Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησαν πάλι με τα "αίσχος".......
Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για ALPHA version, και ότι την έχετε γιατί ΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ για να την πάρετε έτσι;

Όσοι έχετε το 930, γιατί στο καλό παραπονιέστε;;;;

Είναι alpha, έχει bugs, ακόμα δεν μπορεί να λειτουργήσει σε 930! End of story...
Όταν θα είναι έτοιμη, θα το μάθετε... Τι στο καλό; Χάρη σας χρωστάνε για να σας δώσουν πριν την ώρα της, alpha version, που θα θέλετε και οπωσδήποτε να λειτουργεί και ομαλά (γιατί το ξέρουμε ότι θα παραπονιέστε και θα το απαιτείτε);

Κανονικά θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι... Τότε θα έπρεπε να πάρετε τα 10. Τώρα σας δίνει ένα Preview!!!! Ακριβώς όπως μεταφράζεται στα ελληνικά!
Αν δεν σας αρέσει, πρόβλημά σας... Όχι και να κράζετε επειδή είστε παράλογοι.
Έλεος δηλαδή...

• Like 11
Δημοσ.

Μόλις σας έκανα ένα σχόλιο με το word flow από το project Spartan :D

Σε όσους που το κατεβάσετε σας κολλάει όταν βάζετε κωδικό πιν, τότε πατήστε άκυρο, πηγαίνετε settings > phone και αλλάξτε το πιν σας η ακυρώστε το.

Το νεο πληκτρολόγιο ειναι επικ, παρεμπιπτόντως :)

Πως σου φάνηκε σε σύγκριση με τον IE;

Δημοσ.

Παιδιά όποιος έχει 620,520,720 μην τα βάλετε! Πραγματικά σέρνεται! Δεν ξέρω γιατί θέλουν να τα αναβαθμίσουν αυτά τα κινητά πραγματικά! Πολύ μεγάλη ιδέα έχουν για τους φοιτητές που δουλέουν εκεί! Το κινητό κάνει πολλά δευτερόλεπτα για βασικότατες λειτουργίες!

Δημοσ.

Παιδιά όποιος έχει 620,520,720 μην τα βάλετε! Πραγματικά σέρνεται! Δεν ξέρω γιατί θέλουν να τα αναβαθμίσουν αυτά τα κινητά πραγματικά! Πολύ μεγάλη ιδέα έχουν για τους φοιτητές που δουλέουν εκεί! Το κινητό κάνει πολλά δευτερόλεπτα για βασικότατες λειτουργίες!

Καταρχήν αυτή δεν είναι ούτε beta έκδοση. Περίμενε την τελική για να βγάλεις συμπέρασμα αν θα πρέπει να αναβαθμιστούν ή όχι. Και κατά δεύτερον, what? (για το bold)

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφια εγώ είμαι πάλι ο γκρινιάρης.

Το θεωρώ απαράδεκτο να μην έχει πρόσβαση η Mainstream συσκευή τους!

Όποιος θέλει λέει το αντίθετο αλλά εμένα με ενοχλεί αφάνταστα!

ΑΙΣΧΟΣ!

Mainstream είναι οι φθηνές εκδόσεις που είναι popular. Το δικό σου είναι n ναυαρχίδα. Επίσης είπαμε ότι αυτή είναι pre-beta. Σε σένα δεν βγήκε ακόμη γιατί έχουν ένα bug. Αλλά την τελική θα στην δώσουν 100% όπως σε όλα τα windows 8 κινητά. Γιατί κλαψουρίζεις συνέχεια δεν έχω καταλάβει.

• Like 4
Δημοσ.

Καταρχήν αυτή δεν είναι ούτε beta έκδοση. Περίμενε την τελική για να βγάλεις συμπέρασμα αν θα πρέπει να αναβαθμιστούν ή όχι. Και κατά δεύτερον, what? (για το bold)

Αυτό είναι εντελώς άκυρο. Η τελική έκδοση δεν θα ναι ταχύτερη για κανένα λόγο. Ίσως είναι και πιο αργή. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τα 8.1 όπου η έκδοση από το developers preview ήταν μια χαρά γρήγορη και από την cyan και μετά το κινητό καταστράφηκε απλά. Ντάξει σε μεγαλύτερα μοντέλα είναι μια χαρά που έχουν δυνατότερα χαρακτηριστικά. Αλλά εφόσον αυτά δεν τη σηκώνουν δεν έχει κάποιο νόημα να τα αναβαθμίζουν. Όσο για τους φοιτητές, πιστεύω ότι το 80% των εργαζόμενων είναι φοιτητές den εξηγείται αλλιώς κι αυτούς τους απολύει συνεχώς! Η microsoft σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχει μείνει 4-5 χρόνια πίσω και αργεί απίστευτα πολύ για αυτονόητα πράγματα. Επίσης η υποστήριξη από εφαρμογές είναι ελλειπέστατη και όσες υπάρχουν πλήν λίγων είναι γραμμένες στο πόδι. Το λέω γιατί έχουν  περάσει απ τα χέρια μου lumia 800, 620, 930.

