. Αλλά θα το δούμε σίγουρα όταν βγεί η τελική εκδοση.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραπονιέμαι που ενώ έπρεπε να μην το πειράξουν το κινητό το αναβαθμίζουν! Αν στην πορεία καταλάβουν ότι καλό θα είναι να μην το αναβαθμίσουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Και αν υπάρχει bug που αργεί τόσο γιατί βγήκε για το 620? Στο 930 που έχει bug το καθυστέρησαν... Δεν είναι θέμα bug. Είναι απλά αδύναμο το HW του 620. Ότι κι αν κάνουν, μπορεί να μην αργει όπως τώρα αλλά σίγουρα θα αργεί πολύ και σίγουρα περισσότερο από πριν όπως έγινε και από την αναβάθμισή του από 8 σε 8.1. Αλλά θα το δούμε σίγουρα όταν βγεί η τελική εκδοση.

Ρώτα και του υπόλοιπους χρήστες του 620 αν δεν θέλουν τα windows 10.

meantime

post-247172-0-82668800-1428772499_thumb.png

Please press reject next time because we want our balls in normal state.

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν θέλω update μπορώ να μην κάνω? Δεν εννοώ το preview εννοώ κανονικά. Γιατί εγώ που δεν ήθελα π.χ την denim την κατεβαζε και την πέρναγε μόνο του. Το κινητό ήδη σέρνεται με τα 8.1 και έχει bugs στις "πολύ σταθερές" εκδόσεις τώρα (όπως πχ crasharei o browser σε πολλά site, τα μισά τα δείχνει λάθος κλπ) και γι αυτό το άλλαξα και το χω σαν δεύτερο. Πιστεύω ότι με τα 10 θα γίνει ακόμα χειρότερο αλλά ας περιμένουμε να βγει η μαγική τελική έκδοση που δεν θα κολαει πουθενά.

Δημοσ.

Ναι μπορείς απλά να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα updates. Για developer που ξέρει πολύ καλά έπρεπε να είχες βρει μία τόσο βασική και εύκολη στην εύρεση επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι και να έκανα αυτό έκανε τα update. Και το κουτάκι κενό το χα που λέει να μην κάνει ενημερώσεις αλλά πάλι τις έκανε. Επίσης επειδή υπάρχει ένα τρανός developer εδώ για πες μας μια εφαρμογή σου να δούμε απ το store σε παρακαλώ.

Δημοσ.

Ότι και να έκανα αυτό έκανε τα update. Και το κουτάκι κενό το χα που λέει να μην κάνει ενημερώσεις αλλά πάλι τις έκανε. Επίσης επειδή υπάρχει ένα τρανός developer εδώ για πες μας μια εφαρμογή σου να δούμε απ το store σε παρακαλώ.

Σορρυ φιλαράκι αλλα είσαι άχρηστος.

Το 620 απο τότε που το έχω δεν κολλάει. Με τα 10 πέρα απο τα χαζά μπαγκς δεν κολλάει. Σε παρακαλώ, άλλαξε λογισμικό και τραβα σε κάνα αντροιντ να μην παίρνεις ούτε μια αναβάθμιση και να είσαι ήσυχος :)

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω 4 άτομα που έχουν το 620 επειδή στην αρχή ήταν μια χαρά και τους το είχα προτείνει και μου τη λένε τώρα γιατί σέρνεται και το βλέπω και γω ο ίδιος. Multitasking ανύπαρκτο συνέχεια οι κουκίδες , οι εφαρμογές κάνουν μια ώρα να ανοίξουν (ειδικά skype, viber, here drive), κολάει όταν βγαίνεις από τον έλεγχο αποθήκευσης, συνέχεια δείχνει τα κουτιά άδεια στην επιφάνεια εργασίας και ενα σωρό άλλα και μετά από λίγο καιρό από hard reset όλα αυτά. Μάλλον εσύ είσαι άχρηστος που δεν έχεις πιασει σωστό android στα χέρια σου. Δεν μ αρέσει ούτε εμένα το android αλλά δυστυχώς είναι μονόδρομος. Μπορεί να μην παίρνεις αναβαθμίσεις αλλά έχει τόσα πράγματα που δεν τις χρειάζεσαι. Και γι αυτό κολλάνε κιόλας. Γιατί έχουν άπειρα πράγματα που τα windows αν δεν κλείσει το project για τα κινητα η ms θα τα βαλει σε κανα δυο χρόνια.

Δημοσ.

Λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα θέμα στα αλήθεια.

Οι αναβαθμίσεις υπάρχουν εκεί για όποιον τις θέλει.

