Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, καθως ενημερωνα τους drivers απο το driver booster free πεταχτηκε blackscreen. Μετα απο μισο λεπτο εξαφανιστηκε και μετα απο λιγο πεταχτηκε ξανα blackscreen. Επειτε ηρθε στα ισια του. Ειναι φυσιολογικο; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δε ξέρω τι κάνει το driver booster (κατα ποσο ειναι αξιοπιστο εννοω) αλλά το να σβηνει η οθονη ειναι φυσιολογικο κατα την εγκατασταση drivers καρτας γραφικων. Οπως επισης και το να μη δουλευουν οι θυρες USB κατα την εγκατασταση drivers μητρικης. Επισης μπορει να παγώνει για κλάσματα δευτερολεπτου ο ηχος (αν παιζει κατι εκεινη την ωρα που κανεις αυτη τη διαδικασια) ή απλά να σταματάει για ελαχιστα δευτερολεπτα. Και γενικώς πολλά και διάφορα μπορεί να συμβούν :P

Δημοσ.

Δε ξέρω τι κάνει το driver booster (κατα ποσο ειναι αξιοπιστο εννοω) αλλά το να σβηνει η οθονη ειναι φυσιολογικο κατα την εγκατασταση drivers καρτας γραφικων. Οπως επισης και το να μη δουλευουν οι θυρες USB κατα την εγκατασταση drivers μητρικης. Επισης μπορει να παγώνει για κλάσματα δευτερολεπτου ο ηχος (αν παιζει κατι εκεινη την ωρα που κανεις αυτη τη διαδικασια) ή απλά να σταματάει για ελαχιστα δευτερολεπτα. Και γενικώς πολλά και διάφορα μπορεί να συμβούν :P

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Δηλαδη να μην ανησυχω ετσι;

Εσυ ποιο χρησιμοποιεις;

Δημοσ.

Εγω δε χρησιμοποιω κανενα τετοιο προγραμμα για αυτο δε μπορω να σου προτεινω κατι παρομοιο ουτε ξερω αν αυτο ειναι καλο η οχι. Βασικα εγω κατεβαζω drivers ειτε απο τη σελιδα του καθε κατασκευαστη που χρειαζομαι ειτε απο το windows update μερικες φορες.

Θα λεγα μην ανησυχεις παρολο που το μισο λεπτο μου φαινεται πολυ αλλα οκ το καθε συστημα συμπεριφερεται διαφορετικα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την αρχή που χρησιμοποίησες τετοιο πρόγραμμα ηταν το λάθος , εχουμε πει να μην χρησιμοποιούμε τετοια έτοιμα προγράμματα γιατι τα περισσότερα εκτος οτι βάζουν παλιούς drivers περνάνε και σκουπίδια και δημιουργούν προβλήματα , το καλύτερο ειναι απο τον κατασκευαστή κατευθείαν για να εχουμε το κεφάλι μας ύσηχο.

Αν έχουμε ψάξει πολυ και δεν εχουμε βρεί drivers απο τον κατασκευαστή εκει μετα πάμε σε τετοιες λύσεις οι οποίες χρησιμεύουν σε παλιά συστήματα κυρίως

Δημοσ.

Απο την αρχή που χρησιμοποίησες τετοιο πρόγραμμα ηταν το λάθος , εχουμε πει να μην χρησιμοποιούμε τετοια έτοιμα προγράμματα γιατι τα περισσότερα εκτος οτι βάζουν παλιούς drivers περνάνε και σκουπίδια και δημιουργούν προβλήματα , το καλύτερο ειναι απο τον κατασκευαστή κατευθείαν για να εχουμε το κεφάλι μας ύσηχο.

Αν έχουμε ψάξει πολυ και δεν εχουμε βρεί drivers απο τον κατασκευαστή εκει μετα πάμε σε τετοιες λύσεις οι οποίες χρησιμεύουν σε παλιά συστήματα κυρίως

Ειμαι σχετικα νεος στο forum και δεν παρακολουθω το drivers section. Παντως ευχαριστω για την απαντηση.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, μάλλον σου περνουσε drivers για γραφικών , για αυτό η μαυρίλα.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, μάλλον σου περνουσε drivers για γραφικών , για αυτό η μαυρίλα.

Οι drivers της gpu ειναι ενημερωμενοι, δεν περασε αυτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...