Δημοσ.

Αυτό είναι εντελώς άκυρο. Η τελική έκδοση δεν θα ναι ταχύτερη για κανένα λόγο. Ίσως είναι και πιο αργή. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τα 8.1 όπου η έκδοση από το developers preview ήταν μια χαρά γρήγορη και από την cyan και μετά το κινητό καταστράφηκε απλά. Ντάξει σε μεγαλύτερα μοντέλα είναι μια χαρά που έχουν δυνατότερα χαρακτηριστικά. Αλλά εφόσον αυτά δεν τη σηκώνουν δεν έχει κάποιο νόημα να τα αναβαθμίζουν. Όσο για τους φοιτητές, πιστεύω ότι το 80% των εργαζόμενων είναι φοιτητές κι αυτούς τους απολύει συνεχώς! Η microsoft σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχει μείνει 4-5 χρόνια πίσω και αργεί απίστευτα πολύ για αυτονόητα πράγματα. Επίσης η υποστήριξη από εφαρμογές είναι ελλειπέστατη και όσες υπάρχουν πλήν λίγων είναι γραμμένες στο πόδι. Το λέω γιατί έχουν  περάσει απ τα χέρια μου lumia 800, 620, 930.

Εκτός του ότι δεν είδα καμία διαφορά στην ταχύτητα με τον διπύρηνο επεξεργαστή που έχω στην έκδοση 8.1 με την 8, τέτοιο early release και μάλιστα για διαφορετική έκδοση λειτουργικού, δεν έχει ξαναγίνει. Οπότε δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τον τρόπο που έκανες.

Όσο για τους φοιτητές, αυτό και αν είναι άκυρο. Μπορεί στις τηλεφωνικές πωλήσεις να απασχολεί φοιτητές αλλα σε προκαλώ να προσπαθήσεις να προσληφθείς ως developer στα κεντρικά της microsoft, και μετά έλα να μου πεις αν παίρνουν φοιτητές και πόσο εύκολο είναι να μπεις.

Ξεκίνησαν πάλι με τα "αίσχος".......

Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για ALPHA version, και ότι την έχετε γιατί ΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ για να την πάρετε έτσι;

Όσοι έχετε το 930, γιατί στο καλό παραπονιέστε;;;;

Είναι alpha, έχει bugs, ακόμα δεν μπορεί να λειτουργήσει σε 930! End of story...

Όταν θα είναι έτοιμη, θα το μάθετε... Τι στο καλό; Χάρη σας χρωστάνε για να σας δώσουν πριν την ώρα της, alpha version, που θα θέλετε και οπωσδήποτε να λειτουργεί και ομαλά (γιατί το ξέρουμε ότι θα παραπονιέστε και θα το απαιτείτε);

Κανονικά θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι... Τότε θα έπρεπε να πάρετε τα 10. Τώρα σας δίνει ένα Preview!!!! Ακριβώς όπως μεταφράζεται στα ελληνικά!

Αν δεν σας αρέσει, πρόβλημά σας... Όχι και να κράζετε επειδή είστε παράλογοι.

Έλεος δηλαδή...

Could not agree more. Well said.

• Like 2
Δημοσ.

Εκτός του ότι δεν είδα καμία διαφορά στην ταχύτητα με τον διπύρηνο επεξεργαστή που έχω στην έκδοση 8.1 με την 8, τέτοιο early release και μάλιστα για διαφορετική έκδοση λειτουργικού, δεν έχει ξαναγίνει. Οπότε δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τον τρόπο που έκανες.

Όσο για τους φοιτητές, αυτό και αν είναι άκυρο. Μπορεί στις τηλεφωνικές πωλήσεις να απασχολεί φοιτητές αλλα σε προκαλώ να προσπαθήσεις να προσληφθείς ως developer στα κεντρικά της microsoft, και μετά έλα να μου πεις αν παίρνουν φοιτητές και πόσο εύκολο είναι να μπεις.

Τότε έχουν πάρει τους χειρότερους. Μπορεί να είσαι fan boy της δεν ξέρω αλλά δεν πάει να πει πως η δουλειά της στον τομέα των κινητών τουλάχιστον είναι αξιόλογη. Apple και Google είναι πολλά χρόνια μπροστά της σε όλους τους τομείς. Τα windows μου φαίνονται πιο ελλιπή κι από symbian που χουν καταργηθεί 2,5 χρόνια τώρα. Ένα καλό είχαν ότι δεν κολλούσαν. Τώρα αυτό το καλό το χει το 930 απ όσα έχω δει πλέον! Επίσης λες ότι δεν είναι ούτε beta. Δηλαδή θα περιμένουμε κλασσικά ως το 2016 very very soon που λένε συνέχεια για αυτό το πράμα? Ως τότε ο ανταγωνισμός θα έχει ξεφύγει πολύ! Κρίμα που πήραν τη nokia στο λαιμό τους.