Δεύτερο δεδομένο με τα σημερινά ισχύοντα, τα Windows είναι περισσότερο βελτιστοποιημένα από το Android.

Τρίτο, όποιος θεωρεί μονόδρομο το no lag σε Android μάλλον θα κρίνει αντίστοιχα και σε Windows.

Άρα high specs και στις δυο περιπτώσεις,

και ανάθεμα αν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.

Τέταρτο και τελευταίο,

το Android να είναι καλό επειδή έχει ας πούμε features

ενώ τα Windows να είναι κακά τώρα που πάνε να αποκτήσουν αντίστοιχα features,

ε όλο αυτό με ξεπερνάει.

Έλεος.

ΥΓ: Κάποια στιγμή ας έχουμε αλήθεια ξεκάθαρο τι σημαίνει lag του λειτουργικού.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια διαβασα ολα τα σχολια και με αλλα συμφωνω και με αλλα διαφωνω. 

Ομως δεν νομιζετε οτι εχετε βγει αρκετα off topic??? Καποιος που θα ερθει εδω να ενημερωθει θα χαθει μεσα στα κειμενα που εχετε γραψει. Οχι πως σας κατηγορω αλλα ας κρατησουμε καποια προσχηματα ωστε αυτος που δεν ξερει και θελει να μαθει να μπορει να διαβαζει εποικοδομητικα σχολια.

Φιλικα παντα παιδια. Εδω ειμαστε ολοι μια μικρη κοινοτητα δεν θα πρεπει να παρασερνομαστε απο μικροτητες. Ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του γνωμη οσο χαζη και αν σας φαινεται. Οποτε θα προτιμουσα να αποφευγεται πικροχολα σχολια και να μιλατε με επιχειρηματα (δεν λεω πως δεν το κανετε ηδη)

Δημοσ.

Ξέρω 4 άτομα που έχουν το 620 επειδή στην αρχή ήταν μια χαρά και τους το είχα προτείνει και μου τη λένε τώρα γιατί σέρνεται και το βλέπω και γω ο ίδιος. Multitasking ανύπαρκτο συνέχεια οι κουκίδες , οι εφαρμογές κάνουν μια ώρα να ανοίξουν (ειδικά skype, viber, here drive), κολάει όταν βγαίνεις από τον έλεγχο αποθήκευσης, συνέχεια δείχνει τα κουτιά άδεια στην επιφάνεια εργασίας και ενα σωρό άλλα και μετά από λίγο καιρό από hard reset όλα αυτά. Μάλλον εσύ είσαι άχρηστος που δεν έχεις πιασει σωστό android στα χέρια σου. Δεν μ αρέσει ούτε εμένα το android αλλά δυστυχώς είναι μονόδρομος. Μπορεί να μην παίρνεις αναβαθμίσεις αλλά έχει τόσα πράγματα που δεν τις χρειάζεσαι. Και γι αυτό κολλάνε κιόλας. Γιατί έχουν άπειρα πράγματα που τα windows αν δεν κλείσει το project για τα κινητα η ms θα τα βαλει σε κανα δυο χρόνια.

Δεν αξιζει καν να απαντήσω σε τόσο χαζουλι ποστ.

Μόλις μεγαλώσεις θα μιλήσουμε :)

Δημοσ.

Made in china έχεις δίκιο σχετικά με το 620. Εκεί που το 620 πήγαινε καλά, με την νέα έκδοση 8.1 το κινητό είναι ΑΙΣΘΗΤΑ πιο αργό.

Καταλαβαίνω γιατί τα έχεις με τη Microsoft, γιατί περιμένεις πολύ μεγαλύτερα βήματα σε αυτά που βλέπεις. 

Αυτό που δεν γνωρίζεις όμως και την κράζεις είναι ότι στα Windows 10 έχει γίνει τεράστια δουλειά από κάτω. 

Εντάξει, γνωστά τα "κολλήματα" με τις αποφάσεις της MS, γνωστά τα (πολλαπλά) πισώπλατα μαχαιρώματα στους developers...

Έχει χάσει κόσμο να λέμε και του στραβού το δίκιο, ειδικά τα τελευταία χρόνια: ανάπτυξε φοβερές τεχνολογίες και τις παράτησε για να κυνηγάει τους μαρκετίστες της Apple. 

...αλλά ρε φίλε δεν τη λες και καφενείο.....

Κολοσσός ανάπτυξης λογισμικού είναι με κορυφαίο προσωπικό. Η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα.

Μην είσαι απόλυτος. Εντάξει 21 είσαι. Δικαιολογείσαι :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...