Retromaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αν ήμουν hater δεν θα έπαιρνα νοκια! Απλά χρειάζονται σκληρή κριτική μπας και κάνουν λίγο δουλειά. Επίσης ξέρω και πολύ καλύτερα από σένα γιατί είχα ασχοληθεί με development εφαρμογών. Και επίσης αν εσύ ήξερες ακόμα καλύτερα θα γνώριζες ότι κατα καιρούς η microsoft έχει τσακωθεί με γνωστές εταιρείες και developers και τους αποτρέπει να κάνουν δουλειά γιατί είναι κομπλεξικοί. Μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού ωστόσο είναι στα pc. Στα κινητά που μιλάμε τώρα έχει ποσοστό 4% παγκοσμίως τη στιγμή που η Google π.χ έχει πάνω απο 70%. Σίγουρα ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα, μια που είσαι 21 και εγώ 38 και είμαι developer από 13 χρονών. Δηλαδή γύρω στα 25 χρόνια. Είμαι developer περισσότερα χρόνια από την ηλικία σου. Μάλιστα είμαι και windows phone developer. To 4% που λες αφορά το λειτουργικό της σύστημα. εγώ μιλάω για λογισμικό πέρα από το λειτουργικό σύστημα.
Erevodifwntas Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το έχω από εχτές στο lumia 1020.... Το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα (σίγουρα θα φτιάξει στις επόμενες εκδόσεις), ούτε τα διάφορα (συχνά αστεία) bugs του (και αυτά λογικά θα φτιάξουν). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η φιλοσοφία του νέου design. Κάποια epic usability failures θα φτιάξουν, ωστόσο όχι ο πυρήνας του... Το περίμενα με αγωνία και το μόνο που είδα είναι ένα λειτουργικό το οποίο κάνει τα windows 8 (όχι τα 8.1) να μοιάζουν όμορφα και εύχρηστα (ναι αναφέρομαι στα windows 8, όχι στα wp8). Απογοήτευση είναι το λιγότερο που μπορώ να πω
obi Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μόλις διάβασα την πιο άκυρη ever άποψη, για το πώς η Microsoft χτίζει μια νέα έκδοση λειτουργικού, κάθε φορά.Η εν λόγω άκυρη άποψη υποστηρίζει πως αποκλείεται η τελική έκδοση να είναι περισσότερο βελτιστοποιημένη από τις pre-alpha. Ευχαριστώ. :-S 2
made in china Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Σίγουρα ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα, μια που είσαι 21 και εγώ 38 και είμαι developer από 13 χρονών. Δηλαδή γύρω στα 25 χρόνια. Είμαι developer περισσότερα χρόνια από την ηλικία σου. Μάλιστα είμαι και windows phone developer. To 4% που λες αφορά το λειτουργικό της σύστημα. εγώ μιλάω για λογισμικό πέρα από το λειτουργικό σύστημα. Και γω απο 13 χρονών ασχολούμε με ανάπτυξη εφαρμογών. Αλλά αν είσαι 38 χρονών προγραμματιστής και είσαι ευχαριστημένος με την τακτική της microsoft στο χώρο των κινητών...πολύ κακό! Το ότι έχει αποτύχει εντελώς φαίνεται στα ποσοστά. Δεν χαίρομαι γι αυτό γιατί πραγματικά έχει καλές προοπτικές το λειτουργικό και είναι ικανοποιητικό αλλά με αυτή την τακτική δεν πάνε πουθενά.
Retromaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μόλις διάβασα την πιο άκυρη ever άποψη, για το πώς η Microsoft χτίζει μια νέα έκδοση λειτουργικού, κάθε φορά. Η εν λόγω άκυρη άποψη υποστηρίζει πως αποκλείεται η τελική έκδοση να είναι περισσότερο βελτιστοποιημένη από τις pre-alpha. Ευχαριστώ. :-S\ Φϊλε μου η λογική σε αυτό το thread σήμερα έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα. Το κακό είναι ότι διαβάζουν και άνθρωποι άσχετοι με την τεχνολογία και "τρομοκρατούνται" με την άσκοπη και άκυρη κριτική που γίνεται στο τοπικ σήμερα. 2
made in china Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και οι μάγκες-γνώστες της τεχνολογίας (παρόλο που είναι το 4% παγκοσμίως).
tulipas Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Made in china Κλαίω απο τα χαζά σχόλια σου No hard feelings 2
made in china Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Και γω κλαίω που υπάρχουν άτομα ικανοποιημένα με τέτοια λειτουργικά δυστυχώς!