Δημοσ.

Τότε έχουν πάρει τους χειρότερους. Μπορεί να είσαι fan boy της δεν ξέρω αλλά δεν πάει να πει πως η δουλειά της στον τομέα των κινητών τουλάχιστον είναι αξιόλογη. Apple και Google είναι πολλά χρόνια μπροστά της σε όλους τους τομείς. Τα windows μου φαίνονται πιο ελλιπή κι από symbian που χουν καταργηθεί 2,5 χρόνια τώρα. Ένα καλό είχαν ότι δεν κολλούσαν. Τώρα αυτό το καλό το χει το 930 απ όσα έχω δει πλέον! Επίσης λες ότι δεν είναι ούτε beta. Δηλαδή θα περιμένουμε κλασσικά ως το 2016 very very soon που λένε συνέχεια για αυτό το πράμα? Ως τότε ο ανταγωνισμός θα έχει ξεφύγει πολύ! Κρίμα που πήραν τη nokia στο λαιμό τους.

Δημοσ.

Τότε έχουν πάρει τους χειρότερους. Μπορεί να είσαι fan boy της δεν ξέρω αλλά δεν πάει να πει πως η δουλειά της στον τομέα των κινητών τουλάχιστον είναι αξιόλογη. Apple και Google είναι πολλά χρόνια μπροστά της σε όλους τους τομείς. Τα windows μου φαίνονται πιο ελλιπή κι από symbian που χουν καταργηθεί 2,5 χρόνια τώρα. Ένα καλό είχαν ότι δεν κολλούσαν. Τώρα αυτό το καλό το χει το 930 απ όσα έχω δει πλέον!

Τα πρόγραμματα στο store δεν τα φτιάχνει η Microsoft, μερικά μόνο είναι δικά της.

Όσο για του προγραμματιστές, απλά μάθε αν δεν ξέρεις ότι η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού είναι η Microsoft και το καλύτερο εργαλείο προγραμματισμού, visual studio, είναι δικό της.

Τα 8.1 πάνε σφαίρα και το αναγνωρίζουν και οι πιο σκληροπυρηνικοί androidades.

Τα 10 είπαν ότι θα βγουν μέσα στο καλοκαίρι.

Το αν είμαι εγώ fanboy δεν ξέρω, αλλά εσύ είσαι hater ή troll σίγουρα.

Και στο κάτω κάτω, άμα δεν γουστάρεις, στείλε τους ένα γράμμα με τον παλιό τρόπο. Σίγουρα χρειάζονται χαρτί για χαρτοπόλεμο.

• Like 6
Δημοσ.

Πως σου φάνηκε σε σύγκριση με τον IE;

Για alpha version μου φάνηκε υπερβολικά γρήγορος. Ίσως πιο γρήγορος και απο τον explorer.

Σχετικά με τα αλλα σχόλια, στo Lumia 620 που τα έβαλα δεν σέρνονται. Ναι κολλάνε που και που όταν κανεις multitasking αλλα σε γενικές γραμμές πανε σφαίρα

:)

• Like 1
Δημοσ.

Τα πρόγραμματα στο store δεν τα φτιάχνει η Microsoft, μερικά μόνο είναι δικά της.

Όσο για του προγραμματιστές, απλά μάθε αν δεν ξέρεις ότι η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού είναι η Microsoft.

Τα 8.1 πάει σφαίρα και το αναγνωρίζουν και οι πιο σκληροπυρηνικοί androidades.

Το αν είμαι εγώ fanboy δεν ξέρω, αλλά εσύ hater ή troll είσαι σίγουρα.

Αν ήμουν hater δεν θα έπαιρνα νοκια! Απλά χρειάζονται σκληρή κριτική μπας και κάνουν λίγο δουλειά. Επίσης ξέρω και πολύ καλύτερα από σένα γιατί είχα ασχοληθεί με development εφαρμογών. Και επίσης αν εσύ ήξερες ακόμα καλύτερα θα γνώριζες ότι κατα καιρούς η microsoft έχει τσακωθεί με γνωστές εταιρείες και developers και τους αποτρέπει να κάνουν δουλειά γιατί είναι κομπλεξικοί. Μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού ωστόσο είναι στα pc. Στα κινητά που μιλάμε τώρα έχει ποσοστό 4% παγκοσμίως τη στιγμή που η Google π.χ έχει πάνω απο 70%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...