alexandros82 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το δυστυχως παει στο οτι τους ικανοποιει? Ή στο οτι υπαρχουν? Πιο hater πεθαινεις! Δεν ηξερα οτι εισαι μαγκας-γνωστης αν σ'αρεσει το OS της MS... 3
made in china Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το δυστυχως παει στο οτι τους ικανοποιει? Ή στο οτι υπαρχουν? Πιο hater πεθαινεις! Δεν ηξερα οτι εισαι μαγκας-γνωστης αν σ'αρεσει το OS της MS... Δεν είμαι hater αλήθεια! Αν ήμουν δεν θα χα και κινητό ms. Απλά δεν μπορώ να βλέπω τόσο αργά βήματα προόδου σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να τα παρουσιάζουν ως κάτι πολύ ριζοσπαστικό και καινούριο...Το μάγκας γνωστής δεν το πα για όποιον του αρέσουν τα WP προφανώς. Απάντηση στα σχόλια σε φάση "δεν ξέρουν από τεχνολογία" υπονοώντας ότι εγώ ξέρω που είπαν παραπάνω ήταν.
Retromaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Κανεις δεν είναι ικανοποιημένος 100% από τίποτα. Άλλο αυτο και άλλο τα παράλογα σχόλια.
made in china Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Είναι παράλογο σχόλιο το ότι το 620 σέρνεται? Δηλαδή στην τελική έκδοση τις επαφές που κάνουν 8 ολόκληρα δευτερόλεπτα να ανοίξουν με κινητό μετά από hw reset χωρίς καμία εφαρμογή θα το διορθώσουν? Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό. Και μάλιστα όταν το κάνεις και update με ένα σωρό εφαρμογές. Το ότι θα φτιάξουν τα bug τα visuals και ότι θα βάλουν ότι λείπει ναι οκ αυτό έλειπε να μην το φτιαχνανε αλλά ταχύτητα και να αλλάξει δεν θα ναι όπως παλιά. Στα συγκεκριμένα κινητά τονίζω! Επίσης η τελική έκδοση ποτε θα βγει? Έτσι όπως το πάνε την βλέπω αρχές 2016...είστε ικανοποιημένοι απ αυτό?
atropa Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Είναι παράλογο σχόλιο το ότι το 620 σέρνεται? Δηλαδή στην τελική έκδοση τις επαφές που κάνουν 8 ολόκληρα δευτερόλεπτα να ανοίξουν με κινητό μετά από hw reset χωρίς καμία εφαρμογή θα το διορθώσουν? Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό. Και μάλιστα όταν το κάνεις και update με ένα σωρό εφαρμογές. Το ότι θα φτιάξουν τα bug τα visuals και ότι θα βάλουν ότι λείπει ναι οκ αυτό έλειπε να μην το φτιαχνανε αλλά ταχύτητα και να αλλάξει δεν θα ναι όπως παλιά. Στα συγκεκριμένα κινητά τονίζω! Επίσης η τελική έκδοση ποτε θα βγει? Έτσι όπως το πάνε την βλέπω αρχές 2016...είστε ικανοποιημένοι απ αυτό? το κύκλωμα της λογικής σου είναι made in china? ρωτάω γιατί έχει περισσότερες τρύπες και από τυρί του lidl. 7
Retromaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Είναι alpha έκδοση. Λόγω bug σου αργεί τόσο. Σκέψου το και λίγο που το παίζεις και developer τρομάρα σου. Είναι δυνατόν να θέλει 8 δευτέρα για να ανοίξει χωρίς να υπάρχει bug. Άμα δεν θες bugs περίμενε την final. Και please μην ακολουθήσεις το επάγγελμα του developer. Θα πεθάνεις από το άγχος. 4
revvok Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Άλλος παραπονιέται γιατί δεν του έδωσαν το σημερινό preview build στο 930, γιατί πιστεύει, για κάποιο λόγο, ότι αφού έδωσε 500€ η ms είναι υποχρεώμενη να του παρέχει κάθε δοκιμαστική έκδοση πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία και δεν είναι δυνατόν να δίνεται σε μοντέλα των 100€. Βέβαια, αν του την έδινε και του κράσαρε ή είχε πολλά bugs θα γκρίνιαζε ότι δεν είναι δυνατόν η ms να δίνει μια τέτοια έκδοση στη ναυαρχίδα της, άσχετα αν είχε συμφωνήσει στους σαφέστατους όρους του insider program...Classic Άλλος παραπονιέται που στο 620 (φτηνή συσκευή 2 ετών με 512 ram που θα αναβαθμιστεί σε w10...χμμ)η ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση έχει bugs και είναι πιο αργή απ την επίσημη και παλιότερη 8.1..μάλιστα Η επιστήμη, η τεχνολογία και η λογική σηκώνουν τα χέρια ψηλά.. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα